iyi kiyok 10.15 tane azmı onlar sende kanatarakmı cogaldı? sakın kanatma temizlerken kırem tüy dökücü kullan ayrıca yaktırma kırem yani aldera onuda gec parazit ilacı kullan ev liysen eşinle aynı anda tedavi uygulanmalıdır. biz tedavi ceşitlerinin hepsini kullandık gecmedi tekrar cıktı özel bi karışım sayesinde kurtulduk şükür aydına gelebilirseniz size yardımcı oluruz 3 veya 4 günde hic birşey kalmaz tabi dış yüzey dekiler icin ic bölge icin simir testi yaptırmalısınız.. 10.15 tane var diyerek kücüm seme. gecmiş olsun tekrar.
nişanlın ve sendeki sigil dış yüzeydese 3 veya 4 günde tamamen gecer yaktırmayın aldera pahalıdır ve faydalı diyildir tavsiye etmem kullanmayın aydına gelme şansınız varsa sizlere yardımcı ola biliriz. ayrıca moralinizi yüksek tutun parazit ilacı kullanın ama ikiniz aynı anda başlayın kullanmaya bu ilac sizin bagışıklık sisteminizi güclendirecektir. bizdoktorlara cok gittik yaktırdık dondurduk ama caresini görmedik aldera kırem kullandık gecmedi en sonunda özel hazırlanmış bir karışım sayesine cok şükür igleştik. tekrar gecmiş olsun.acil şifalar.
arkadaşlar selam,
bende de o adını söylemek istemediğim seylerden var galiba. şu an görebildiğim kadarıyla yanyana 2 tane var. daha baska yerlerde ya da ic tarafta var mı bilemiyorum. gunlerdir butun forum sitelerini okudum zaten panik atagım daha da panik oldum.carsamba gunu doktora gideceğim. ama gunlerdir dusunmekten delirecek gibi oluyorum. burada yazılanları okudum düsünmemeye kurmamaya stres olmamaya calşısıyorum. hemen vitamin icmeye basladım her sabah portakal suyu bol vitamin. cogalacagı varsa bile vücut direncimi yğksek tutmaya calısıyorum cogalmasın diye ama moralim cok bozuk doktor ne diyecek nasıl bir tedavi uygulayacak sürekli aklımda bunlar var.çok korkuorum ya temizlendikten sonra gene cıkarsa ki cıkıyormuspaylasımlarınız bana hem moral verdi bazen de daha cok moralim bozuldu tedavi sürecindekileri okuyunca.insallah carsamba doktor baska bisey oldugunu söyler dua ediyorum baska da yapacak bisey yok ellimde en iyi tedavi yöntemi hangisi kızlar. ilac dısında bisey uygulamam gerekirse kökten kurtuılmam icin koter mi krio mu cerrahi müdahale mi fikrinizi almak isterim
nişanlın ve sendeki sigil dış yüzeydese 3 veya 4 günde tamamen gecer yaktırmayın aldera pahalıdır ve faydalı diyildir tavsiye etmem kullanmayın aydına gelme şansınız varsa sizlere yardımcı ola biliriz. ayrıca moralinizi yüksek tutun parazit ilacı kullanın ama ikiniz aynı anda başlayın kullanmaya bu ilac sizin bagışıklık sisteminizi güclendirecektir. bizdoktorlara cok gittik yaktırdık dondurduk ama caresini görmedik aldera kırem kullandık gecmedi en sonunda özel hazırlanmış bir karışım sayesine cok şükür igleştik. tekrar gecmiş olsun.acil şifalar.
yanyana iki tane dedigin basit 3 veya 4 günde gecer temizlik yaparken cilet kullanmayın kanatmayın cogalır. temizligi kırem yani tüy dökücüyle yapın. ic bölge olarak simir testi mutlaka yaptırın.
yaktırmayın aldera kıremde parcalıyor tahriş ediyor dondurmak bi nemzede olsa iyi ama gene cıkıyor. cok moralim bozuldu tedavi sübagışıklıgınızı güclü tutmak icin parazit ilacı kullanın. portakal suyu bol vitamin. hic yoktan iyi dir. biz burda hzırlanan özel bir karışımla eşim ve ben cok şükür kurtulduk. buraya gelebilirseniz size yardımcı oluruz. tekrar gecmiş olsun.
özel karışım ve bitkisel şeylerden bahseden arkadaşlar
LÜTFEN NE OLDUKLARINI İSİMLERİNİ YAZINDA HERKES FAYDALANSIN
içeriği nedir nerden alınır kaç lira ??
bişeyler yazıp çıkıyosunuz
özel karışım ve bitkisel şeylerden bahseden arkadaşlar
LÜTFEN NE OLDUKLARINI İSİMLERİNİ YAZINDA HERKES FAYDALANSIN
içeriği nedir nerden alınır kaç lira ??
bişeyler yazıp çıkıyosunuz
sewgılı karat macunu ılk oneren kısı benım burda ve macun kesınlıkle aktARDAN alınmalıdır soyle soylıyım sana ozel olarak yapılan macunlar 80 tl den 150 tl kadar cıkıyor
ama ben hazır macun aldım tse onaylı fılan 440 gr LOKMAN HEKIM macunu benımkı zencefıllı macun kaldıkı ben ankara sakaryadakı bı aktardan 10 tl ye aldım adam bana ısrarla abla macun yapım dedı ama ıkısıde aynı yane sakın olakı ozel yaptırıpta para tuzagına dusmeyın almak ısteyen alsın keyfı bılırrrrr
yane hazır macun daha ıyı emın ol aktara gıt 400 440 gr lık her hangı bı maccun al dırencı yuksek tutan de
ben 5 aydır LOKMAN HEKIM MARKALI MACUN KULLANIYORM HEM COK GUSEL HMDE COK UCUZ
GITTIM katardan fışşız alıyorum
200 luk baalık yag kapsulunu 30 tl ye aldım 35 demıstı
macun aldım zencefıllı
eyer sormak ıstedıgın bısı olursa yardımcı olmaya calısırrım para tuzana dusme sakın =)mucuk
sewgılı karat macunu ılk oneren kısı benım burda ve macun kesınlıkle aktARDAN alınmalıdır soyle soylıyım sana ozel olarak yapılan macunlar 80 tl den 150 tl kadar cıkıyor
ama ben hazır macun aldım tse onaylı fılan 440 gr LOKMAN HEKIM macunu benımkı zencefıllı macun kaldıkı ben ankara sakaryadakı bı aktardan 10 tl ye aldım adam bana ısrarla abla macun yapım dedı ama ıkısıde aynı yane sakın olakı ozel yaptırıpta para tuzagına dusmeyın almak ısteyen alsın keyfı bılırrrrr
yane hazır macun daha ıyı emın ol aktara gıt 400 440 gr lık her hangı bı maccun al dırencı yuksek tutan de
ben 5 aydır LOKMAN HEKIM MARKALI MACUN KULLANIYORM HEM COK GUSEL HMDE COK UCUZ
GITTIM katardan fışşız alıyorum
200 luk baalık yag kapsulunu 30 tl ye aldım 35 demıstı
macun aldım zencefıllı
eyer sormak ıstedıgın bısı olursa yardımcı olmaya calısırrım para tuzana dusme sakın =)mucuk
hel_incim,
ben senin karışımı önceki mesajlarından biliyorum zaten canım. bir arkadaş var dün gece foruma mesaj atan özel karışım var yardımcı oluruz filan diyen de ben de fiyatını öğrenelim bari bu karışımın dedim
burada bizler 8-10 forum üyesi yazıyoruz ama okuyanların sayısı çok çok daha fazla. dediğin gibi para tuzaklarına düşmemek için çok dikkatli olmak lazım. macun kesinlikle aktardan vb yerlerden alınmalıdırbu lafına da tamamen katılıyorum. vurgulamak istediğim bir diğer konu da buydu.
arkadaşlar yapılan akıntı kültürü sonucu birde mantarım olduğunu öğrendimmm...bir bu eksikti..doktor hapla krem verdi..hernyse bu dondurma bnm siğiilleri düşürmedi doktor yakalım dedi yarın yaktırmaya gidicem smear ve tip testide yapılıormuş ama 350 bayılmak lazımmıışş tipee pfffff
peki kesin etkilimi bu? doktora gidip siğil yaktırıp 300-400 tl vermeye gerek varmı
arkadaşlar yapılan akıntı kültürü sonucu birde mantarım olduğunu öğrendimmm...bir bu eksikti..doktor hapla krem verdi..hernyse bu dondurma bnm siğiilleri düşürmedi doktor yakalım dedi yarın yaktırmaya gidicem smear ve tip testide yapılıormuş ama 350 bayılmak lazımmıışş tipee pfffff
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?