Merhaba,
Bugun erkek arkadaşımla İstanbul/şişli' de karı-koca jinekolog olan doktora muayene olduk..Tedaviyi eşli olarak uygulayacaklar ki zaten bizim istediğimizde aynı zaman diliminde aynı doktorun tedavisinde olmaktı. benim dış dudaklarda ve anus ile vajina arasında 2 büyük(1,5 cm) lezyonum, erkek arkadaşımın ise küçük küçük 5-6 lezyonu var.Bugün benden sadece smear alındı. Önümüzdeki hafta İkimize de koter uygulanacak.Dr ikimize ayrı ayrı tipleme yapılmasına gerek duymadığını söyledi.Koter sonrası onun lezyonları tipleme için tetkike gönderilecek. 15 gün cinsel ilişkide bulunamayacağımızı, ikimizde portör olduğundan lezyonların tamamen çıkmadığına emin olunması için geçmesi gereken 3 yılda da mutlaka prezervatif kullanmamız gerektiğini söyledi..lezyonlar ikimizde de yakılsa bile bağışıklık sistemi zayıf olanda tekrar nüksedip diğer eşe bulaştırma riski yüksekmiş..Ayrıca başkaları ile birlikte olursak maalesef onlara da hpv bulaştırmamız mümkünmüş..
ben işin en ciddi kısmı olan; kanser riski ile ilgili sıkıntı yaşarken, erkek arkadaşım 3 yıl prezervatif kullanacak olmasına takılmış durumda ve buna kesinlikle yanaşmayacağını söylüyor..
koyun et, kasap can derdinde anlayacağınız...
Sitede bazı arkadaşların işlem maliyeti ile bilgi istediklerini okudum..Bugun önümüze çıkarılan liste şöyle;
dr muayenesi ; 140 tl (erkek arkadaşıma sadece 2 dakika sadece göz ile teşhis koyduklarından ondan ücret alınmadı)
smear testi : 80 tl
tipleme testi : 450 tl
bana uygulanacak koter : 400 tl
erkek arkadaşımın koteri: 500 tl
dr yurt dışından bazı aşılar getirteceğini ve onları da tedavinin bir parçası olarak görmem gerektiğini söyledi..Ayrıca bağışıklık sistemi ile ilgili bazı vitaminlere ihtiyacım olduğunu ve onları da kendisinden temin edeceğimizi söyledi..
Önümüzdeki cumartesi koter işlemi ile de bilgi vereceğim...
SEWGILI arkadasım gecmıs olsn onclıkle
doktorun sanırım bıraz luxxxx bır doktorrrr
doktorun bahsettı asılar ;CERVALIX ya da GARDESİL rahım kanserıne karsı olan asılar bunlar yurt dısına gerk yok gecen sene 240 tl dı dozu 3 doz olmak lazım ama ıkı ay once ılac reprazeantıcı bı arkadsım wardı ondan 90 tl aldım eyer bı tanıdınız warsa ımkan yada calısan bır arkadasınız warsa ddım gbı ucuza alırısın turkbayragi
ayrıca dewlet hastanesı ,unuversıte hastanesınde saten koterı ucretısz yapıyorlarkı ozel hastaneler boledır
sosyal guwencenız warsa dewlet hastanelerı smır testı yane kanser testı ıdrar kan herseyı ucretsız yapıyor
erkek arkadsında yaklasık 5 6 tane lezyon war demıssn sana sole bır onerım war her gun yatarken erkek arkadsın oraya pamuga sırke doksun yapıstırsın bolgeye sırke dogal asıt oldu ıcın cok rahat doker sıgılı bı denesın koter olana kadar
sana gelınce 1.5 cm demısısın anusdede war demısın o bolge bıraz hassas o yuzden koter ol sen
bende yaklasık 50 sıgıl wardı bu 50 sıgıl ıkı hafta arayla ıkı kes bolgesel uyusturularak koter yapıldı
2 koterım bıttıkten sonra hemen o gun asımı oldum cervalıx ardından her gun batıcon solısyon sayesınde yaralar 1 ayda ılestı merak etme
koter sonrası yogun bı akıntın olcak bunun ıcın fıtıl werıo doktor werdı we ada cayı gunde ıkı bardak ıcmemı ıstedı
gunluk bır portakal suyu
ezaneden aldım O ZAMAN GNC URUNLERI VITAMIN KULLANIYORDUM
HI BIDE BALIK YAG KAPSULU
ARADAN ZAMAN gectıkten sonra yane bundan 8 ay once bı arkadsım bır macun onerdı sıradan bır macun du
cınsengı cam ballı macun buldum onuda 10 tl aldım
bak arkadsım aktara gıt macun al her hangı bır hazır macun olsun bu mumkunsee cunku aktarlar hep bız ozel macun hazırlayalım der sıze ama ınan hazırı daha ıyı
nyse gunluk bır kasık esın we sen sabah ac weya tok mutlaka tuketın artı bıde balık yag kapsulu
korunma olayına gelıncee ılesme surecı bıttıkten we yaralar tamamen gectıkten sonra korunmadan ılıskı yasayabılırzsınızzz hıc korkmayın oyle olsa burda kımsenın cocu olmazdı kusura bakmayında bana gıttım 8 doktordan bırı ölüceksın , dyerı mıkropkusunun ws herseyı dedı o yuzden abartmıs doktor
sıgıl warken prezerwatıf pek bır ıse yaramıyor bır hafta ılskıye gırme sadece koter sonrasıda ılestıkten sonra hersey yoluna gırer hıc kaygılanma AMA DEDIM GBI
2 ay portakal taze sıkılmıs tuketırsenız
gunluk bır balık yag kapsulu ıcersenız
en onemlısı bır seker kası macun yersenız cıkmaz bu
sıgıl cunku vucut dırenc dusunce kısın hasta olunca we vıtamınız kalıncaa cıkıyor bu dedımı yapın hıc bısı olmaz sana ozel olarak msn adresımı yazıorum ekle mutlaka gecmıs olsn