vajinal muayenede sorun oluşacak olsa dr bakmaz. yurt dışında sürekli muayeneler vajinadan yapılır. cinsel hayat sorun yaratmıyorsa vajinal muayene mi sorun yaratacak ?Arkadaşlar merhaba 1 hafta önce doktora gittim gebeligim için duvarımda çok kalinlasma var ama daha kese gorunmedi doktor bir hafta sonra kesen olusur dedi yarin yine gidicem bu sefer keseyi gorebilicez yanliz alttan muayene ediceni söyledi bi sakıncası varmı diye sordugumda hayır dedi ne bebege nede anneye hicbir zararı yok ama biraz tedirginim sizce normal biseymi mu muayene
Doktor buna normal diyor canim niye teredduttesin hala. Zarari olsa boyle bi uygulama yapilir mi? Vajinal ultrasonda gerek rahim sorunları gerek bebek ve bebekle ilgili sorunlar çok daha net ve erken gorulur. Ayrica kesenin olusumu kalp atışının alinmasi vajinalde daha erkendir. Korkma zarari yok faydasi var dusuge vs sebepte olmazArkadaşlar merhaba 1 hafta önce doktora gittim gebeligim için duvarımda çok kalinlasma var ama daha kese gorunmedi doktor bir hafta sonra kesen olusur dedi yarin yine gidicem bu sefer keseyi gorebilicez yanliz alttan muayene ediceni söyledi bi sakıncası varmı diye sordugumda hayır dedi ne bebege nede anneye hicbir zararı yok ama biraz tedirginim sizce normal biseymi mu muayene
Doktor buna normal diyor canim niye teredduttesin hala. Zarari olsa boyle bi uygulama yapilir mi? Vajinal ultrasonda gerek rahim sorunları gerek bebek ve bebekle ilgili sorunlar çok daha net ve erken gorulur. Ayrica kesenin olusumu kalp atışının alinmasi vajinalde daha erkendir. Korkma zarari yok faydasi var dusuge vs sebepte olmaz
Olan çok insan var ben ilk hamileliğimde olmadım çünkü gittiğimde kesem ve bebek gözükmüştü 1 hafta sonra kalp atışını duymaya gitmiştik
Şimdişimdi ben de senin gibi üç 4 haftalık hamileyim karından kesem gözükmüyor
Ama ama biraz daha beklemeye taraftrıyım iki günde bir kan testi yaptırdım
Şu şu an değerler normal gözüküyor
Annelik boyle bisey herhalde daha kucagina almadan başlıyor korkular endişelerAslinda korkmuyorum kafamada takmıyorum doktor zaten böyle bir risk almaz ama iste ilk gebeliğim ya ister istemez düşünüyo insan çok tesekkur ederim beni rahatlattigin için
Annelik boyle bisey herhalde daha kucagina almadan başlıyor korkular endişeler
Bende goremıyorum daha tahmını bikaç haftam var doktorum önermedi bende beklıyorumArkadaşlar merhaba 1 hafta önce doktora gittim gebeligim için duvarımda çok kalinlasma var ama daha kese gorunmedi doktor bir hafta sonra kesen olusur dedi yarin yine gidicem bu sefer keseyi gorebilicez yanliz alttan muayene ediceni söyledi bi sakıncası varmı diye sordugumda hayır dedi ne bebege nede anneye hicbir zararı yok ama biraz tedirginim sizce normal biseymi mu muayene
Bende goremıyorum daha tahmını bikaç haftam var doktorum önermedi bende beklıyorum
Bende goremıyorum daha tahmını bikaç haftam var doktorum önermedi bende beklıyorum
İnşallah canımm kac haftalık senın ?Evet aynen öyle endişe korku heyecan bir aradamuayenemi oldum cok sukur kese gorundu 3 mart tekrar gidicem bebegi gorebiliriz dedi allahim isteyen herkeze versin en kisa zamanda
İnşallah canımm kac haftalık senın ?
Iyı barııı sevındımm adınaBi sorun yok cok şükür hicbisey olmuyo kesemi gördü iki hafta sonrada bebegi gorcez
Iyı barııı sevındımm adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?