- 2 Ekim 2016
- 654
- 359
- 103
- Konu Sahibi gullusahin
Arkadaslar vajinismus olanlar ne gibi yollarla cocuk sahibii olabilir tavsiyeleriniz var mii
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ne kadardır ilişki olmuyo canım. problemini çöz onu öyle düşün zor çünkü olması. bendede 9 ay sonra ilişki oldu.Arkadaslar vajinismus olanlar ne gibi yollarla cocuk sahibii olabilir tavsiyeleriniz var mii
korkularının üzerine gitmen lazım. doğum oluncada aynısı olacak. belki sezeryan yapacaksın onu bilemezsin ki.Belki dogum yapinca vajinismus problemi kendiliginden çözülür diye dusunuyorum artik 4 aylik ewliyim vajinismus ile ilgili hic bir egzersizi yapamiyorum ve hic bir ilerleme olmadi
Konudan biliorum seni ben denemeler sırasında hamile kaldım 9aylik kızım var elhamdulillah. Vee senin gibi dusunuodum doğurunca yenerim kesin diye ama Hayır öyle olmuyo çünkü ilişkiye giremedigim için sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. alttan muayene ye izin vermedim o zman a kadr doktorum bilmiodu vajinismus olduğumu ve ebe dra söyledi doğum süreci sıkıntılı olur dedi..Her neyse bence yenip öyle hamile kalmayi düşün çünkü inan kii çocuk olunca egzersizdi bilmem neydi fırsatın bile olmuyo.Belki dogum yapinca vajinismus problemi kendiliginden çözülür diye dusunuyorum artik 4 aylik ewliyim vajinismus ile ilgili hic bir egzersizi yapamiyorum ve hic bir ilerleme olmadi
Tek care vajinusmusu yenmek yaniiKonudan biliorum seni ben denemeler sırasında hamile kaldım 9aylik kızım var elhamdulillah. Vee senin gibi dusunuodum doğurunca yenerim kesin diye ama Hayır öyle olmuyo çünkü ilişkiye giremedigim için sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. alttan muayene ye izin vermedim o zman a kadr doktorum bilmiodu vajinismus olduğumu ve ebe dra söyledi doğum süreci sıkıntılı olur dedi..Her neyse bence yenip öyle hamile kalmayi düşün çünkü inan kii çocuk olunca egzersizdi bilmem neydi fırsatın bile olmuyo.
Evet.. Çünkü çocuk olunca vakit olmuyo yorgun oluyosun falan filan. Ben 10 senedir bu dertteyim.bende öyle parmak falan yapamam.. sürekli deneme halindeyiz.ama inan kii bazen ona bile fırsat olmuyo çocuk uyumuşken dinleneyim az da olsa uyuyayim diosun..Tek care vajinusmusu yenmek yanii
Oda dogruu umatim kurtuluruz bu problemdenkorkularının üzerine gitmen lazım. doğum oluncada aynısı olacak. belki sezeryan yapacaksın onu bilemezsin ki.
Ayn3n zo4 olur zaten ugrasmak bir suru vaktini aliyo insanin senin isin iki kat daha zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah kurtuluruz hepimizEvet.. Çünkü çocuk olunca vakit olmuyo yorgun oluyosun falan filan. Ben 10 senedir bu dertteyim.bende öyle parmak falan yapamam.. sürekli deneme halindeyiz.ama inan kii bazen ona bile fırsat olmuyo çocuk uyumuşken dinleneyim az da olsa uyuyayim diosun..
İnşaallah inşaallah. . Rabbim dermansiz dert vermesin..sprey alıp denesenAyn3n zo4 olur zaten ugrasmak bir suru vaktini aliyo insanin senin isin iki kat daha zormus Allah hepimizin yardimcisi olsun insallah kurtuluruz hepimiz
Zarari olur diye korkuyorumİnşaallah inşaallah. . Rabbim dermansiz dert vermesin..sprey alıp denesen
O kadar kullanan var.denemekten başka çare yok galiba..dra sorabilirsinZarari olur diye korkuyorum
Aynenn denicez umarim bi zarari olmazO kadar kullanan var.denemekten başka çare yok galiba..dra sorabilirsin
İnşaallah olmaz.. Allah büyük yaa elbet bizim de yuzumuz güler. ..Aynenn denicez umarim bi zarari olmaz
Denemeler sirasinda nasil hamile kaldiniz acabaKonudan biliorum seni ben denemeler sırasında hamile kaldım 9aylik kızım var elhamdulillah. Vee senin gibi dusunuodum doğurunca yenerim kesin diye ama Hayır öyle olmuyo çünkü ilişkiye giremedigim için sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. alttan muayene ye izin vermedim o zman a kadr doktorum bilmiodu vajinismus olduğumu ve ebe dra söyledi doğum süreci sıkıntılı olur dedi..Her neyse bence yenip öyle hamile kalmayi düşün çünkü inan kii çocuk olunca egzersizdi bilmem neydi fırsatın bile olmuyo.
Maydanoz ve soğan suyu icerekDenemeler sirasinda nasil hamile kaldiniz acaba
Bnmle iletişime geçebilir misinizKonudan biliorum seni ben denemeler sırasında hamile kaldım 9aylik kızım var elhamdulillah. Vee senin gibi dusunuodum doğurunca yenerim kesin diye ama Hayır öyle olmuyo çünkü ilişkiye giremedigim için sezeryan doğum yapmak zorunda kaldım.. alttan muayene ye izin vermedim o zman a kadr doktorum bilmiodu vajinismus olduğumu ve ebe dra söyledi doğum süreci sıkıntılı olur dedi..Her neyse bence yenip öyle hamile kalmayi düşün çünkü inan kii çocuk olunca egzersizdi bilmem neydi fırsatın bile olmuyo.
Geçemez çünkü hesabı pasif durumda.Bnmle iletişime geçebilir misiniz