Peki tedavi olarak ne yaptilar? Gecti mi enfeksiyonun?Enfeksiyon yuksek ihtimal. Ben hem urolojiye hem kadin doguma gitmiştim. Ama urolojiye oncelik ver.
Bir haftadir boyleydim ama gizumde cok buyutmedim sonra biraz arastirinca ciddi bisey oldugunu anladim ki bi iki gundur de cok kotu olduFitil ve antibiyotik verirler muhtemelen.
Canim kadin doguma git, ikisi birden oldugu icin. Kadin dogumda idrar tahlili yapıp ilac veriyor. Benim ikisi bir arada oldugunda hep kadin dogum tedavi etti.
Erken saatte gidip muayne sirasi alabilirsin... yabancı uyruklular güneş doğmadan hastanedeler. ..Ya bilemedim ki en iyisi ikieinden de randevumu alayim hangisi daha erkense oraya giderim insaAllah büyük bir sıkıntı oluşmamıştir ya
Kadin dogum icin cok gec randevu veriyorlar araya en az 15 gun giriyor
Erken saatte gidip muayne sirasi alabilirsin... yabancı uyruklular güneş doğmadan hastanedeler. ..
Erken gidip sira alıyorlar.Ciddi mi randevusuz muayene mi oluyorlar
Iyi bir aile hekimi olursa antibiyotik yazar .Ürolojiyw git gidemezsen de sağlık ocağında idrar tahlili ve kültürü ver
Aynen oyle ama ben Batmanda yasiyorum burda hastanede yatiya bile kalsan sıra vermiyorlar illede telefonla randevu alacaksinErken saatte gidip muayne sirasi alabilirsin... yabancı uyruklular güneş doğmadan hastanedeler. ..
Bugüne kadar hiç telefonla randevu alamadım.Aynen oyle ama ben Batmanda yasiyorum burda hastanede yatiya bile kalsan sıra vermiyorlar illede telefonla randevu alacaksin
Gideceğiniz hastanenin dr.ları için internet üzerinden yapılan yorumlara bakın.Ya gercekten iyi bi doktorla karsilasmamiz da sansimizin oldugu anlamina geliyor bazi doktorlar hic ilgilenmeden direkt ilac yazıp yolluyor sinirim bozuluyor boyle olunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?