orda siğildir orda siğile bnzer bse olamaz. bazı tip vardr üremz bi tane orda ölece durur bazı tiplerse ürer doktorunza sorun eminim siğildrSiğil olsayfmdi urerdi diye dusunuyorum hele ki 6-11 olsaydi. Ama bendekiler 3 tane ne buyudu ne cogaldi. Normal dogumda yaptım 1 sene once. Doktor demek ki iceri bulasmamis dedi. Ama bu virus cok bulasici bulasmamasi imkansiz. Sadece yuksek risklilere ve 6-11 e bakilmis. Yüksek riskli olmamasi bile rahatlatti beni cok şükür
O zaman benimkiyle esiminki farkli tip mi bendekiler uremedi. Ama esimdekiler uruyor. Hpv de negatif geldi. Bilemiyorumorda siğildir orda siğile bnzer bse olamaz. bazı tip vardr üremz bi tane orda ölece durur bazı tiplerse ürer doktorunza sorun eminim siğildr
parcayı alıp patolojiye mi gönderdilerO zaman benimkiyle esiminki farkli tip mi bendekiler uremedi. Ama esimdekiler uruyor. Hpv de negatif geldi. Bilemiyorum
leep de rahim agzı alınmıyor lazerle ust tabaka ince bir şekilde alınıyor kı sana onu göstermez doktor tahmnimce... ana alınan parcalar patolojiye gitmişdir. sıze soyelemeden leep yapılmasıda ayrıca bır garip ustelik pataloji sonucu gelmeden...Okudum bilgilendirmemi yaptım
Genelde millet cin 1 cin 2 oluyor sonra leep oluyor..
Ancak ben elimde hpv 16 kağıdıyla gittiğim doktor tarafından biyopsi için yatmıştım o çatala..
Demekki diyorum biyopsi yapıp leep yazdılar veya harbiden leep yaptılar ama yok artık diyor içim bir yandanda çünkü rahim ağzınızın alınması gerek ben uyanınca bakmıştım alınan kavanoz tarzı kaplara.. O kadar büyük değildi alınan parçalar küçük küçüktü..
Neysem oldu bitti maşşallah anlayışına geldim zatende İyileşip kurtuluruz inşallah hepimiz
Size bilgi vermeden leep yapılması ilginç olmuşOkudum bilgilendirmemi yaptım
Genelde millet cin 1 cin 2 oluyor sonra leep oluyor..
Ancak ben elimde hpv 16 kağıdıyla gittiğim doktor tarafından biyopsi için yatmıştım o çatala..
Demekki diyorum biyopsi yapıp leep yazdılar veya harbiden leep yaptılar ama yok artık diyor içim bir yandanda çünkü rahim ağzınızın alınması gerek ben uyanınca bakmıştım alınan kavanoz tarzı kaplara.. O kadar büyük değildi alınan parçalar küçük küçüktü..
Neysem oldu bitti maşşallah anlayışına geldim zatende İyileşip kurtuluruz inşallah hepimiz
Birazdan bu sarı kağıtla doğum kliniği hasta taburcu ve eğitim formu yaxıyor bununla sağlık ocağına gideceğim orada soracağım.. Zaten cuma günü kan testi yapmıştı aile hekimimiz o da vitamin demir vb şeylere bakıp takviye gerekliyse yazacağım demişti .. O anlatır sanırım bana durumu çünkü hafsalam almıyor bazen...Arkadaslar bendeki kağıdın ilgili yerini çektim fotoğraf la.. Bende dediğim gibi artık biyopsi vr leep i bu şekilde yapıyo diye düşünüyorum vallahi zaten çorba gibi oldu beynim bu konularda
Devlette baska onkologada gösterin neden birden leep yapıldı ögrenin bence mutlakaArkadaslar sağlıkocağındaki doktorumuz kağıda baktı leep nedir bilmiyorum dedi... Bende internetten baktım rahim ağzından parça alıyolar gibi dedim... Ama bana biyopsi dediler dedim..
O da sende hpv 16 var ve daha patolojiden sonuçların çıkmadan internete bakıp üzülme.. Demirin düşük vb vb ilaçlar yazacağım onları iç dedi... Yazılanları henüz almadım ama magnesyım çinko, demir hapı vb şeyler yazdı...
Kafa rahatlığı için okumamak ta bi çare olabilir...
Ben ahcc kullandığım için bu ilaçlara bir iki ay sonra mı başlasam diyorum...
Artık herşeyin hayırlısı hepimiz e acil olarak Mutlu güzel günler göreceğiz güneşli günler diyerek noktalıyım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?