Vajinal Mantar

trkn0709

Çınar 👦 Yasemin👧 Arel
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2016
3.517
2.886
133
32
Arkadaşlar merhaba öncelikle konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Vajinal mantar enfeksiyonu olmuşum doktorun önerisi ile fitil kullandım. Fakat internette üzüm sirkesiyle vajinanın temizlendiğini duydum ve bir şırınga ile suyla karışık üzüm sirkesini vajina içine boşalttığını duydum kullanan varmı veya fikri olan duyan varmı ? Eşimle çocuk planlarına yavaştan başladık bu sorunun ortadan kalkmasını istiyorum. Cevap veren herkese şimdiden teşekkürler...

Gezmiş olsun canim

Sirke doğru ama siringaya falan gerek yok bende yeni evliken mantar oldum kasintidan duramiyordum ablam sirkeli su ile yikamayi söyledi banyo yapmadan önce 1 bardak şirkete 2 bardak şu koydum kapılma iç kısımlarında degdirerell yikadim ilk baya yandi sonra suyu dökerek yikadim 3 yada 4 kez yaptım bunu geçti suanda bir daha tekrarlaması 1 yıllık evliyim dene geçer canim insallh

Sirke doğru ama siringaya falan gerek yok bende yeni evliken mantar oldum kasintidan duramiyordum ablam sirkeli su ile yikamayi söyledi banyo yapmadan önce 1 bardak şirkete 2 bardak şu koydum kapılma iç kısımlarında degdirerell yikadim ilk baya yandi sonra suyu dökerek yikadim 3 yada 4 kez yaptım bunu geçti suanda bir daha tekrarlaması 1 yıllık evliyim dene geçer canim insallh

Teşekkür ederim cnm dün akşam uygulamaya başladım umarım faydasını görürüm

Arkadaşlar mrhaba 1 yıldırı aşkın kötü koku problemim var ve gitmediğim doktor kullanmadığım fitil kalmadı hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum her gün duş alıyorum temizliğine çok dikkat etmeme rağmen yok kurtulamıyorum İlişkiye girdiğim zaman öz güvenimi düşüren bir koku ve en ilginç olan kısmı ise orgazm olduktan sonra koku kısa süreliğine geçiyor ama tekrar başlıyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim

Arkadaşlar mrhaba 1 yıldırı aşkın kötü koku problemim var ve gitmediğim doktor kullanmadığım fitil kalmadı hergün iç çamaşırımı değiştiriyorum her gün duş alıyorum temizliğine çok dikkat etmeme rağmen yok kurtulamıyorum İlişkiye girdiğim zaman öz güvenimi düşüren bir koku ve en ilginç olan kısmı ise orgazm olduktan sonra koku kısa süreliğine geçiyor ama tekrar başlıyor.Şimdiden yardımlarınız için teşekkür ederim
Canım evliligimin ilk haftalarında bendede vardı ve çok rahatsız ediciydi ben kasintim için sirke kullanmıştık galiba bu konuda onunla geçti sende bir dene derim yine her gun

Bunu okuyunca çok sevindim.çunku bende ayna sikintim var.hemen denecem.çoook sağolun

Vajinal mantar enfeksiyonu ne demektir? Nasıl tedavi edilir?

Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı Op.Dr. Aytun Aktan vajinal enfeksiyonlar ve mantar hakkında merak edilenleri Kadınlar Kulübü TV'ye anlatıyor.

Kadınlarda görülen vajinal enfeksiyon kadınlar için çok can sıkıcı durumu oluşturur. Her kadın hayatında mutlaka bu sıkıntıyı yaşar. Birde bu sorunu tekrarlayıcı olarak yaşayan hastalar vardır ki bunlarda araştırılmalı.

Vajinal mantar enfeksiyonu vajenin kendi florasında asitite oranını sağlamalarıyla ilgili bir sıkıntının varlığından kaynaklanır. Yani asidik bir PH eğer başka bir noktaya dönüyor ise orada mantar fırsatçı bir enfeksiyon olarak ortaya çıkar. Yani mantar enfeksiyonu dışarıdan alınmaz. Zaten vardır ve fırsat bulduğu için ortaya çıkar. Bunlar bağışıklık sistemlerinde bozukluk ve değişiklik olduğu zaman, herhangi bir nedenle antibiyotik kullanıldığı zaman ortaya çıkar. Tüm ayrıntılar videomuzda:

Sevgili Kadınlar Kulübü forum üyeleri sizler için açtığımız Kadınlar Kulübü TV'ye video izleme desteklerinizi bekliyoruz. Kadın dayanışmasına ne dersiniz? :) Sizleri ilgilendiren en yeni videolarımızla sayfamıza davetlisiniz.

Back
X