Vajinal orgazm

G noktası vajinanın ön kısmındaymış, birazcık yukarısında.
Bir video var hatta bununla ilgili. Çok güzel anlatmışlar.
O kısımla temas etmeniz lazım yani vajinal orgazm için.
Yoksa olmaz.

Bu pek inandırıcı gelmedi canım kusura bakma ama

Aslında doğru söylüyor ama siz tersini anladınız galiba yazım şeklinden ötürü.

Öyle şeyler yapmamak lazım diyor yani arkadaş. Ve gerçekten de bu şekilde alışkanlığı olanlar orgazm olamıyormuş kolay kolay...

Orgazm butun bırsey canım yanı sevısmenın basından sonuna olan surec...Hazzın en sonunu yanı bosalmayı klıtorıs saglar...Genellıkle kadınlar ılk cınsel bırlıktelıklerı oldukları zamanlarda bellı bır deneyım,kendını tanıma sureclerıne gelene kadar klıtoral orgazm olurlar...Bunun keyfını cıkarmak gerekıyor ve vajınal orgazma takılmamak gerekıyor...Cunku penıs klıtoral sapa dokundugu zaman o hazzın en ust noktasındakı keyfı alıyoruz yanı yıne ıs klıtorıste bıtıyor

tatlım bende hem klitoris hemde vajinal zevk almaya calışıyorum.zaten klitoris uyarıldıkça sulanıosun rahatlama gelıyo vajinan hassaslaşıyo o sıradada vajinal birleşme olursa yemede yanında yat biraz açık oldu ama biz bizeyiz, sadece vajinal zevk almaya calışırsan uzun sürer. en iyisi çifte mutluluk

arkadaşlar vajinal orgazm büyük çoğunlukla eşinizin performansına bağlıdır denebilir, burada kendinize suç atmanızı istemem. adam ne kadar deneyimliyse, o kadar doyuma ulaştırıyor. kendini düşünüyosa yaparken, uğraşmak istemez 5 dakkada yapar bitirir, vajinal orgazm da imkansız olur malesef. :18:

aslında açık açık yazmak istemedim ama şu demek, erkek ne kadar iyi sevişirse sevişsin eğer penisi yeterince büyük değilse vajinal orgazm imkansız demek.

Buna büyüklük demeyelim de sertlik diyelim...

Yani ilk ilişkide penis okadar sertken yakın diğer ereksiyonlarda ilki kadar sert olmaz bunun hissedilmeside elbette farklı olacaktır.

İğne vurdurur şekilde yapılan ilişkiden
Dur oraya dokunma, cama yaklaşma, biri mi geldi, zil mi çaldı, aşağı ses mi gitti, hadi kısa sürsün gibi olumsuz tüm isteklerle başlayıp devam eden veya sonuçlanan bir ilişkiden vajinal bir orgazm beklenmesi en büyük hatadır.

kesinlikle katılmıyorum. bence çapıyla alakalı daha çok, genişliği yani.

:)

Çapıyla alakalı olsa ona yetecek çapta penis bulunmazdı :)

Çocuk kafası çıkıyor ordan genişledikçe...

Önce Sertlik diyorum ben çünkü o hissedilme ancak böyle oluyor.

:)

Çapıyla alakalı olsa ona yetecek çapta penis bulunmazdı :)

Çocuk kafası çıkıyor ordan genişledikçe...

Önce Sertlik diyorum ben çünkü o hissedilme ancak böyle oluyor.

esnek olduğu doğrudur fakat ne kadar genişlerse o kadar zevk alıyoruz diye bir şey yok, doğururken anamız ağlıyor çok afedersiniz. her şeyin bir sınırı var tabi ki, genişliğin de, çocuk kafası evet çıkıyor ama, çok büyük bir acıyla çıkıyor tabi ki.

Avrupalılarda erken boşalma ve Orgazm sorunu olmuyor. Çünkü küçük yaştan itibaren cinsel birleşme ve bu işi öğrenme başlıyor. Kızlar ve erkekler mastürbasyon yapmayı öğrenmeden direk ilişkiye girerek cinsel hayatı en iyi şekilde öğreniyorlar. Türkiye de tabular var. evlenmeden öğrenemezsiniz. Evlendiğinizde karşı cinsiniz de cinselliği bilmiyor, haliyle sizde bilmiyorsunuz. Cinselliği öğretmesi için sağdıçlar bulunuyor, sağdıçlar kendileri bilmiyor ki size ne öğretecekler. Yarım bilgiyle evleniyorsunuz. Sonra iki tarafta cinsel bilgisizliklerine kaprislerini de ekliyor. El ele verip öğrenmeye çalışılmıyor. Erkek, erken boşalma problemi yaşıyor, kadınlar orgazm olamama ve zevk alamam problemi yaşıyor. İki tarafta kimseye açılamıyor, erkek 2 dk boşalıyor işi bitiyor ve cinsellik bu kadar sanıyor, ama bizim için böylemi. Uzun süre okşanmamız ve öpülmemiz gerekiyor. Böyle yapılmıyor. Erkeğe diyorsunuz sevişmeyi biraz uzun tutalım, hemen birleşmek ve boşalmak istiyor. Birleşme olunca boşalma oluyor ve zevkiniz yarım kalıyor. Cinselliği bilen birine danışamıyorsunuz sizi eğitsin öğretsin, eşinize öğretsin. Jinekologlar bu konularda yetersiz, tamamı için demiyorum tabi. Jinekoloğa gidip te nasıl anlatacaksınız bize cinselliği orgazmı öğret diye, bu herkesin yapabileceği bir şey değil. Boşanmaların ve evdeki huzursuzlukların çoğu nedeni 2 tarafın sağlıklı cinsel hayat yaşaya mamasıdır. 2 taraf düzenli bir birleşme yaşadıklarında vücut sağlığı ve manevi sağlık için çok faydaları var. Kadın hastalıklarını çoğu nedeni düzenli cinsel hayat yaşanmamasından dır. Erkek veya kadın boşalamadığından sinirli ve gergin oluyor, bu da günlük hayatımıza yansıyor. Bilgisi olan arkadaşlara forumda bakıyorum üstü kapalı cevaplar yazıyorlar, biliyorsanız açık açık yazın, paylaşın bunu herkes öğrensin ve mutlu, huzurlu bir hayat yaşasın. Devamını yazıcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…