Vajinal Siğil rahatsızlığı olan var mı? (Genital Siğiller,HPV, Human Papilloma virus)

merhabalar benim kızımın sırtında küçük sivilceye benzer bişiler çıktı araştırdım molluskummuş. Ne yapabilirim bilgi verir misiniz nolur 14-15 taneye yakın

merhabalar benim kızımın sırtında küçük sivilceye benzer bişiler çıktı araştırdım molluskummuş. Ne yapabilirim bilgi verir misiniz nolur 14-15 taneye yakın

janım arkadasım gcmıs olsn oncelıkle
mucosloskom tedavısı kremle gecıyor oda kasınabılır ama sıkmamalı kasımamalıdır tedavı seklı kolaydır hpv ye yanı sıgıle gore sadece aksatmayın

Benim dudağımda siğil çıkmıştı, eşimin penisine bulaştı sonra ondan da bana bulaştı. Bendekiler gözle görülmüyor ama idrar yaparken ağrıya acıya sebep oluyor, ayrıca kaşıntı yapıyor ordan anladım. Yakmadan geçmiyormuş. Veya donduracaklar. Oral yoldan genital bölgeye geçiyor, ayrıca genital bölgeden ağıza da geçiyor. Çok pis bir bela. Kuluçka dönemi de var. Aktifleşmedne test yaptırınca testte sonuç negatif çıkabiliyormuş. Yani şüphelendikten sonra kuluçka dönemini bekleyip test yaptırmak lazım. Yine de görünürde bir şey yoksa bulaşmıyor. Ama bu tür dertler kadınları cinsellikten soğutacak kadar acı verebiliyor malesef. Mentollü şeker yersin de ağzının içinde bir yanma olur ya, öyle bir şey.

arkadaşlar ne olur bana cevap yazın ya bu siviller sadece cinsel ilişkiyle mi bulaşır böyleyse eğer benim eşimde hiç sivil çıkmadı kafayı yicem bana yardım edin

ben bir yıl önce yaktırdım doktorum üzerine basa basa cinsel yolla bulaşır diğer yollar çok küçük ihtimal demişti.benim eşimde de belirgin siğil hiç olmadı ama taşıyıcı olabiliyorlarmış onların bağışıklık sistemi bizden daha iyi çalıştığı için çıkmayabiliyormuş.

HTML:
Arkadaşlar,
bende de siğiller vardı. hem de ben hamileyken genital bölgemde 10 larca siğil çıkmıştı. aynı hanımefendinin dediği gibi dokunsam kaşınıyordu. bazıları koptu vsvsvsvs.... bu siğillerle dogum yaptım. ilk dogumumdu. dikişlerle birlikte tahriş oldu ve yanık yüzünden oluşan kabarcıklar gibi giderek büyüdü. tek kelime ile mahvoldum. dogumdan sonra doktoruma gittim. bunun jinekolojik olmadığını ve ortak kullanılan wc.lerden kapmış olabileceğimi soyledi. 1 hafta sonra doğum hastanesinde adını bilemediğim bir aletle narkoz verildikten sonra o siğillerin hepsini tek tek yaktı. ve yanık kremi verdi. kullandım çok şükür şimdi iyiyim.

bilgilerinize...

Merhaba canım o sigillerle normal dogum yaptın demek. Bebeğinin herhangi bir sağlık problemi çıkmadımı? Bende 3 aylık hamileyim doktorum kesinlikle sezeryanla yapacsksın doğumunu dedi. Bunalımdayım ne olur bana ayrıntılı bi açıklama yaparmısın canım. Şimdiden teşekkür ederim

arkadaşlar benim yaklaşık 9ay önce falan vajinada siğiller oluştu.doktora gittim tedavisi olmadığını yakarak tedavi edildiğini söyledi.yakıyorum bi ilaç sürüp geçiyo sonra tekrar çıkıyor.allah korusun rahim ağzı kanseri olma riski daha fazlaymış.bana bi tavsiyesi olan varsa lütfen yazsın.teşekkürler...
Gecmis olsun cnm oncelikle benimde elimde cok cikiyordu bildigim dualari okudum ufledim gecti birdaha cikmadi sende suya oku ic cnm sifa olsun

ben bir yıl önce yaktırdım doktorum üzerine basa basa cinsel yolla bulaşır diğer yollar çok küçük ihtimal demişti.benim eşimde de belirgin siğil hiç olmadı ama taşıyıcı olabiliyorlarmış onların bağışıklık sistemi bizden daha iyi çalıştığı için çıkmayabiliyormuş.

Allah bildiği gibi yapsın onları o zaman ne diyeyim ...

bu rahatsızlığın aşısı yokmu önceden yaptırsak hastalık çıkmadan ben korkuyorm bendede çıkar diye bilgisi olan varsa yazsın arkadşlr

cnm cokk gecmiş olsun umarım hayatın boyunca karşılaşmassın bidaha tam olarak ne yaptığını yazabilirmisin sprey sıkıp sonrasında birsey yaptınmı ne kadar surede kurtuldun ve numrasını bizede yazarmısın rica etsem psikolojı bozulması az kalır yanında mah oldu resmen 6 aydır ugrasıyorum ve hep aynı dayanamıyorum artık

merabalar ya bişey sorucam. siz mehmet özkandan o ilacı almıssınız 750 tlye. kullandınızmı geçirdimi o ilaç bi faydasını gördünüz mü?

ya benim oramda küçük dudaklarda sivilce gibi minik minik beyaz noktacıklar var doktora gittim ama devlet hastanesinde doğru dügün bakmadı bile kadın. gittikçe daha belirgin oldular kaşıntı vs bi şey yok, internette gördüğüm hpv fotolarına da benzemiyolar ama gittikçe daha belirgin oluyolar ne yapmalıyım ne olabilir sizce

Lütfen yardım ediiin :( bi yerde elma sirkesi sürünce iyice beyazlaşırsa hpvdir diye okudum elma sirkesi kullandım bikaç saat tuttum birer gün aralıklarla ama siyahlaşma falan da olmadı

Bitkisel ürünlerle genital siğillerden kurtulanlar bize yardımcı olsa bizde alsak o ürünlerden yorumlarınızı bekliyorum.
Mehmet Özkandan mı, İbrahim gökçe, veya siğil spreyi varmış kafam karmakarışık oldu görüşlerinizi merak ediyorum

Bitkisel ürünlerle genital siğillerden kurtulanlar bize yardımcı olsa bizde alsak o ürünlerden yorumlarınızı bekliyorum.
Mehmet Özkandan mı, İbrahim gökçe, veya siğil spreyi varmış kafam karmakarışık oldu görüşlerinizi merak ediyorum

tasarımgrafik bekle canım. ben kullanıyorum su an. herhangi bir etkisini göremedim daha 1 hafta oldu bakalım işe yararsa bittiğinde yazıcam sana alırsın. bekle ama şimdilik. o kadar para boşuna verme.

tasarımgrafik bekle canım. ben kullanıyorum su an. herhangi bir etkisini göremedim daha 1 hafta oldu bakalım işe yararsa bittiğinde yazıcam sana alırsın. bekle ama şimdilik. o kadar para boşuna verme.

Kupo,
İnşallah işe yarar inanki dua ediyorum yaraması için 15 gün tamamlamalısın sanırım değilmi? Birbirimizi ancak biz anlarız nasıl bir sıkıntı bu sürec :(

Back
X