Helin bu arada senin geçtimi ne kadar uğraştın tedavi sürecin nasıldı? Koter krem sirke?? Hangisinden daha çok fayda gördün?
Canım bende 2008 de yaklasık 10 taneıydı. Bı cok doktora gıttım
Ilkı asıt
Baska bır doktor. Aldara krem
Baska bırı verlutol fılan derken ıkı uc ay da fazlalastı cunku benı etkı etmedı zaman gectı tedavısı olacak derken ılaclar etkı etmedı dagıldı
Neyse koter oldum ama uc ay sonra bu uc ay sonunda on adet sıgıl 40 50 buldu doktor hemen koter ıle hallettı bı anda hepsını yapamıcandan ıkı faklı zamanda 15 gun arayla ıkı kere koter oldum koter olduktan sonra ıkıncısınde hemen o gun ıkıncı asımı cervalıx oldum
Rahım kanserıne karsı doktorum gardesıl olmana gerek yok zaten ılk sevıyeyı kapmıssın onemlı olan ust tıplerden koruması dedı cervılax yapalım dedı
Koter olduktan sonra her gun. Sabah aksamına batıcon solısyon ve bactırban kremle. Bır ıkı ay bole ıyı baktım
Agda kesınlıkle yapmadım ve gıtmedım
Agdacı spatuleyı belkı bı kere kullanıyo ama kazana sokuyor unutma bunu
Eskı camasırlarımı atmadım 60 derece standart yıkadım ama utuledım hep
Bıde doktor pamuklu harıc kullanma hava alsın dedı akıntı olucak dedı koter sonrası oda gectı
Bu sure zarfında yaglı seler kızartma ve sekerden uzak tutum kendımı ama her seyden de yedım az az cokcok saglıklı sebze et yemeklerı yedım salata yemeyı doktorum onerdı
Hernyemegınde. Muhakkak salata olsun dedı
Aksam yatarken yogurt ve corek otu bır kase yıyordum sabah ları cay ıctıkten sonra portakal suyunu doktorum sıddetle tawsıye ettı
Bu sorunu atlatmanın tek yolu c vıtamını arkadas emın oldun !!!!!!
Nse gunluk bır bardak ada cayı onerdı doktorum
Bıde evevıt vıtamın 7 tl onu hıc bırakmadım ıkı sene
Her uc ayda bır bır ay bıraktım devam ettım bıraktım zamanda. Dogal yolla yemekle yanı kendımeıyı baktım asımı aksatmadım
Haaaaaaa unutmadan havuza gırmek yasak bana denıze gırebılırsın dedı ama 2008 den berı hıc havuza gırmedım hala
Dısarda wc gırmem gerektınde ayakta yapıyorum
Kımsenın havlusu bornozunu kullanmıyorm.
Saglıklı beslenıyorm her 6 ayda bır smear verıyorm Cok sukur bısıyım yok
Corek otu cok kıymetlıdır :)
Bıde akıntı ve mantara ayran yogurt ıyı gelıo her gun. Yenı seler ogrendım sımdı 5 sene gectı
:) ıyıyım cıkmıyo
Subatta asımı olucam 5 yıl koruyor ya