vajinal muayene hakkında

pperfinya

Berfin kardeş istiyor
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2010
403
86
318
Arkadaşlar Merhaba ,
5+4 günlük hamileyim 4+3 de doktorum iki kese gördü biri diğerine daha küçük eriyip yok da olabilir gelişebilirde dedi ikinci embriyonun ne durumda olduğunu çok merak ediyorum kalp atışını ekranda görmeyi çok istiyorum ancak vajinal ultrason zararlı olabilir diye doktora gidip gitmemek konusunda kararsız kaldım geçtiğimiz hafta kahve rengi lekelenmem oldu 1 tam gün sürdü şimdi ara ara damla damla şeklinde oluyor doktorum normal dedi ama yinede kararsızım bide cd 56 testimin sonucu 7 çıkmıştı intralipit tedavisi oluyorum bu sebepten de tedirginim daha önceki transferimde başka doktorum haftada 3 serum takıyordu şimdiki doktorum ise hafta da 1 yeterli diyor daha önce 9 haftalıkken kalbi duran bir bebeğim oldu çok korkuyorum ve kararsızım kızlar sizce ne yapayım gideyim mi doktora

Sizin farklı durumlarınız varmış bilemedim şimdi ama benim de 9 haftalık kalbi duran bir bebeğim oldu ikincisinde çok korktum kalbi atıyor mu diye ve panikle kadın hastalıkları hastanesinin acilinde aldım soluğu ve vajinal ultrasonla baktırdım çok şükür bişey olmadı demek ki sıkı tutununca bişey olmuyor olsa Dr lar zaten yapmaz ki o spekulum çok fazla girmiyor ki içeri çok az sokuyor sabredebilirseniz bekleyin ben sabredememiştim meraktan evde kendi kendimi yemiştim ya bu da karnımda öldüyse diye en ufak kasık ağrısında gidiyordum

benimde kasıklarım çok ağrıyor içim içimi yiyor eşimde gitme rahat bırak çocukları diyor zamanı gelince gidersin diyor ona kalsa karından bakılacak hale geldiği zaman gidelim diyor

Vajinal ultrason bilinenin aksine zararli birsey degil gebeliklerin ilk haftaları genelde herkese yapilir daha net gorebilmek icin kalp atisini daha erken almak icin keseyi erkenden gormek icin. Soyle dusunun bunun bi zarari olsa doktorlar kullanirmi bu tekniği doktorunuza güvenin ve kontrollerinizi aksatmayin bence

Vajınal ultrason zararlı değil .
Rahatlıkla girebilirsin .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…