merhaba bende de mantar var 7 gece exagyn kullanmam gerekiyor hamilelik düşünüyorum ama bu ilaç beni endişelendiriyor. çünkü ilacı kullandıktan 3 gün sonra alkol alabiliyorsunuz, bu da 3 gün daha etkisi olduğunu vücudun atamadığını gösterir bence. sperm ede etkisi olabilir mi diye düşünüyorum? kafam baya karışık hamileliğide engelliyor olabilir mantar kurtulmak gerekir.mantar ilacı hamileliğinizin kaçıncı haftasında verildi?? mantar rahatsızlığınız ne zaman başladı?teşekkürlerBende de kaşıntı çok fazla değil bazen oluyor ... hamile oldugum için çok geliyor fitil verdi kullanmaya cesaret yok
Rahatsızlık hamile olmadan böyle çok olmazdı nadir zaman lar da ara ara idi .Ama hamilelik etkisi ile şimdi çok fazla oluyor canım sıkılıyor ..doktoruma 11.hafta da söyledim oda fitil ve tek kullanimlik toz halinde bir ilaç verdi ama kullanmadım daha okuduuma gore ilaç kullanıp yenileyen çok fazla .Bende şimdi sirke kullancagim kuru tutmaya daha özen gösterip çamaşırları 90da yikayacagiam ..son çare ilaç deneyeceğim.merhaba bende de mantar var 7 gece exagyn kullanmam gerekiyor hamilelik düşünüyorum ama bu ilaç beni endişelendiriyor. çünkü ilacı kullandıktan 3 gün sonra alkol alabiliyorsunuz, bu da 3 gün daha etkisi olduğunu vücudun atamadığını gösterir bence. sperm ede etkisi olabilir mi diye düşünüyorum? kafam baya karışık hamileliğide engelliyor olabilir mantar kurtulmak gerekir.mantar ilacı hamileliğinizin kaçıncı haftasında verildi?? mantar rahatsızlığınız ne zaman başladı?teşekkürler
biraz araştırma yaptım bende , iç çamaşırları ütülemenin çok faydası var sanırım. bende de sürekli tekrarlıyor mantar, artık ped yerine adetlerimde pamuklu bez kullanmayı deneyeceğim. okuduğum kadarıyla mantar hastalığı ağır olan arkadaşlar var bende açık sarı akıntı ve kaşıntı var umarım kurtulabilirm . size de Allah şifa versin hamilesiniz dikkatli olacağınıza eminimRahatsızlık hamile olmadan böyle çok olmazdı nadir zaman lar da ara ara idi .Ama hamilelik etkisi ile şimdi çok fazla oluyor canım sıkılıyor ..doktoruma 11.hafta da söyledim oda fitil ve tek kullanimlik toz halinde bir ilaç verdi ama kullanmadım daha okuduuma gore ilaç kullanıp yenileyen çok fazla .Bende şimdi sirke kullancagim kuru tutmaya daha özen gösterip çamaşırları 90da yikayacagiam ..son çare ilaç deneyeceğim.
İnşallah kurtuluruz aminn size de şifa versin inşallah ...biraz araştırma yaptım bende , iç çamaşırları ütülemenin çok faydası var sanırım. bende de sürekli tekrarlıyor mantar, artık ped yerine adetlerimde pamuklu bez kullanmayı deneyeceğim. okuduğum kadarıyla mantar hastalığı ağır olan arkadaşlar var bende açık sarı akıntı ve kaşıntı var umarım kurtulabilirm . size de Allah şifa versin hamilesiniz dikkatli olacağınıza eminim
her seferinde aynı bohçayı mı kullanacağız?ayrıca ne kadar süre bekletilecek? teşekkürlerSarmısaklı tedaviDr. James Duke, Pegasus Yayınları’ndan çıkan ‘Yeşil Eczane’ adlı kitabında, sarmısağın iltihap karşıtı özelliğini şöyle anlatıyor: “Maine’in ormanlık tepelerinde saygı duyduğum ve hayran olduğum bir herbalist yaşıyor. Avena Botaniğin kurucusu ve ‘The Roots of Healing’ adlı kitabın yazarı Deb Soule. Yıllar boyu birçok kadın, Soule’a vajinal mantar enfeksiyonlarını nasıl tedavi edebileceklerini sordu. Soule de her seferinde onlara, şunu tavsiye etti: ‘Sarmısağın üzerinde herhangi bir çiziğe neden olmamak için bir diş sarmısağı dikkatlice soyun. Temiz bir iplik iliştirilmiş, temiz bir gazlı beze sarın. Böylece tampon benzeri küçük bir bohça elde edeceksiniz. Bu bohçayı altı gece boyunca kullanın.’ Bu yöntem, birçok vakada enfeksiyonu tedavi etmişti. Sarmısağın iltihap karşıtı güçlü özelliklerini bildiğim için buna hiç şaşırmadım.”
batikonu vajinaya mı süreceğiz emin misinizkızlar bir kaç gün önce gece yarısı yakaladı bu illet beni ölücektim resmen. Ağlama noktasına dahi geldim diyebilirim. Eşimden de çekindim ama formda bir arkadaş yazmış keterol şampuanla yıkayın ve baticon kullanın die şampuanı kullanmadım ama evde baticon vardı hemen kullandım ve çok çabuk etki etti. Doktoruma sordum eski ve etkili bir yöntemdir haftada bir yıka ve içine dışına sür bidaha o denli çekmezsin dedi. Zaten formdaki arkadaşta öyle yazmış ben çok rahat ettim sizede gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim pamukla sürün bi daha fitildi antibiyotikti vücut ilaçlarla alışmasın
Merhaba baticon u direk pamuğa döküp mu kullandiniz net ten bakiyorumda 1 litre suya 2 kapak atıp sulandirin kullanın yazıyordu siz nasıl kullandınızkızlar bir kaç gün önce gece yarısı yakaladı bu illet beni ölücektim resmen. Ağlama noktasına dahi geldim diyebilirim. Eşimden de çekindim ama formda bir arkadaş yazmış keterol şampuanla yıkayın ve baticon kullanın die şampuanı kullanmadım ama evde baticon vardı hemen kullandım ve çok çabuk etki etti. Doktoruma sordum eski ve etkili bir yöntemdir haftada bir yıka ve içine dışına sür bidaha o denli çekmezsin dedi. Zaten formdaki arkadaşta öyle yazmış ben çok rahat ettim sizede gönül rahatlığıyla tavsiye edebilirim pamukla sürün bi daha fitildi antibiyotikti vücut ilaçlarla alışmasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?