• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus+Bencil Eşim

Gerçekten 13 sene ne demek.. bende 13 senelik evliyim ve bende ilk zaman yapamadım. İki hafta gibi bir süreydi. Hemen bir doktora gitmeyelim dedim , araştırmaya başladım vs vs. Sonra doktora gitmeden oldu. Ya bir insan eşini bırak kendi için 13, sene bekler mi şaştım kaldim. Eş parayi pulu bahane eder belki ama 13 senede o paralar nerelere harcanıyor. Evde bulaşık makinası bozulsa yerine yenisi alınıyor. Hadi kadın sürtünerek bir şekilde zevk alıyor ,erkek bunu almaz ki yazık. 13 senedir sürtünerek yapılan ilişkiden dolayı birlikte olduklarında da zevk almayacaklar belki . Eş bencil değil ama o da kadını doktor için teşvik etmeliydi.
Ben de buna kızıyorum, nerelere para bulundu, şimdi tarlasına bakım yapacak vs para ayırıyor ulan tarla kadar kiymetimiz yok muydi, fındık tarlasi birkaç sene bakım yapmasan da fındık alırsın yanii çok önemli değil.

Bende anlamadım nasıl hamile kaldı acaba bende vajinismus hastasiydim ama gebe kalamadim sizdede sorun var sizin azim etmeniz gerekiyor sadece eşiniz bencil değil
Ben egzersiz yaptım kendim yapabiliyrim daa yavaş yavaş ama o yapamadı bu noktada onun da ihtiyacı vardı belki de tedaviye bilemiyorum

Evet ben altinlarimi çoktan gözden çıkardım ki yine onlarka Olcam son üç bileziğin kaldı ama umrumda değil benim, hayatım geçti boşa.
Gerçekten bir yıl bile fazla bu olaya hayat geçiyor gidiyor. Ben 41 yaşındayım 13 yıllık evliyim siz belki benden daha küçüksünüZ ama hayat geçiyor artık dur deyin . İnsanlar yazıyor bir haftada çözüldü vs yazık değil mi bu kadar kısa sürede olacak bişey uzun yıllar geçsin.

Yanii ben hiçbir zaman tuttuğunu koparan, birşeyler de ısrar edebilen biri olmadım karakter olarak, ailemin tek cocuguydum orda bile hiç simariklik yapıp ttutturmazdim ki bu konu da da kadınların nasıl tutucu yetiştiğini bilirsiniz, ısrar edemedim ki daha fazla belki yanlış anlaşılmak belki yeterince kadın hissedemek, şimdi şu yasimda şükür ki farkettim ve kimse umrumda değil yani bosansam tum aile de sebebi bilse umrumda olmayacaktı o derece doluyum. Hala gelmiş suçlama yapıyor bazıları. Her büyük şehirde olsam onu dinlemez yine giderdim ama uzaktayım doktora onun desteği olmadan yapabikcegim bişey olmadı yani

Erkeksin galiba erkek gözüyle bakıyorsun, ben sabahlara kadar birşeyler okudum, doktor aradım diyorum. Ki başta senin kafada bakıp bosanalaim dedim bırakmadı. Her türlü yolu gösterdim yanii. Keşke aglasaydi da biraksaydi beni.
erkek gozuyle bakmiyorum 13 senedir bu sorunu cozmediyseniz bencil olan esiniz degil sizsiniz diyorum.
doktor aradiniz gittiniz mi? gittiniz cozum alamadınız büyük sehirde sirf vajinusmus icin olana gittiniz mi?
13 sene diyorsunuz taş olsa çatlar
adamda tabii ki heves kalmaz orala vs. yapsa yapsa neye yarayacak yine yukselse de ergen gibi sürtünecek, gercek iliski yasayamayacak.
ama azari işiten o,bencil olan o.

erkek gozuyle bakmiyorum 13 senedir bu sorunu cozmediyseniz bencil olan esiniz degil sizsiniz diyorum.
doktor aradiniz gittiniz mi? gittiniz cozum alamadınız büyük sehirde sirf vajinusmus icin olana gittiniz mi?
13 sene diyorsunuz taş olsa çatlar
adamda tabii ki heves kalmaz orala vs. yapsa yapsa neye yarayacak yine yukselse de ergen gibi sürtünecek, gercek iliski yasayamayacak.
ama azari işiten o,bencil olan o.
Peki o hala halinden memnun, çözüm aranıyor, çocuk da istiyor. Buna da yapar mısınız o kıymetli yorumunuzu😉 çözüm arayan, çocuk istemeyen önce biz diyen benim.

Bahaneler bahaneler.. Sürekli başkalarını suçluyorsunuz da sorunu esas sizin çözmeniz gerekirdi. Kocanız bencil, yorum yapanlar kötü peki ya siz?
Yeteri kadar destek göremeyen mağdur kişi🥹 evet mağdurum da magdurumm.😉 Neden hala bosamadj peki ya da neden böyle devam etmeye çalışıyor

13 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum. Ve ben yeni farkediyrum bu sorunu ben tek başıma dert etmişim, burda konuları takip etmeler, doktor araştırmalar, beyimiz hep olur modundaydi, doktor teklifini ücreti vs bahane etti. Çocuğum oldu ama hamilelik bile alttan muayene olmam gerekirse korkusuyla geçti, çocuğumun normal doğum hakkını elinden aldım vesvesesi vs. Planlı sezaryenle olunca bayaa erken aldı çünkü doktor 😑 neyse bu halde ikinciyi de istiyo ona kalsa çoktan ama ben ısrarla kabul etmedim ama salak kafam tedavi konusunda da ısrarcı olmadım, o da soyle gerçi içime sinen, güvendiğim bir doktor da olmamıştı, şimdi pelvik taban kaslarını calistirma üzerine tedavisini buldum, baya güveniyorum yanii. Neyse bunu söyledim yine çok geldi ki kırk bin bence asla çok değil sadece kalmamız gerekeceği için otel vs artacak tabi bu fiyat ama benim asla gözümde değil, ne çektiğimi ben biliyorum. Neysee asıl bu konuda dolmamin sebebi oral konusunda oldu, ben ona yapiydum, çok da mutlu oluyor ama o bana yapamadı, ki istekliyim dee hiç görmüyor bu kadın bu kadar istekli ben rahatliyirum o kalıyor demiyor. Bir kaç kez laf da soktum olmadı. Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi de şu an doktor doğum yaptı hem çocuğun okulu var birakabilimem için tatil olması lazım. Neyse ama gelin görün ki ben hala sinirimi atabilmis değilim ona da, kendime de neden bu yükü tasimisimm kimseye anlatmadan diye. Bugün de nerdeyse gün boyu ağladım, yanii inanılmaz doluyum, buraya konu acisim da bundan, senelerdir pek girmiyorum bile. Yaklasiyo, ben istemiyorum çünkü biliyorum kalicam öyle yine kendini dusuncek. Yanii diyelim oldu, iyileştim o zaman da beni çok dusuncekmjs gibi gelmiyor. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bunu bile anlamıyorum.. Sanırım sevmesem de aynı evde yasayamazsim. Mesela bazı geceler aşırı istekli oluyorum ama asla yanına gidip yatasim bile gelmiyo, cunk u biliyorum kendini dusuncek. Ayrıca belki de ilişkiyi sevmicem onu da bilemem ama bu benim kafamda büyük bir yük, ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor her an aklımda, bosansam en azından kocam yok derim yüküm olmaz kafasindayim. Bu yaşımda saçlarımın yarisi nerdeyse beyaz. Yasitlarima bakıyorum, kimse bu kadar değil sonra diyorum Şeyma çektiğin aslında çekilir dert değil ki. Dışardan herşey güllük gülistanlık, mutlu numarası yapmak da ayrı olay😭Öyle işte, kimse okumasa bile icimi boşaltmaya ihtiyacım vardı.
Nasıl hamile kaldınız.

Adamın artık sabrı kalmamıştır muhtemelen babaannemle dedemin liseli çocukların daha aktif bi cinsel hayatı vardır. Sorunları görmezden gelerek geçmiş 13 sene. Her şeyi geçtim insan kendisi için tedavi olurdu.

Bende anlamadım nasıl hamile kaldı acaba bende vajinismus hastasiydim ama gebe kalamadim sizdede sorun var sizin azim etmeniz gerekiyor sadece eşiniz bencil değil
Acaba bizimi tiye alıyor , millwt Normal ilişkiye girmişken hamile kalamıyor . sizdemi vajinşsmussunuz.?

Hastalık ama 13 yıl ,13 yil ne demek, kimisi evde kendi çözebiliyor ama konu sahibi anlaşılan çözememis bunca senede doktora gitmemis. Doktor teklifini eşi reddetmiş varsa altını vs satacak yine tedavi olacaktı. 13 yıl da bunun için kredi bile çekilirdi.13 yılda herşey olabilirdi yapılmamış hastalık vs olabilir ama tedavi olmazsan bencillik olur
Tedavi yöntemlerini denemedysw o konuda haksız. Ama ilişkiye girmeden nasıl hamile kalmış onu anlamadm biraz dqlga geçiyo gibi geldi

Tedavi yöntemlerini denemedysw o konuda haksız. Ama ilişkiye girmeden nasıl hamile kalmış onu anlamadm biraz dqlga geçiyo gibi geldi
Çok kişi var aslında bu forumda da var girişe boşalma gibi biraz zor ama oluyor. Aslında bu da evliliğe bir iyilik değil ama istiyorlar bebek

Çok kişi var aslında bu forumda da var girişe boşalma gibi biraz zor ama oluyor. Aslında bu da evliliğe bir iyilik değil ama istiyorlar bebek
Ee tabiki tamamen sorunu çözmeden bebek sahibi olmak. Hiç bi çözüm getirmes, çünkü erkekler boyl şeyleri yapmayınca deliriyor. Onlar kadınlara gor daha istekli

13 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum. Ve ben yeni farkediyrum bu sorunu ben tek başıma dert etmişim, burda konuları takip etmeler, doktor araştırmalar, beyimiz hep olur modundaydi, doktor teklifini ücreti vs bahane etti. Çocuğum oldu ama hamilelik bile alttan muayene olmam gerekirse korkusuyla geçti, çocuğumun normal doğum hakkını elinden aldım vesvesesi vs. Planlı sezaryenle olunca bayaa erken aldı çünkü doktor 😑 neyse bu halde ikinciyi de istiyo ona kalsa çoktan ama ben ısrarla kabul etmedim ama salak kafam tedavi konusunda da ısrarcı olmadım, o da soyle gerçi içime sinen, güvendiğim bir doktor da olmamıştı, şimdi pelvik taban kaslarını calistirma üzerine tedavisini buldum, baya güveniyorum yanii. Neyse bunu söyledim yine çok geldi ki kırk bin bence asla çok değil sadece kalmamız gerekeceği için otel vs artacak tabi bu fiyat ama benim asla gözümde değil, ne çektiğimi ben biliyorum. Neysee asıl bu konuda dolmamin sebebi oral konusunda oldu, ben ona yapiydum, çok da mutlu oluyor ama o bana yapamadı, ki istekliyim dee hiç görmüyor bu kadın bu kadar istekli ben rahatliyirum o kalıyor demiyor. Bir kaç kez laf da soktum olmadı. Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi de şu an doktor doğum yaptı hem çocuğun okulu var birakabilimem için tatil olması lazım. Neyse ama gelin görün ki ben hala sinirimi atabilmis değilim ona da, kendime de neden bu yükü tasimisimm kimseye anlatmadan diye. Bugün de nerdeyse gün boyu ağladım, yanii inanılmaz doluyum, buraya konu acisim da bundan, senelerdir pek girmiyorum bile. Yaklasiyo, ben istemiyorum çünkü biliyorum kalicam öyle yine kendini dusuncek. Yanii diyelim oldu, iyileştim o zaman da beni çok dusuncekmjs gibi gelmiyor. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bunu bile anlamıyorum.. Sanırım sevmesem de aynı evde yasayamazsim. Mesela bazı geceler aşırı istekli oluyorum ama asla yanına gidip yatasim bile gelmiyo, cunk u biliyorum kendini dusuncek. Ayrıca belki de ilişkiyi sevmicem onu da bilemem ama bu benim kafamda büyük bir yük, ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor her an aklımda, bosansam en azından kocam yok derim yüküm olmaz kafasindayim. Bu yaşımda saçlarımın yarisi nerdeyse beyaz. Yasitlarima bakıyorum, kimse bu kadar değil sonra diyorum Şeyma çektiğin aslında çekilir dert değil ki. Dışardan herşey güllük gülistanlık, mutlu numarası yapmak da ayrı olay😭Öyle işte, kimse okumasa bile icimi boşaltmaya ihtiyacım vardı.
Vajinusmus olunca çocuk nasıl oldu ? Birde iliski diyorsunuz yüzeysel sevisme yada sürtünme falan mı oluyor ilişki dediğiniz bu mu

Benle mi yaşasın da biliyosunn, bunu ancak yaşayan anlar sizin gibiiler değil. Bazılarıniz o kadar kötü ki zaten kötüyüm diyorum üzerine sucluyosunuz.cabalamasam istemesem kafama takmaz eşimin istediği gibi yaşar giderdim hatta çocuk istiyo yapar oh çocuğu da bahane. Eder devam ederdim hayatıma.
Gercekten cabalayan insan 13 senede cozerdi. Esinizi seksten mahrum birakmaya hakkiniz yok, bu bencillige bir son verip ayrilmalisiniz. Birakin adam hayatinin geri kalaninda normal iliskiler/evlilikler yasasin

yani biraz da siz çabalasaydınız keşke. her şeyde de adam suçlu değil. insan 13 senede bir dilatör seti almaz mı mesela?
ben de vajinusmustum 1 aylık evliyken tedaviye karar verdim 4 günde tedavi oldum zaten. şu kadarcık emek sizin 13 senenizi kurtarabilirdi.
Bende 1 buçuk ay sonunda buradaki yorumları okuyarak vajinusmus teşhisi koydum kendime ve dilator seti sipariş ettim hemen. Ve 1 2 haftada işi çözdüm oldu bitti. Azimle sı..an duvarı deler diyorum. Birazcık çaba sadece

Yanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Ne bereketli kukular var be millette.ben sabah akşam yapa yapa 2 senede hamile kalmıştım.simdi 30 oldum defter tümden kapandı.gözüm açık gideceğim valla he şöyle bir kadın olamadım.

Etmedi evet, sevişiyoruz tamam da hiç ben orgazm olmadım. Zaten ben de olay orda koptu, uzun süre buraya girmiyordum, burda ki yazilanlari okuyorum şimdi oral de nasıl tamltmin olunduğunu falan, bir de kendi hayatima bakiyirim, yani bari oral olarak tatmin etseydi ama kendisi baktım hep oral istemeye basladi, dedim daha da tedaviye ihtiyaç duymaz tabii üstelik bir sorun da şu başında kuruluk var o halde yapmamı istiyo ben de zaten kızgınım içten içe onu bahane edip yapmadım ona. Hep laf sokuyorum yanastiginda boşu boşuna banyoya şokma beni falan anlamaz mi insan? (namaz kıldığını için tatmin olmasam da abdest alıyorum çünkü) Oral yapmadım derken bir iki kez yaptım tadını aldı, kuruluk bazen daha iyi bazen kötü
ilişkisiz neyin orgazmını olacaksın bacım? Ne tuhafsin?

Back
X