Vajinal orgazm olamıyorum

rojerin

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Ağustos 2014
94
16
98
33
Arkadaslar 2senelik evliyim nisanliyken bekaretimi verdim esime. Ortalama 1 bucuk senedir cinsel yasamim var aktif bir sekilde. Ama vajinal orgazm olmadim hic. Surekli kendimi uyarmam gerekiyor cinsel iliski esnasinda. Cok zor orgazm oluyorum oda kiloteral. Ancak kendime ugrasmam gerekiyor. Esim ise her gece her an cinsel istegi olan biri. Hatta babamlarda oldugumda bile mesajda cinsel icerikli konusmak istiyor. Bu durumdan dolahi surekli onu kırıyorum ve konusmak istemiyorum cinsel icerikli sohbetleri. Ne yapabilirim. Bunun icin. Vajinal orgazm olmayan varmi nasil astiniz

Son düzenleme:
cok acaip ama diger konunda eski sevgilini ozledigini bu sebepten dolayi demissin..yani yatakta uyumsuzluk var esinle diye anlatmissin...bu konuda kizligimi esime verdim diyorsun...yani bu demekki; tam birlesme olmadigi halde eski sevgilinle yasadiklarinin tadi damaginda kalmis. ha bazi seyleri sonuna kadar yasamadiginiz icin onu ozluyorsun bence. bu anlattiklarimin bu konunla ilgisi yok ama bi dusun istersen

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…