Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

janım eyer smaer yaptıyrosan 1 hafta onceden oda en az sırke krem aldara olsn herseyı bırakıp gıtcektın su harıc hıc bısıle temızlemıcektın smar testınde hucre yenılı gozukuo anladım kadarıyla ayer bu sekıılde gıttısen o sonucun cıkması anaormal dıl korkma oldumu onumesdekı aya tekrar gıt smaer aldır

canım ben ilk gitiğimde hiçbirşey kulanmamıştım devlete gitiğim için dr muane oldugum gün almıştı ama akıntım vardı belki o yüzden tekrarlamam lazım umarım birşey yoktur gamyoncuiremsu

bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı

çok sevindim canım geçmişolsun.durmadan ilaç
kullanınca dengeler kerışıyor dr um önemli olan negatif çıkması.
diğerleri küçük tedaviyle düzelir.önemli bişey olsa dr uyarırdı.
hadi gözün aydın :sm_cool:

ayrıca dr değiştricem cumartsi tugra by varmş prof. ona gidcm inşalla bişe cıkmaz ve giderek artan şu lanet siğilerden beni kurtarır yoksa kafayı yemek üzereym arkşlar ya lütfn sonucumu yorumlaya bilen biri varsa cvp yazsın çünküüü cok bedbahımmmmm

anlamadım şimdi :uhm:.hem tedavi olmaktasın,hemde siğiller artıyor.
evet bence sen bu konunun uzmanı birine git fazla gecikmeden.
kendinide fazla sıkma herşey yoluna girer merak etme.dermansız değil sonuçta,çaresivar.
sen dr unu iyiseç yeter.:teselli:

canım ben ilk gitiğimde hiçbirşey kulanmamıştım devlete gitiğim için dr muane oldugum gün almıştı ama akıntım vardı belki o yüzden tekrarlamam lazım umarım birşey yoktur gamyoncuiremsu

akıntın ıcın cıwan percemı we ada cayını karıstır harmanla gunde bı ıkı bardak ıcıne lımon sık cay gbı ıc 1 2 haftada alıo ;) doktor dedı banada

arkadaşlar bişey soracağım erkek arkadaşımda ilk başta genital bölgesinde göbek altında 2 sivilce çıktı netten baktık herpese benziyordu kan testi yaptırdı negatif çıktı 0,74 çıktı 0.90 altı negatifmiş labaratuvar negativ dedi ama 1 2 sivilce daha çıkınca dr gitti üroloğa oda genital herpes tanısı koymuş 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırdı bu sefer 0,70 çıktı hsv oranı yine negatif dediler şimdi bu herpes omaya bilir mi dr mu yanılmıştır yoksa test mi hatalı ? test hatalıysa böyle bir test niye var sonuç çıkmayacak ve hatalıysa?

herpesın sıvılceye benzıo acayıp bır kasıntısı olur we yerıne otururken batma fılan hısseder acı duyar bazılarında dıgılır bazısında sabıt kalır ... ama herpesın bı test sonucu oldunuu acıkcası bılmıodum ben ılgıncçççç nse doru olabılır balkıde ama ılk kes duydm ayrıca sende her ıhtımale karsı ne olr olmaz ası ol rahım kanserıne karsı olan asıdan hpv we hsv aynı tıpte ama farklı sekılde cıkan rahatszılıktır

eyer bılkı hsv ıse yane ucuksa vucut dırencını kaybettı an

A WE C wıtamını eksık kaldı zaman tekrar cıkar bunu unutma o yzuden benım gbı ek vıtamın kullan gnc erkek arkadsın

Benim smearimin sonuçlarını almış teyzem doktor ii yada kötü bişey dememiş biyopsi için gün verilmiş :( offff inşallah kötü bişey çıkmaz

bende yenileri çıkmadı hiç :( canım bağışıklığını kuwwetlendirici şeyler ye.inş bende de yenileri çıkmaz.bana doktorum başka bir yerden tekrar kapmadığın sürece daha çıkmaz yenileri demişti

inşallah çıkmaz canım ya.bugun doktora gittim dondurtamadım gaz bitmiş ama iyiye gidio dedi dedimki daha etkili bişey yazın bana oda bactroban bide aldara yazdı.ama aldara için rapor istediler rapor aldım bu seferde sgk sorun çıkarıo bizim hastalık için vermio ne acayip sistemler değişmiş 2 gun içinde hbr vercekler alıp alamayacağım konusunda sgk dan hbr beklio ezzacı ona gore verebilcek kremi.özelemi gitsem dedim doktor farklı bişey yapmayacaklar gerek yok dedi.oyle işte canım inşallah tekrarlamazlar

inşallah çıkmaz canım ya.bugun doktora gittim dondurtamadım gaz bitmiş ama iyiye gidio dedi dedimki daha etkili bişey yazın bana oda bactroban bide aldara yazdı.ama aldara için rapor istediler rapor aldım bu seferde sgk sorun çıkarıo bizim hastalık için vermio ne acayip sistemler değişmiş 2 gun içinde hbr vercekler alıp alamayacağım konusunda sgk dan hbr beklio ezzacı ona gore verebilcek kremi.özelemi gitsem dedim doktor farklı bişey yapmayacaklar gerek yok dedi.oyle işte canım inşallah tekrarlamazlar
aldarayı bildiğim kadarıyla siğili olanlara veriyolar bir de fiyatı da pahalı.evet canım özel ya da devlet farketmiyo.aynı gazı sıkıyolar gerisi bizde bitiyo bence :)) offf kurtulalım artık....

bende smer testini aldım negatif cıktı yanlız acıklama bölümüne intihaplı bulgular ve redraktif deyişikler yazıyoo ne demek istedi anlamdım dr soromadım daha bilen varmı

canım endişelenecek bi durumun yok sadece enfeksiyonun var.. bunun için doktor ilaç yazacaktır sana.. için rahat olsun :1hug:

ya gultun ınanırmısın ozel hastaneelerı ben tawsıye etmıyorum hıc hpv sıgıl tanısı kondu zaman bana ılk ozel hastaneye gıttım doktor dedı bıırı sen bulasıcısın artık dedı
2 .doktor dedı sen olceksın hemn para hazırla senı amelyat edcez hepsı para tuzaaaa gıt dewlet hastanesıne ınan daha ıyı oldunu dusunuorm tabı buldundun yerdekı sartları bılemem ama ole

aldara krem 130 tl dewlet raporun olsada odemıyor artık .. en son 3 hafta once oledı ben de raporla almıstım artık alamıorm

onun harıcındee sırke dene sabah ogle aksam sadece sıgıl olan yerlere derım bu zaman zarfındaaa en azından curusun de dussunnn ... yada padofılm solısyon al aldaradan ınan daha etkılı

Benim smearimin sonuçlarını almış teyzem doktor ii yada kötü bişey dememiş biyopsi için gün verilmiş :( offff inşallah kötü bişey çıkmaz

olmayan ya da cıkmayan seyın mı bıyopsısını yapcaklar bence yaptırma smaer yaptır onun yeıne duzenlı cektın acıya yazık

ya gultun ınanırmısın ozel hastaneelerı ben tawsıye etmıyorum hıc hpv sıgıl tanısı kondu zaman bana ılk ozel hastaneye gıttım doktor dedı bıırı sen bulasıcısın artık dedı
2 .doktor dedı sen olceksın hemn para hazırla senı amelyat edcez hepsı para tuzaaaa gıt dewlet hastanesıne ınan daha ıyı oldunu dusunuorm tabı buldundun yerdekı sartları bılemem ama ole

aldara krem 130 tl dewlet raporun olsada odemıyor artık .. en son 3 hafta once oledı ben de raporla almıstım artık alamıorm

onun harıcındee sırke dene sabah ogle aksam sadece sıgıl olan yerlere derım bu zaman zarfındaaa en azından curusun de dussunnn ... yada padofılm solısyon al aldaradan ınan daha etkılı

devlet hastanelerinin kotu yanı aşırı kalabalık olması dun tam 3 saat bekledim ilk defa ,sanki herkes cildiyeye gelmiş gibiydi ve bir doktor vardı normalde 2 oluo bole olmuodu.raporda aldım ama alamadım henuz ilacı hbr bekliom evet canım 130,75 tl idi fiyatı.sistemler yeni değişmiş once olsa hemen alabilirdiniz dediler ben hiç kullanmadım aldarayı.molluskum var bende siğil değil.doktora daha etkili bişey verin bana dedim aldarayı yazdı ama alamayacam galiba devlet odemeyecek kesin gecirceğini bilsem paraylada alıcam yani.

aldarayı bildiğim kadarıyla siğili olanlara veriyolar bir de fiyatı da pahalı.evet canım özel ya da devlet farketmiyo.aynı gazı sıkıyolar gerisi bizde bitiyo bence :)) offf kurtulalım artık....

valla titizlikle kremlerimi suruorum aksatmıorum sivilce çıksa onuda molluskum zanneder oldum:)bacaklarımın on kısmındakiler geçti izleri var arkadakilerde iileşio inşallah yenileri çıkmazda kurtuluruz.

valla titizlikle kremlerimi suruorum aksatmıorum sivilce çıksa onuda molluskum zanneder oldum:)bacaklarımın on kısmındakiler geçti izleri var arkadakilerde iileşio inşallah yenileri çıkmazda kurtuluruz.
aynen bende senin gibiyim küçük bir kızarıkılık bile olsa hemen molluskum sanıyorum :) geçmiş olmalarına çok sevindim canımmm :)) inşallah kurtuluruzzkaydirigubbakcemile5

aynen bende senin gibiyim küçük bir kızarıkılık bile olsa hemen molluskum sanıyorum :) geçmiş olmalarına çok sevindim canımmm :)) inşallah kurtuluruzzkaydirigubbakcemile5

doktora sordunmu sen izler içinde ne yapmak gerek katoran yağının faydası oluyormu

doktora sordunmu sen izler içinde ne yapmak gerek katoran yağının faydası oluyormu
sormadım önce molluskumları atlatayım sonra sorcam iz mevzusunu.yüzümdekileri de dondurdu doktor sanırım onlar da iz kalcak :( bi ara kulladım ama uzun zamandır kullanmıyorum kantaron yağını ama göğsümde ki izlerde renk açılması oldu onu kullandıktan sonra :D

Salı günü tekrardan kadın-doğuma gideceğim smear alacaklar. Siğillere bağlı bir şeyden şüpheleniyorlar. eyvahedigeldismile

Salı günü tekrardan kadın-doğuma gideceğim smear alacaklar. Siğillere bağlı bir şeyden şüpheleniyorlar. eyvahedigeldismile

bende birazdan cıkıyorum dr gideceym offff cok korkuyorum inşlaa kurtuluruz bu lanet siğilerden ultrasyon mercek falan bakıyomuş inşşlahhh temiz cıkar lütfn dua edin ben hepimiza.s. adına ediyorummmmm

Back
X