Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

İyi bir doktora gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum Nevra hanım diye okumuştum 1 defa ya mahsus o kadar yakma ücreti vs. verebilirim ama tekrar edip tekrar yaktırmak gerekirse bütçe olarak beni sarsar yani ne yapsam nereye gitsem bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasındayım[/QUOTE

ben türkiye hastanesinden dr Özge hanıma yaktırdım mahvetti beni kesinlikle tavsiye etmiorum nevra hanımda o hastanede tavsiye etmem ben prof dr tugan beşene gittim kolposkopi ile baktı içinide öyle gördü tipleme de yaptı tipinide öğrndim bu ay tekrar gitcem olmazsa yakarız dedi bana ama dışardaki sivillerim geçiyr zaten içerdekini de yaktırmak istemiyorum bende avrupa yakasındayım

İyi bir doktora gitmek istiyorum şuanda araştırıyorum Nevra hanım diye okumuştum 1 defa ya mahsus o kadar yakma ücreti vs. verebilirim ama tekrar edip tekrar yaktırmak gerekirse bütçe olarak beni sarsar yani ne yapsam nereye gitsem bilemiyorum İstanbul Avrupa yakasındayım[/QUOTE

ben türkiye hastanesinden dr Özge hanıma yaktırdım mahvetti beni kesinlikle tavsiye etmiorum nevra hanımda o hastanede tavsiye etmem ben prof dr tugan beşene gittim kolposkopi ile baktı içinide öyle gördü tipleme de yaptı tipinide öğrndim bu ay tekrar gitcem olmazsa yakarız dedi bana ama dışardaki sivillerim geçiyr zaten içerdekini de yaktırmak istemiyorum bende avrupa yakasındayım

Peki nereye gitsem bilemiyorum ki kime güveneyim şuanda devlet hastanesinden devam ediyorum son birkez daha gidicem devlet hastanesine yine pek iyi gitmezse o zaman kesin özel bir doktora muayne olmak istiyorum

Peki nereye gitsem bilemiyorum ki kime güveneyim şuanda devlet hastanesinden devam ediyorum son birkez daha gidicem devlet hastanesine yine pek iyi gitmezse o zaman kesin özel bir doktora muayne olmak istiyorum

ben prof dr tevfik tugan beşe den memnun kaldım yani iyi bir doktor içimi rahatlattı tek kötü yanı aşırı açık sözlü benim yanımda eşime kızdı bi daha çapkınlık yok diye bizi ayrılma noktasına getirmişti o ayrı tabiki şimdi düzedik ama o günler çok kötüydü

ben prof dr tevfik tugan beşe den memnun kaldım yani iyi bir doktor içimi rahatlattı tek kötü yanı aşırı açık sözlü benim yanımda eşime kızdı bi daha çapkınlık yok diye bizi ayrılma noktasına getirmişti o ayrı tabiki şimdi düzedik ama o günler çok kötüydü

Nerde yeri olmadı ben ona gideyim muayne ücretleri ne kadar

Kupo, aldara uzun surec bir tedavi ama artik kullanmak istemiyorum biranönce kurtulmak istiyorum şimdi benim aklima takılan kilitoristimde cikti kasimaktan kanattim ve icinden sıvı çıktı acaba oda genital ucukmu? bugün işte evde surekli ağladım sendekiler nasıl görünümlü

kızlar bnm vajinamın alt kısmında yara oldu. ağda yapmıştım doktorum yapabilirsin artık demişti. ama hızlı çektim galiba girişin alt kısmı yara oldu. korkuyorum orda siğil çıkar diye. ama siğillerim alındıktqan sonra hpv testi yapıldı negatif çıkmıştı doktorum bağışıklığın baskılamıştır deedi. acaba çıkar mı siğil :(

kızlar bnm vajinamın alt kısmında yara oldu. ağda yapmıştım doktorum yapabilirsin artık demişti. ama hızlı çektim galiba girişin alt kısmı yara oldu. korkuyorum orda siğil çıkar diye. ama siğillerim alındıktqan sonra hpv testi yapıldı negatif çıkmıştı doktorum bağışıklığın baskılamıştır deedi. acaba çıkar mı siğil :(

her gun duzenlı vıtamın alınız ornegın apıkobal
ya da evevit
b12 vs ucretlerı 7 tl fılan

gunluk meyva tuketın 5 tane mandalın portakal suyu
sebze agrılıklı beslenın
asınızı olun

koter olduktan sonra krem verdıyse doktorunuz onu surun agda yapmayın 6 ay korkma yumusatıcı bepnaten pomat varsa sur hıc bısı olmaz

slm arkadaşlar ....epeydir birşeyler yazmıyordum ama takip ediyorum .....bu siğillere mucize gibi bir şey öğrendim ve hemen paylaşmak istedim....öğrendiğim kişi bir rus... kimyacı kendisi. çiğ eti kokana kadar birkaç gün streç film'e sarılmış şekilde dışarıda bırakıyorsunuz siğilli bölgeyi kaplıcak şekilde oraya sabitleyip yatıyosunuz.bunu birkaç kere üst üste yapıyorsunuz...mantığıda şuymuş çürüyen et bakteri v.s üreteceği için virüsleri kendine çekiyomuş ve o bölge virüslerden arınıyomuş...kesinlikle işe yarıyomuş.kafkaslarda çok eskiden beri uygulanan birşeymiş...benim şu anda aktif siğilim yok ama tip 16 taşıyorum ve o bölgede sürekli kaşıntı ve kıpraşma mevcut çünkü hala oradalar ne yazıkki......SAĞLICAKLA KALIN İNŞALLAH HEPİMİZ KUTULURUZ....

mrb arkadaslar bende sürekli bu konuyu arastırıyorum buldugum en ufak şeyi sizinle paylaşmak istiyorum belki işe yarar ve birine faydam dokunur diye düşünüdüm..http://www.articlesphere.com/tr/Art...Warts---Treat-This-Infection-Naturally/259878 bu site de genital siğilin evde tedavi yöntemleri yazıyo denemedim ama düşünmüyo değilim.Elma sirkesi duymustum daha önce ama burda muz kabugundan sarımsaktan bahsediyor... hepimize gecmiş olsun

her gun duzenlı vıtamın alınız ornegın apıkobal
ya da evevit
b12 vs ucretlerı 7 tl fılan

gunluk meyva tuketın 5 tane mandalın portakal suyu
sebze agrılıklı beslenın
asınızı olun

koter olduktan sonra krem verdıyse doktorunuz onu surun agda yapmayın 6 ay korkma yumusatıcı bepnaten pomat varsa sur hıc bısı olmaz

aşı olmadım ben çünkü tip 6 çıktı diğer tiplerin bulaşma olasılığı da yine aynı şekilde cinsel ilişki yolu ile oluyormuş gerek duymadım çünkü zararları da çok fazlaymış

yorumları hemen hemen okudumm o kadar zorki vajinal siğil anlatamam ben de geçirdim ve vajinamın heryerini kapladı ön arka heryerim kaşıntıdn duramıyordum ve kaşıdımmı çok acıyordu dr gittim ve sigorta karşılamayan bi krem verdi adı ALDARA diye o kremi bitirdim çok şükürr birdaha çıkmadıı alaah herkese şifa versin

yorumları hemen hemen okudumm o kadar zorki vajinal siğil anlatamam ben de geçirdim ve vajinamın heryerini kapladı ön arka heryerim kaşıntıdn duramıyordum ve kaşıdımmı çok acıyordu dr gittim ve sigorta karşılamayan bi krem verdi adı ALDARA diye o kremi bitirdim çok şükürr birdaha çıkmadıı alaah herkese şifa versin

kaç kutu kullandınız ben 2 kullanmıştım tam geçirmemiş ve tekrarlamıstı

1 kutu kullandım kremin içinde 12 adet vardı sanırım hepsini kullandım ve geçtii çok şükür birdahada olmadı hemen hemen 7 yıl oluyor

Son düzenleme:
aşı olmadım ben çünkü tip 6 çıktı diğer tiplerin bulaşma olasılığı da yine aynı şekilde cinsel ilişki yolu ile oluyormuş gerek duymadım çünkü zararları da çok fazlaymış

tıp 6 baslangıc sevıyesı dogru kımı doktorlar gerek duymuyorlar olmayın dıyorlar buda dogru turkıyede doktorlar cok bilincsız bılgı sahıbı de degıller

2009 da 50 yakın mevcuttu bendede
koter olup asımı da olduktan ıkı seneye kadar her gun vıtamın aldım

doktorumun bana dedıgı asını olup kendıne ıyı bakıp yogun c vıtamınıyle beslenırsen ıkı sene de cıkmazsa bılkı vurıs vucutan atılıyor olucagı
bneımkıde tıp 6

doktorum muhakak ol dedı o zman ılac fırmasında calısyordu ykın arkadasım gelıs fıyatından aldım doktor beyın kızınada aldım kendı kızınada yaptı

bıdaha hıc cıkmadı

bende sızın gıbı dusunuyordum baslangıc dıye

asımın amacı şunu unutmayın tekrar cıkmasını engelmek degıldır ,,,,,!!!!!!!

tıp 6 dan bir ust sevıyeye cıkmasını engelmektır

kaç kutu kullandınız ben 2 kullanmıştım tam geçirmemiş ve tekrarlamıstı

aldata bır ıkı adet ıcın basarılı maksımum 10 olsun uzerı mıktarda pek ıse yaramıyor
devlet eskıden oduyordu ama sımdı odemıyor

cok muccıze bı krem oldunu sanmıyorum

aldata bır ıkı adet ıcın basarılı maksımum 10 olsun uzerı mıktarda pek ıse yaramıyor
devlet eskıden oduyordu ama sımdı odemıyor

cok muccıze bı krem oldunu sanmıyorum

evet katılıyorum ama tekrarladıkca doktor ısrarla onu veriyo

aldara kriyoterapi koter podofilm verrutol hepsini kullandım geçiyo ama kısa sürede tekrarlıyo

napabilirim bilemiyorum 3 yıldır bezdim

evet katılıyorum ama tekrarladıkca doktor ısrarla onu veriyo

aldara kriyoterapi koter podofilm verrutol hepsini kullandım geçiyo ama kısa sürede tekrarlıyo

napabilirim bilemiyorum 3 yıldır bezdim

eger sıgıl tekrar cıkıyorsa bılınkı sebebı

1 ası olmamanız
2 vıtamın almamanız

uc arkadasımda da sıtede tanıstıgım bırıde kendı arkadasımdı aşı ve destek vıtamınle gectı tekrarlamadı

apıkobal evevıt uc ay kullanım 15 gun ara vererek kulaınım sart

bende 50 adet vardı vıtamınsız ımkansız gecmez
her banyodan sonra pamuga sırke dokup suruyordum uc dk dk bekletıp yıkadım
sırkenın dogal asıt oldugunu doktorum soyledı

aktardan dırencı yuksek tutan hazır macunda alabılırısnız 10 15 tl covarı fıyatları

Back
X