Vajinal yanma var hangi doktora gitmem lazim

Abes122

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
11 Kasım 2021
60
17
3
30
Benim vajinal yanmam oluyor affedersiniz ama idrarimi yaparken de cok zorlaniyorum onun dışında da surekli idrarim gelecekmis gibi hissediyorum. Sarı akintim da oluyor ara ara 5 aydir cicuk istiyoruz olmuyor bu ay da boyle enfeksiyon gibi belirtilerim var ne yapiyim bilmiyorum kadin doguma mi gideyim urolojiye mi yardimci olur musunuz

Enfeksiyon yuksek ihtimal. Ben hem urolojiye hem kadin doguma gitmiştim. Ama urolojiye oncelik ver. Idrarla alakali çünkü

Zaten kadin doguma randevu alsam 15 gun sonrasina veriyorlar ya da randevu yok diyorlar ama urolojiye de gitsem bosuna bu bölüme gelmissin derler diye dusundum

Fitil ve antibiyotik verirler muhtemelen.

Canim kadin doguma git, ikisi birden oldugu icin. Kadin dogumda idrar tahlili yapıp ilac veriyor. Benim ikisi bir arada oldugunda hep kadin dogum tedavi etti.

Kadın doğum aslında "kadın hastalıkları ve doğum" olduğu için kadınlara özgü idrar problemlerinden ve kadınlara özgü enfeksiyonlardan da anlıyorlar, o yüzden kadın hastalıkları ve doğum bölümüne gidebilirsin.

Ya bilemedim ki en iyisi ikieinden de randevumu alayim hangisi daha erkense oraya giderim insaAllah büyük bir sıkıntı oluşmamıştir ya

Simdi aradim kadin doğuma randevu yok dediler üroloji icin de pazartesiye verdiler pazartesi bi gudeyim bakalim nasil olacak

Ya gercekten iyi bi doktorla karsilasmamiz da sansimizin oldugu anlamina geliyor bazi doktorlar hic ilgilenmeden direkt ilac yazıp yolluyor sinirim bozuluyor boyle olunca

Aynen oyle ama ben Batmanda yasiyorum burda hastanede yatiya bile kalsan sıra vermiyorlar illede telefonla randevu alacaksin
Bugüne kadar hiç telefonla randevu alamadım.
İnternet üzerinden mhrs'den bakın. Bazen kapalı görünen randevular açılabiliyor.

Ya gercekten iyi bi doktorla karsilasmamiz da sansimizin oldugu anlamina geliyor bazi doktorlar hic ilgilenmeden direkt ilac yazıp yolluyor sinirim bozuluyor boyle olunca
Gideceğiniz hastanenin dr.ları için internet üzerinden yapılan yorumlara bakın.

Back
X