Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
vajinana nasıl baktın fisfisfis
bahsettiğin yer vajina değil biliyorsun değilmi![]()
Yahu hiç bakmamıştım şeyime ne renk diye :roflol: ay çokhoşsun valla :roflol: Hiç kafana takma :dance: erkekler için hiç önemi yok :roflol: vajina olsunda :roflol:
bende de aynı sorun var kendim çok açık tenliyim ama vajinamın rengi çok koyu annem herkesin böyledir vücut rengiyle aynı olmaz diyo ama benmki aşırı koyu ya düğünüme çok az kaldı ister istemez dert ediyorum benm estetik müdahale yaptıracak mali gücm yok başka bi önerisi olan lütfen yazsın yardımcı olursanız çok sewinicem
kıl köklerinin vermiş olduğu gölgelikler herkese koyu tenlilik yapıyor bunlar doğal galiba herkeste öyle ama eski lerdeki bayanlar eskiden orkid yokmuş onların bacak araları koyu tenli değil şimdinin gençlerinde var bu dert oda orkidterin plastik ve deriye hava aldırmadığı için olurmuş..pamuklu yüzeyi olanları kullanın.birde o koyuluk için thiciolline krem vermişti doktor bana.biraz faydasını gördüm...ve cildimede sürüyorum sivilcelerimede iyi geliyo deri antibiyotiğidir..mikrop kırıcıdır..ama bizim burada bahsettiğimiz kopyuluk :vajinamızın dış değil iç dudakları.koyu acayip hemde pişmiş et renginde umarım kötü bişey değildir bir hastalık olmasında eğer bu dert dert6 yapıyorsak ve büyütülecek bişey değşlse herkeste varsa o zman evlenince sorun olmaz sanırım.bende de aynı sorun var kendim çok açık tenliyim ama vajinamın rengi çok koyu annem herkesin böyledir vücut rengiyle aynı olmaz diyo ama benmki aşırı koyu ya düğünüme çok az kaldı ister istemez dert ediyorum benm estetik müdahale yaptıracak mali gücm yok başka bi önerisi olan lütfen yazsın yardımcı olursanız çok sewinicem