• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinal orgazm

denizeskisi

Guru
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2013
35
1
286
Diğer
Merhaba,

Başlığı cinsellik bölümüne açmaya çalıştım ama neden olduğunu bilmediğim bir sebepten dolayı açamadım. Yöneticiler oraya taşıyabilirlerse sevinirim.

Soru biraz açık olacak ama, aranızda hiç vajinal orgazm ''olabilen'' var mı? Klitoral orgazm konusunda bir sıkıntı yok ama vajinal orgazm olamıyorum. Bu sizce neden oluyor ve nasıl önlenebilir?


Teşekkür ederim şimdiden, bu kadar açık sorduğum için kusura bakmayın.
 
Son düzenleme:
forum sadece bir derdim var ' dan oluşmuyor ki
bu tür konular için başka kısımlar, jinekoloji gibi...
 
ben ikisi arasındaki farkı hiçbir zaman anlayadım ya :/ ama sanırım klitoral oluyorum...
 
vajinal orgazm olunduğunda vajinada kasılma ve sulanma olur,klitoriste ise klitoriste kasılmalar olur,vajinal orgazmı kişi zamanla öğrenir.eşlerin birbirlerine karşı anlayışlı olmaları ve birbirlerini cesaretlendirmeleri gerekir.
 
Biraz birbirinize alıştığınızda ve farklı pozisyonlarda olabilirsin. Bunun için pozisyon önerileri vardı bu forumda bir başlıkta.
 
ıslanmayla değil de partnerle ilgili olabilir. bir de karşı tarafın ilk seferiyse olmak zor. çok uzun bir zaman dilimi değil ya. ciddi ciddi uğraşılması gerekiyor.
 
duyduğum kadarıyla klitoral orgazm yemek yerken doymadan sofradan kalkmak gibiymiş,vajinal de hem doyurucu bir yemek üstüne tatlı yemek gibi bir şeymiş.
 
Köpek pozisyonunda denesen :1:
Bu pozisyonda hiç kaçmıyor :17::30::17::30:

Bu kişiden kişiye değişir. Sizin bu pozisyonda orgazm olmanızın sebebi pozisyondan daha çok kişisel pozisyon tercihinizdendir.

Bence eşinle arandaki o anki ortama isteğe ve zamana bağlı alışmaya bağlı şu vajina kasılmasıda doğru...
 
ya da eşinizle aranızdaki pozisyon çelişkisinden kaynaklanıyor. sonuçta kafanın rahat olması gerek bu konuda pozisyon istediğiniz gibi olmalı mesela
,
 
Zamanla ikiside oluyor .. Bence sabırlı olunmalı .. Eşler birbirine zaman tanımalı . Erkek biraz sabırlı olması gerekiyor bence , çünkü bayanın daha cok zamana ihtıyacı var .. Birde hep aynı şekilde degılde , farklı yer pozisyon etkili olabilir .
 
Back
X