Evliyim canim.
Esime soruyorum sende boyle birsey var mi diye yok diyor.
Bana nereden bulasacak ki...1haftadir var bende de.ic dudaktaki.
Bitkisel yontem var mi acaba..
Birkac kere sirke surdum fayda etmedi.
Hanımlar birde ben son 6 aydır falan dudak arasının nemli/ıslak kalmamasına özen gösteriyorum çok işe yarıyor. Neden derseniz eskiden vajina giriş kısmından dudak içlerine yayılırdı sürekli ama bu kuru tutma durumumdan beri yayılmadı. Her zaman dudak arasında vajina girişe kadar peçete koyarım kupkuru durur. Her wcden sonra yıkayıp, arada batikonlarım ama muhakkak peçete koyarım.
Hangi tip vardi sizde ?Merhaba, kulak çöpü ile sirkeyi çıkan siğlin üzerinde yarım saat kadar beklet eritiyor ama kesin çözüm değil yine çıkabiliyor
bol sebze portakal suyu brokoli çörek oto yoğurt sarımsak depolama yapıyorsun benim yaşadığım yıllarda bir sene boyunca beslenmeme dikkat ettim sebze ağırlık sabah portakal suyu akşam çörek otu yoğurt sarımsak karıştırıp yedim bitki çayı içtim ekinozyanın günde 3 defa sonuç 60 kilodan 71 oldum sonra birde günde 3 kere kutumu sirke ile yıkadım temiz ütülü pamuklu çamaşır giyindim kendime baktım bağışıklık sistemimi yükseltiim yediklerimle bu arada doktor yaktırma işlemi yaptım gardasil aşı vurdurdum sonuç çok şükür 3 senedir hiç birşey yok
Bende 58 den 65 ciktim. Tam kilo vermisken suan kullandiklarimdan dolayi aliyrmMerhaba, kulak çöpü ile sirkeyi çıkan siğlin üzerinde yarım saat kadar beklet eritiyor ama kesin çözüm değil yine çıkabiliyor
bol sebze portakal suyu brokoli çörek oto yoğurt sarımsak depolama yapıyorsun benim yaşadığım yıllarda bir sene boyunca beslenmeme dikkat ettim sebze ağırlık sabah portakal suyu akşam çörek otu yoğurt sarımsak karıştırıp yedim bitki çayı içtim ekinozyanın günde 3 defa sonuç 60 kilodan 71 oldum sonra birde günde 3 kere kutumu sirke ile yıkadım temiz ütülü pamuklu çamaşır giyindim kendime baktım bağışıklık sistemimi yükseltiim yediklerimle bu arada doktor yaktırma işlemi yaptım gardasil aşı vurdurdum sonuç çok şükür 3 senedir hiç birşey yok
11-6 -52 yanlış hatırlamıyorsam çapaya gittim ama psikolojimi iyi bozmuştu şunu öğrendim ki yiyeceklerin çok önemli olduğunu kendime baktım sarımsak bol tükettim faydasını gördüm çörek oto yoğurt sarımsak herşeyde kullandım insanlar rahatsız olur umusamadım çünkü sağlığım önemli benim için helin arkadaş çok yardımcı oldu bana birde polen bal karışım yapıp yedim bitti rabbime şükürler olsun bana sevgilimden bulaşmıştı bu illet.Hangi tip vardi sizde ?
evli misnz11-6 -52 yanlış hatırlamıyorsam çapaya gittim ama psikolojimi iyi bozmuştu şunu öğrendim ki yiyeceklerin çok önemli olduğunu kendime baktım sarımsak bol tükettim faydasını gördüm çörek oto yoğurt sarımsak herşeyde kullandım insanlar rahatsız olur umusamadım çünkü sağlığım önemli benim için helin arkadaş çok yardımcı oldu bana birde polen bal karışım yapıp yedim bitti rabbime şükürler olsun bana sevgilimden bulaşmıştı bu illet.
Hayır canımevli misnz
bakire misin oyy bnde bekarm nerdendi bunu aldk melek erkek neslinden tiksindm artk o dereceHayır canım
Canım sen dogum yaptin mi ?Kızlar propolis , çay agacı yagı yada sirke sürün sigillere kesin çözüm
Ayrıca propolis arısütü polen kullanın
Birde zerdeçal tabletleri yada yeşil çay tabletleri işe yarıyormuş rahim agzı knserinde
Bende işlerim bitince gidicem kontrolüme inş ilerlememiştir
Yok cnm daha 3 haftamız var bi yapsam lohusalıktan sonra ilk kontrolüm var merak ediyorum neler oluyor leepten sonra içerde.Canım sen dogum yaptin mi ?
Insallah temizdir bir daha karsilasmazsin. Bebegini sag salim kucagina alman dilegiyle :)Yok cnm daha 3 haftamız var bi yapsam lohusalıktan sonra ilk kontrolüm var merak ediyorum neler oluyor leepten sonra içerde.
Sonra zaten elif güvelogluna gidicem bagısıklık için bakalım o ne vericek
off 7 yıl ne demek o zamana bitmesi lazım degil miydiBu arada hamileliğimde yapılan patoloji sonucunda tipi kanserli değildi ona rağmen hücreler değişime uğramaya başlamıştı bile 1 sene sonra
Geçirdiğim operasyonlardan sonra hemen 3 doz aşımı vuruldum
Leep operasyonu geçirdinizmi?Bu arada hamileliğimde yapılan patoloji sonucunda tipi kanserli değildi ona rağmen hücreler değişime uğramaya başlamıştı bile 1 sene sonra
Kaç yasında aşı oldunuz?Bu arada hamileliğimde yapılan patoloji sonucunda tipi kanserli değildi ona rağmen hücreler değişime uğramaya başlamıştı bile 1 sene sonra
Kolposkopi yapıldı ardından kriyoterapi yapıldı cin1 geriler mi diye çünkü bazılarında bu tedavi işe yarıyormuş bende etkisi olmadı tekrar smearda cin1 çıkınca leep yapıldı yarım saat sürdü 1,5 mm gibi bi parça alındı rahim ağzından sınırlar temiz çıkınca 6 ayda bir rutin smearla kontrol ediliyor bu böyle ömür boyu sürecek bitti derken hortlayabilir tamamen vücuttan atılmıyor maalesef bende hiç siğil çıkmıyor sadece 7 yıl önce hamileyken vardı bir daha hiç çıkmadı cin1 olduğu dönemde de hiç siğilim yoktuLeep operasyonu geçirdinizmi?
Kolposkopi izi yıllık tekrarlamıyormusunuz
Bu sürede nasıl korudunuz kendinizi?
Maalesef canım bitmez ki hpv kalıcı, siğil olmadığı sürece belki bulaşıcılığı kalmaz ama bizde ki varlığını değiştirmiyor ama bi sıkıntı da yaratmıyor düzenli smear kontrolü ile takip edebiliyorum zaten kendimi 4 yıldır da temiz çıkıyor sonuçlarım dediğim gibi bende zaten sürekli siğil hiç olmadı hamileyken oldu bitti ve daha yenilemedioff 7 yıl ne demek o zamana bitmesi lazım degil miydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?