bende bir kaç gündür progestan tableti vajinal yoldan alıyorum ilk gün bende beceremedim sonra düzene girmeye başladı mümkün olduğunca iteklemeye çalış geri gelmesin
ben daha önceside ağızdan alıyordum ama beni çok sersemletiyordu dr halimi görünce vajinal al dedi
bende hamileliğimin 4. haftasında az miktarda kanama ve bol miktarda k.rengi akıntı olmaya başladı düşük tehlikesi diyip progestan verdiler ağızdan alırken akıntı sarıya döndü ama vajinal almaya başladıktan sonra sarı akıntıda kesildi tek akıntım ilacın sonradan dışarı çıkması şeklinde olan akıntı başkada yok çok şükür vajinal yolla daha etkili olduğunada kanaat getirdim böylece...
merhaba canlar bende gebeliğimin 4.haftasında kahverengi akıntı oldu sonra hemen doktoruma koştum düşük riskin var dedi rapor verdi çalısıyordum çünkü ben.neyse yatmaya basladım bunda da kan geldi ben fena çığlık attım tabi sonrasında avuç avuç progestan kullandım ve boyuna uyku halindeydim ağız yoluyla kullanıyordum ve 5.haftamda bebeğimi kaybetmişim ama kaç doktora gittim anlamadılar 8.haftamda şükürki zehirlenmeden kürtaj oldum ve 10 günde hastane de yattım perişan oldum 6 ay oldu bu olaya ALLAH HEPİNİZİN GÖNÜL MURADINI VERSİN ÇOK ZORLU BİR SÜREÇ HİÇ AĞIR İŞ FALAN YAPMAYIN ÖZELLİKLE PROGESTAN KULLANIRKEN GENELDE YATMAYA ÖZEN GÖSTERİN LÜTFEN....ÇOK GEÇMİŞ OLSUN.
Cok üzüldüm, cok gecmis olsunben cok yogun çalışıyorum, rapor alsam bile evde telefonlarım susmaz, is stresi çekeceğime ise gitmeyi tercih ederim maalesef Dün bir tanıdığımızın intihar haberini aldım, ölümüne cok üzüldüm. Acaba bu stres tetiklemiş olabilir mı?
Doktorum bana da progestan verdi. Ancak benım lekelenme falan olmadı sadece ultrasonda leke gorundu o yüzden verdı bana verdiği ağızdan alınan hap şeklinde olanı ancak ilacı almaya başladıktan sonra o kadar başım donup midemı bulandırdı ki ilacı dun gece kestim. Birde eğer bebiş sağlıksızsa zaten tutunamaz ilaçla ayakta tutmak mantıklı değil gibi geldi. Doktorumla gorusmelimiyim sizce?
Merhaba,
Ben de ilk 4 ay kadar progestan jel kullandım. Vajinadan alınıyor, kullanımı kolay ama tabi pek hoş bir his değil, bende birikme yaptı doktorum da haftalık iğneye geçti. Bir kutu arttı hatta isteyen olursa ücretsiz gönderebilirim tabi doktoru kullan diyene. İğne daha rahat ama kullanamıyorsanız doktorunuza iğne seçeneğini sorabilirsiniz. Hepimiz bebeğimizi sağlıkla kucağımıza alalım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?