canımcım rahimde siğil yoktu ki alsın ... kolposkopide rahimde virüsün olup olmadığını gördük.. böle bi ilaç sürüyo ve değişimler oluşuo falan... ben de hala siğil yok ne içerde ne dışarda sadece virüsün varlığı belli...virüsün yerleşik olduğu bölgeden parça aldı... sonucuna göre tedavi belirliyecek... üstünde durduğu şey daha çok kanser riski.. işte daha çok başında olduğumu falan söledi... bakalım eğer ki kötü bişiler çıkarsa o zaman orayı temizlicek..
ayrıca bu prof oldukça iyi hatta bu konuda pek çok bilinen gerçeği yazan kişi ...
Arkadaslar son smirim ascus cikti( Tavsiyesi onerisi olan arkadaslar varmi?Daha oncede cin1 cikmistim.Koterizasyon gecirdim rahim agzindan.Cok korkuyorum yine hortladi snairim iyilesirmiyim gecmiyecek diye cok korkuyorum (..
demkkı janm wıtamınsız kalıosn wıtwamınsız kalınca cıkıooo buuu taze meywe ye suyunu ıccc ek vıtamın al kapsullll.............
Saol canim evet dediklerini yapiyorum umarim ise yarar.Benmki yuksek riskli cikmisti seneler once.Sigil yoktu.Sonra hpv negatif cikmistim.Sanirim simdi nuksetti cok korkuyorum ayni seyleri yasamaktan(
bi süredir yazamıyorum malesef koterden sonra yaralarım iyileşmiyor zaten elimde ufacık bir kesik bile olsa iyileşmesi çok uzun zaman alıyırdu şimdi bu yanıkların geçmesi mucize olurdu heralde siğillerime gelince bigün bakıyorum ufak kabarcıklar görüyorum ah diyorum yine çıktı galiba akşamına bakıyorum yok anlamadım bende artık ne siğil ne değil ayırt edemiyorum bağışıklığım için elimden geleni yapıyorum ama pek bi etkisinide göremedim hemen halsiz kalıyorum hasta oluyorum o yüzden artık ozon terapisine başlamaya karar verdim bağışıklığım güçlensin diye biraz pahalı bi yöntem ama olsun sağlık için vercez napalım buarada aşımıda oldum ilk dozunu doktorum cervarix demişti ama eczacım gardasil konusunda beni ikna etti bende gardasil oldum 4 tip virüse karşı die buarada bende tanıdık eczacı sayesinde gardasili 200 e aldım o yüzden gerçekten tanıdık bulmaya çalışın helinin dedii gibi
slm kızlaaarrr. ben dün yine yaktırdım siğillrimi. doktor bile inanamadı bu kdr nasıl tekrar ettiğine. ve bu sefer baya bi yaktı. hala cnm acıo diebilirim. yani yakarken pek bişi hissetmiyorum zaten artık da. ilk iğne kısmı can yakıo:teselli: virosil hap ve merhem verdi sürmm için. kullanıyorum işte. bakalım bi daha çıkmıcak inşallah..
ayrıca podofilmi ben sormadan kendisi söyledi ama şu şekilde; çok iyi olduunu duymuş. direk kendisi uygulamış bi hastaya küçük siğilleri yok etti ama buyüklere hiçbişey yapmadı dedi. 1 hafta önce yeni çıkan bi jinekoloji kitabı almış bana direk ordan okuttu en etkili yöntem yakma işlemi. o kitapta da yazan dıştan sürülenler herkeste işe yaramayabiliyo ve büyük siğillerin de geçme ihtimali oldukça düşük. bu genelde hastanın immün sistemine bağlı.. yazıyodu kısaca
öyle işte kızlar...
bana yeşil çay adaçayı ve arı poleniyle iyi bi bal önerdi. ama bal marketlerde satılanlardan değil özelliklşe bunu söyedi. ve stres ve üzüntü yapmıcaksın dedi.
smear testini söyledim. ben muayene olamıyorum bu yüzden testi şuan yapmayalım acil değil dedi.
ve 2.aşımı da oldum...:teytey:
öyle işte kızlar...herkese çooookkkk geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[1
1.gecmıs olsun janım
2 asını olman ıyı olmuss cok sewındımmm
3 bana drtorum / cıwan percemı ada cayı papatya defne al dedı karıstır harmanla her gun bı bardak ıc dedı
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12
6 portakal suyu taze yada meywe mandalına
benım bıtkı cayımda ada cayıda war uygulucaksan onu uygulu cok ıse yaradı bendeekaydirigubbakcemile
canım ben gardasil aldım cervarixin 170 e gelis fiyatı gardasil biraz daha pahalı ya ondan 200 e aldım ben:) valla canım ben uğraşmak istemiyorum çok farkındayım ama 3 hafta oldu yaralarda bi iileşme yok malesef o yüzden denicem ozon terapisini bide zaten vücutta bulunan virüslerinde hücrelere tutunmasını engelleyen bi tedavi yöntemi kanser hastalarına falan ek tedavi olarak uygulanıyo akapunktur gibi yardımcı bi tedavi yöntemi yani bakalım yarın başlıcam etkilerini yazarım burdan:) karışımı hergün içiorum halen bu arada
helincim inan sirke sürdüüm yerde bi sorun yok keşke yaktırmadan deneseydim die çok pişman oldum hatta koterle yanan yerler felaket durumda çünkübakalım ama nolcak bi daha çıkmasında yanıklar için tedavi seçeneği çok nasolsa
helincim ya bide bişey daha sorcam anormal bi kaşıntı başladı bende dayanılcak gibi deil gözümden yaş geliyo artık hsv nin belirtileri nasıl onla ilgili olabilir mi3 hafta olcak bu hafta ben koter yaptıralı ondan sabırsızlanıyorum artık
slm kızlaaarrr. ben dün yine yaktırdım siğillrimi. doktor bile inanamadı bu kdr nasıl tekrar ettiğine. ve bu sefer baya bi yaktı. hala cnm acıo diebilirim. yani yakarken pek bişi hissetmiyorum zaten artık da. ilk iğne kısmı can yakıo:teselli: virosil hap ve merhem verdi sürmm için. kullanıyorum işte. bakalım bi daha çıkmıcak inşallah..
ayrıca podofilmi ben sormadan kendisi söyledi ama şu şekilde; çok iyi olduunu duymuş. direk kendisi uygulamış bi hastaya küçük siğilleri yok etti ama buyüklere hiçbişey yapmadı dedi. 1 hafta önce yeni çıkan bi jinekoloji kitabı almış bana direk ordan okuttu en etkili yöntem yakma işlemi. o kitapta da yazan dıştan sürülenler herkeste işe yaramayabiliyo ve büyük siğillerin de geçme ihtimali oldukça düşük. bu genelde hastanın immün sistemine bağlı.. yazıyodu kısaca
öyle işte kızlar...
bana yeşil çay adaçayı ve arı poleniyle iyi bi bal önerdi. ama bal marketlerde satılanlardan değil özelliklşe bunu söyedi. ve stres ve üzüntü yapmıcaksın dedi.
smear testini söyledim. ben muayene olamıyorum bu yüzden testi şuan yapmayalım acil değil dedi.
öyle işte kızlar...herkese çooookkkk geçmiş olsun diliyorum tekrar tekrar.:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:[1
1.gecmıs olsun janım
3 bana drtorum / cıwan percemı ada cayı papatya defne al dedı karıstır harmanla her gun bı bardak ıc dedı
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12
benım bıtkı cayımda ada cayıda war uygulucaksan onu uygulu cok ıse yaradı bendeekaydirigubbakcemile
canım çok teşekkür ederim bilgiler için.
canım baticonla temizliorum sabah aksam sonra pomad sürüorum yaralar halen açık aldara kullanabilir miyim bana vermedi ya doktor aldarayı gerek yok diye bende almadım hsv le ilgisi yoktur yani di mi kaşıntımın yani bide o çıkcaksa yaralar kapandıktan sonra çıksın çıldırıyorum işten dönene kadar çünkü
öyle işte kızlar...
1.gecmıs olsun janım
4 balık ya ıc gunluk
5 wıtamın al b12
Arkadaslar doktorlariniz kimler.Ozelden veya duvarima yazabilirsiniz.
Deneyim shaibi bir uzmana ihtiyacim var.
Lutfen yardim(
Arkadaslar doktorlariniz kimler.Ozelden veya duvarima yazabilirsiniz.
Deneyim shaibi bir uzmana ihtiyacim var.
Lutfen yardim(
canım ben ist.da bi doktor bilmiorum yaa. bilseydim yardımcı olurdum.:1no2::1no2: ama sadece şunu diebilirim siğillerin çok içte ve çok fazla değilse anestezili olarak yaktırma. boşuna yatak parası v.s. verme...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?