Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

Bahsettiğin rahatsızlık annemde 2 sene önce meydana geldi.dokt gittik.önce yaktılar sonra bi takım testler yapıldı hpv virüsü taşıdığını söylediler yani rahim ağzı kanser başlangıcı dediler ama daha yeni ilerlememiş dedi doktor.bize birde bağışıklık sistemini güçlendirmesi gerektiğini bunun için ecz nede bitkisel bi ilaç olduğunu onu alması gerektiğini söyledi hemen aldık bütün ecz de var onu kullan çok işe yarıyor ve sakın moralini de bozma moral herşeyde önemli.allah şifa versin canım.

iyi kiyok 10.15 tane azmı onlar sende kanatarakmı cogaldı? sakın kanatma temizlerken kırem tüy dökücü kullan ayrıca yaktırma kırem yani aldera onuda gec parazit ilacı kullan ev liysen eşinle aynı anda tedavi uygulanmalıdır. biz tedavi ceşitlerinin hepsini kullandık gecmedi tekrar cıktı özel bi karışım sayesinde kurtulduk şükür aydına gelebilirseniz size yardımcı oluruz 3 veya 4 günde hic birşey kalmaz tabi dış yüzey dekiler icin ic bölge icin simir testi yaptırmalısınız.. 10.15 tane var diyerek kücüm seme. gecmiş olsun tekrar.

parazit ilacı nedir ben ilk defa duyuyorum böyle birşey

melek özel karışım nedir lütfen bahseder misin.. o geçirdiyse direk onu kullanalım ohalde.. yan etkisi falan yoksa.. yakmak dondurmak aldara çözüm değil demişsinz.. varsa böyle mucizevi bi karışım lütfen bahsedin..

kökten çözüm maalesef yok..tedaviye başlandıktan sonra bağışıklık sistemi güçlü olmalı ..çamaşırını ayrı yıka yada tek kullanımlık kullan at yenisini al ben öyle yapıorum

kaç lira bu karışım?

özel karışım ve bitkisel şeylerden bahseden arkadaşlar
LÜTFEN NE OLDUKLARINI İSİMLERİNİ YAZINDA HERKES FAYDALANSIN
içeriği nedir nerden alınır kaç lira ??
bişeyler yazıp çıkıyosunuz

Son düzenleme:
bu parazit ilacı nedir ve karısımın adı nedır ne yedınız ıctınız bagısıklınız güçlendı acıklarmısınız?

buraya gelirseniz yardımcı oluruz diyor başka bi hedef üstünde çalışıor arkadaş bence...karışımı söylemeyip oralara davet ettiğine göre ..ben öyle algıladım valla

Son düzenleme:

sewgılı karat macunu ılk oneren kısı benım burda ve macun kesınlıkle aktARDAN alınmalıdır soyle soylıyım sana ozel olarak yapılan macunlar 80 tl den 150 tl kadar cıkıyor

ama ben hazır macun aldım tse onaylı fılan 440 gr LOKMAN HEKIM macunu benımkı zencefıllı macun kaldıkı ben ankara sakaryadakı bı aktardan 10 tl ye aldım adam bana ısrarla abla macun yapım dedı ama ıkısıde aynı yane sakın olakı ozel yaptırıpta para tuzagına dusmeyın almak ısteyen alsın keyfı bılırrrrr

yane hazır macun daha ıyı emın ol aktara gıt 400 440 gr lık her hangı bı maccun al dırencı yuksek tutan de

ben 5 aydır LOKMAN HEKIM MARKALI MACUN KULLANIYORM HEM COK GUSEL HMDE COK UCUZ
GITTIM katardan fışşız alıyorum

200 luk baalık yag kapsulunu 30 tl ye aldım 35 demıstı
macun aldım zencefıllı
eyer sormak ıstedıgın bısı olursa yardımcı olmaya calısırrım para tuzana dusme sakın =)mucuk

arkadaslarım ıcın de 30 40 cesıt bıtkı bulunan vucudu dırencını yuksek tutan her macunu kullana bılırısınız baska bısı demıyorum ınanmayın kanmayın

hel_incim,
ben senin karışımı önceki mesajlarından biliyorum zaten canım. bir arkadaş var dün gece foruma mesaj atan özel karışım var yardımcı oluruz filan diyen de ben de fiyatını öğrenelim bari bu karışımın dedim

burada bizler 8-10 forum üyesi yazıyoruz ama okuyanların sayısı çok çok daha fazla. dediğin gibi para tuzaklarına düşmemek için çok dikkatli olmak lazım. macun kesinlikle aktardan vb yerlerden alınmalıdır bu lafına da tamamen katılıyorum. vurgulamak istediğim bir diğer konu da buydu.

peki kesin etkilimi bu? doktora gidip siğil yaktırıp 300-400 tl vermeye gerek varmı

BENIM DE sahtekar aktarcıları vurgulamak ıstedım

macun yaptırıp da 80 150 tl werene kadar
hazır macun alınması gerektıgıdır 10 ve 20 tl arası deyısıyor macun 440 gr mı =)

ne sçma bişimiş bu ya parazit ilacıda ne demek yazmıyorda ayrıca bide kalkıp ora gitcekmişizzz..vallaa bende macun aldım bi keresinde 10 tl verdim ikinciside 20 tl aldımm fazla pahalı diil macunlarr hemde içinde birsürüü bitki baharat bal pekmez vs var

arkadaşlar yapılan akıntı kültürü sonucu birde mantarım olduğunu öğrendimmm...bir bu eksikti..doktor hapla krem verdi..hernyse bu dondurma bnm siğiilleri düşürmedi doktor yakalım dedi yarın yaktırmaya gidicem smear ve tip testide yapılıormuş ama 350 bayılmak lazımmıışş tipee pfffff

janm tıp testıne grek yok ya bence onun yerıne asını ol bak emın ol daha ıyı ben dewlet hastanesınde 6aayda bır sımır aldıryorum onemlı olan bu cunku bosuna tıp mıp yaptırma derım

peki kesin etkilimi bu? doktora gidip siğil yaktırıp 300-400 tl vermeye gerek varmı

bana macunu doktoruma sorudm we arkadasım onerısıyle once ogrendım macunun amacı sıgıl cıkmasını engellemek dıl dırecı yuksek tutmak
macun
corek otu
balık yag ben bunları 2 senedır kuallanıyorm we cıkmıyor en onemlısı CERVALIX asımı olmamdır

yoksa ben once koter oldum sona kendıme ıyı beslemeeye basladım olay bu

bu arada akıntın ıcın gunde ıkı bardak ada cayı ıc

canım kesınlıkle hel-ın e katılıyorum tıp testı yaptırma o parayla gıt asını ol bence sonucta bız bu hastlaıgı yakaldık muhım olan rahımagzı kanserınden korunmak bende yaptırmadım dr bence gerek yok demıstı aşını ol demıstı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…