Vajinal Muayane

Fey_zaaa

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2008
149
1
96
38
İzmir
Merhaba arkadaşlar.
37+4 günlük hamileim dün doktora gittim bebek aşagıya inmiş dedi hazırlıklarını yap bekle dedi.11 marttada gün verdi vajinaş muayene yapmak için ama ben gitmek istemiorum muayeneden sonra acılma oldugu için dogumu erkene alıormuş kime sorduysam öle dedi sizinde bi fikrinizi almak istedim cevaplarınız için tşkler şimdiden

zaten günün gelmiş ama seni anlıyorum korkuyorsun allah yardımcın olsun keşke bende senin haftalarına gelseydim

Doktorunuza güvenin. Bebeğiniz yeterince büyümüş zaten. Sezeryanla olsaydı bu haftalarda doğum oluyor. Hayırlısı olsun.

cok sacma muayeneden sonra acilma burda bircok bayan bundan bahsediyo hala anlamis degilim ben hamile kaldigimdan beri alttan muayene ediliyor ne acilmasi..keske acilsa 40 haftamin icindeyim 3 güne bi muayene ediyo alttan eliyle acilma falan yok..hem hadi oldu diyelim acilsin birak zaten vaktin gelmis....korkunun ecele faydasi yok canm mecbur bakacak son haftalar mecburi

boyle bisey ben ilk defa duydum...acilsa da masallah bebek iyice buyumus olucak zaten 39 haftalik falan olucaksin kismetse cogu bebek de doguyor o zmnlar zaten.. hayirlisi olsun

Son düzenleme:
Arkadaşım bence açılmasından ziyade vajinal muayeneden çekiniyorsun..Hakılsın en hassas döneminde bu seni ürkütüyordur..o tarihe kadar kendini bunaltma, belkide o vakti beklemeden doğum kendiliğinden başlayacak arkadaşım, Allahın takdirinde ne varsa hayırlısıyla atlatacaksın inşaAllah. Mevlam yardımcın olsuna.s.

allah yardımcın olsun canım bencede doktora güven açılma olcagını hiç sanmıyorum

Back
X