• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus+Bencil Eşim

Mechulbirisiiste

Guru
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
1.030
Puanlar
313
13 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum. Ve ben yeni farkediyrum bu sorunu ben tek başıma dert etmişim, burda konuları takip etmeler, doktor araştırmalar, beyimiz hep olur modundaydi, doktor teklifini ücreti vs bahane etti. Çocuğum oldu ama hamilelik bile alttan muayene olmam gerekirse korkusuyla geçti, çocuğumun normal doğum hakkını elinden aldım vesvesesi vs. Planlı sezaryenle olunca bayaa erken aldı çünkü doktor 😑 neyse bu halde ikinciyi de istiyo ona kalsa çoktan ama ben ısrarla kabul etmedim ama salak kafam tedavi konusunda da ısrarcı olmadım, o da soyle gerçi içime sinen, güvendiğim bir doktor da olmamıştı, şimdi pelvik taban kaslarını calistirma üzerine tedavisini buldum, baya güveniyorum yanii. Neyse bunu söyledim yine çok geldi ki kırk bin bence asla çok değil sadece kalmamız gerekeceği için otel vs artacak tabi bu fiyat ama benim asla gözümde değil, ne çektiğimi ben biliyorum. Neysee asıl bu konuda dolmamin sebebi oral konusunda oldu, ben ona yapiydum, çok da mutlu oluyor ama o bana yapamadı, ki istekliyim dee hiç görmüyor bu kadın bu kadar istekli ben rahatliyirum o kalıyor demiyor. Bir kaç kez laf da soktum olmadı. Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi de şu an doktor doğum yaptı hem çocuğun okulu var birakabilimem için tatil olması lazım. Neyse ama gelin görün ki ben hala sinirimi atabilmis değilim ona da, kendime de neden bu yükü tasimisimm kimseye anlatmadan diye. Bugün de nerdeyse gün boyu ağladım, yanii inanılmaz doluyum, buraya konu acisim da bundan, senelerdir pek girmiyorum bile. Yaklasiyo, ben istemiyorum çünkü biliyorum kalicam öyle yine kendini dusuncek. Yanii diyelim oldu, iyileştim o zaman da beni çok dusuncekmjs gibi gelmiyor. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bunu bile anlamıyorum.. Sanırım sevmesem de aynı evde yasayamazsim. Mesela bazı geceler aşırı istekli oluyorum ama asla yanına gidip yatasim bile gelmiyo, cunk u biliyorum kendini dusuncek. Ayrıca belki de ilişkiyi sevmicem onu da bilemem ama bu benim kafamda büyük bir yük, ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor her an aklımda, bosansam en azından kocam yok derim yüküm olmaz kafasindayim. Bu yaşımda saçlarımın yarisi nerdeyse beyaz. Yasitlarima bakıyorum, kimse bu kadar değil sonra diyorum Şeyma çektiğin aslında çekilir dert değil ki. Dışardan herşey güllük gülistanlık, mutlu numarası yapmak da ayrı olay😭Öyle işte, kimse okumasa bile icimi boşaltmaya ihtiyacım vardı.

Vajinismus hastasysanız ilişkiye nasıl giriyorsunuz o kısmını anlayamadım

13 yıldır vajinismus sorunu yaşıyorum. Ve ben yeni farkediyrum bu sorunu ben tek başıma dert etmişim, burda konuları takip etmeler, doktor araştırmalar, beyimiz hep olur modundaydi, doktor teklifini ücreti vs bahane etti. Çocuğum oldu ama hamilelik bile alttan muayene olmam gerekirse korkusuyla geçti, çocuğumun normal doğum hakkını elinden aldım vesvesesi vs. Planlı sezaryenle olunca bayaa erken aldı çünkü doktor 😑 neyse bu halde ikinciyi de istiyo ona kalsa çoktan ama ben ısrarla kabul etmedim ama salak kafam tedavi konusunda da ısrarcı olmadım, o da soyle gerçi içime sinen, güvendiğim bir doktor da olmamıştı, şimdi pelvik taban kaslarını calistirma üzerine tedavisini buldum, baya güveniyorum yanii. Neyse bunu söyledim yine çok geldi ki kırk bin bence asla çok değil sadece kalmamız gerekeceği için otel vs artacak tabi bu fiyat ama benim asla gözümde değil, ne çektiğimi ben biliyorum. Neysee asıl bu konuda dolmamin sebebi oral konusunda oldu, ben ona yapiydum, çok da mutlu oluyor ama o bana yapamadı, ki istekliyim dee hiç görmüyor bu kadın bu kadar istekli ben rahatliyirum o kalıyor demiyor. Bir kaç kez laf da soktum olmadı. Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi de şu an doktor doğum yaptı hem çocuğun okulu var birakabilimem için tatil olması lazım. Neyse ama gelin görün ki ben hala sinirimi atabilmis değilim ona da, kendime de neden bu yükü tasimisimm kimseye anlatmadan diye. Bugün de nerdeyse gün boyu ağladım, yanii inanılmaz doluyum, buraya konu acisim da bundan, senelerdir pek girmiyorum bile. Yaklasiyo, ben istemiyorum çünkü biliyorum kalicam öyle yine kendini dusuncek. Yanii diyelim oldu, iyileştim o zaman da beni çok dusuncekmjs gibi gelmiyor. Seviyor muyum, sevmiyor muyum bunu bile anlamıyorum.. Sanırım sevmesem de aynı evde yasayamazsim. Mesela bazı geceler aşırı istekli oluyorum ama asla yanına gidip yatasim bile gelmiyo, cunk u biliyorum kendini dusuncek. Ayrıca belki de ilişkiyi sevmicem onu da bilemem ama bu benim kafamda büyük bir yük, ne yaparsam yapayım aklımdan çıkmıyor her an aklımda, bosansam en azından kocam yok derim yüküm olmaz kafasindayim. Bu yaşımda saçlarımın yarisi nerdeyse beyaz. Yasitlarima bakıyorum, kimse bu kadar değil sonra diyorum Şeyma çektiğin aslında çekilir dert değil ki. Dışardan herşey güllük gülistanlık, mutlu numarası yapmak da ayrı olay😭Öyle işte, kimse okumasa bile icimi boşaltmaya ihtiyacım vardı.
13 yıl da az değil hiç tam birleşme olmadan nasıl dayandiniz ? Hayır bir de çocuk yapmışsınız tek bencil eşiniz değil.

Vajinusmus iken nasıl hamile kaldınız?

13 yıl da az değil hiç tam birleşme olmadan nasıl dayandiniz ? Hayır bir de çocuk yapmışsınız tek bencil eşiniz değil.
Yanii ne kadar rahat konuşuyorsunuz gerçekten 20 li yaslar da bu kafada değildim ki, insanların çocuk baskısı ki 3 yıl yapmadım da zaten eşim de çok istedi birinci denemede de hemen oldu ben hemen olmaz diye düşünüyordum ama kismet

Al bak al , başı denk gelınce çocuk oluyormuş cahil miyim neyim burdan öğreniyorum böyle şeyleri

@Lyanna Mormont .
Valla cocugun olasi varsa bir sekilde oluyor. Konu sahibi cok genc ve tecrübesizmis, cinselligin farkinda degilmis zamaninda. Sonra da olay kaldikca kalmis o ayri ama ben bu konuda hala bir insanin (kocayi kastediyorum) tam 13 sene beraber uyudugu kadinla nasıl sevismek istemedigini anlamiyorum. Ben bir seferinde birlesme olmazsa dertleniyorum yahu ahshd

Bir de @ayseyma esiniz sizi hic tatmin etmedi mi bir sekilde? Yani tamam iliskiye giremiyorsunuz da hic mi cinsellik yasamadiniz kendi tarafinizda bu kadar sene?

Valla cocugun olasi varsa bir sekilde oluyor. Konu sahibi cok genc ve tecrübesizmis, cinselligin farkinda degilmis zamaninda. Sonra da olay kaldikca kalmis o ayri ama ben bu konuda hala bir insanin (kocayi kastediyorum) tam 13 sene beraber uyudugu kadinla nasıl sevismek istemedigini anlamiyorum. Ben bir seferinde birlesme olmazsa dertleniyorum yahu ahshd

Bir de @ayseyma esiniz sizi hic tatmin etmedi mi bir sekilde? Yani tamam iliskiye giremiyorsunuz da hic mi cinsellik yasamadiniz kendi tarafinizda bu kadar sene?
Etmedi evet, sevişiyoruz tamam da hiç ben orgazm olmadım. Zaten ben de olay orda koptu, uzun süre buraya girmiyordum, burda ki yazilanlari okuyorum şimdi oral de nasıl tamltmin olunduğunu falan, bir de kendi hayatima bakiyirim, yani bari oral olarak tatmin etseydi ama kendisi baktım hep oral istemeye basladi, dedim daha da tedaviye ihtiyaç duymaz tabii üstelik bir sorun da şu başında kuruluk var o halde yapmamı istiyo ben de zaten kızgınım içten içe onu bahane edip yapmadım ona. Hep laf sokuyorum yanastiginda boşu boşuna banyoya şokma beni falan anlamaz mi insan? (namaz kıldığını için tatmin olmasam da abdest alıyorum çünkü) Oral yapmadım derken bir iki kez yaptım tadını aldı, kuruluk bazen daha iyi bazen kötü

Yanii yumrtlama günüme denk getirdik, uzunn süre de yattim, ben tek değilim.hamile kalan böyle olup emin olun, başı oraya gelse yetiyo iste
Yanlış anlamayın Eleştirmek anlamında söylemedim, bas kısmını alıyorsunuz ama devamı gelmiyor dmi.hic dilatorle denedinizmi

Keyfi bir durum değilki bu hastalık yani, bende vajinismus atlattım ama şuan çok şükür iyiyim. Yapamamak bencillik değil korkudan kaynaklı.

Hayır dilator değil de parmak ve mum denedim, alabiliyrim onlari kendi kontrolumde ama adım adım.
Bitane dilatör seti al, her boyunu aşamalı şekilde dene ama bi jel kullanmanı tavsiye ederim. Ve işlemlerş yaparkn kaslarını sık bırak, ondan sonrası cok kolay , hiç aci hissetmiceksn

Kendi kontrolunuzde onları alabiliyorsanız eşiniz neden adım adım yapmıyor acaba siz vajinismus değilsiniz de eşiniz orayı istemiyor olabilir mi orayı görmüyor da demişsiniz çocuğunuz başı içerdeyken boşalmayla mı olmuştu

Kendi kontrolunuzde onları alabiliyorsanız eşiniz neden adım adım yapmıyor acaba siz vajinismus değilsiniz de eşiniz orayı istemiyor olabilir mi orayı görmüyor da demişsiniz çocuğunuz başı içerdeyken boşalmayla mı olmuştu
Bence adım adım yapacak durumda olamiyo o da 🙊 ama bunu benim farketmedigimi sanıyor ki doğrusu önceleri anlamamıştım tam oral yanpinca farkettim asıl olması gerekeni ben de😑

Keyfi bir durum değilki bu hastalık yani, bende vajinismus atlattım ama şuan çok şükür iyiyim. Yapamamak bencillik değil korkudan kaynaklı.
Hastalık ama 13 yıl ,13 yil ne demek, kimisi evde kendi çözebiliyor ama konu sahibi anlaşılan çözememis bunca senede doktora gitmemis. Doktor teklifini eşi reddetmiş varsa altını vs satacak yine tedavi olacaktı. 13 yıl da bunun için kredi bile çekilirdi.13 yılda herşey olabilirdi yapılmamış hastalık vs olabilir ama tedavi olmazsan bencillik olur

13 yildir iliskiye girmeyip bir cözüm bulamayan siz, gercek tatmine ulasamadan ergenler gibi sürtünecegı iliskiden sıkılıp oral yapmak istemedigi icin bencil olan o.
akil tutulmasi yaşıyorsunuz.
ben de zaten kızgınım içten içe onu bahane edip yapmadım ona. Hep laf sokuyorum yanastiginda boşu boşuna banyoya şokma beni falan anlamaz mi insan?
Ben de bir ay kadar önce patladım ben bosanicam böyle yaşamak istemiyorum dedim, sabaha kadar ağladım, tedaviyi kabul etti, hemen gidelim dedi
adamin aglamasi lazim degil miydi bunca zaman?
ayrica 13 sene nasil ertelediniz? paranız yoktu düğünden gelen 1 bilezigi bozdurmaya da ki kiyamadiniz? ya da kocazin durumu yoksa bimde kasiyer olup bir bucuk ay calissaniz gidemez miydiniz tedaviye?
esiniz kadar umursamazsiniz, o boyle kötü bir yatak hayati olan evlilikte size hic laf etmezken siz dunyanin lafini soyluyorsunuz - ki problem sizden kaynakli bir problem.
ama yine de bencil olan koca.
13 senedir hala boyle bir evliligi sürdüren - sizi kirmayan-suclamayan bir erkek bencil olamaz. bence boyle bir sorunu varken kendi sorununu çözmek icin çözüm aramadan 13 sene yasayan kadin bencildir

Back
X