Vajinismus dr. Murat ulusoy hakkında

Su3528

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Nisan 2018
52
8
36
34
merhaba arkadaşlar Vajinismus tedavim için dr murat ulusoya gitmeye karar verdim tedavi olan yada hakkında bilgi sahibi olan var mı ? Yardımcı olabilirmisiniz ?
Korkum gidip te düzelememek

Merhabalar bu sorunu çözdükten kendimden emin olduktan sonra ilk işim buraya yazmak olacak demiştim ve kendime verdiğim sözü tutuyorum.Ben 5 aylık evliyim daha balayımızda vajinismus olduğumu anlamıştım ama kabullenmem zaman aldı ve o zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Çok şanslıyım ki çok anlayışlı bir eşim vardı bu zamana kadar bana hep destek oldu en sonunda hastalığımı kabullenip doktor arayışına girdik. Başta erkek doktorla rahat edemeyeceğimi düşündüğüm için kadın doktorları araştırdım.İstanbul’da birçok bu işi yapan doktor var ve istanbul bizim için daha ulaşılır bir yerdi bir kaç doktordan bilgi aldım araştırdım tedavi en az 3 ile 5 seans arasında değişiyor ve doktor hastaya bir asistan atıyor ve bu süreci aslında asistanla yürüttüklerinin bilgisini aldım. Bu bende bir güven problemi oluşturdu ve bende murat ulusoyu araştırdım herkes 1.5 günde tedavi olduğunu yazıyordu.Böyle bir hastalıkla uğraşan insan gerçekten inanamıyor bu kadar kısa sürede halledebileceğine ve bende inanmayarak Murat Ulusoydan randevu almak için aradım ve telefonu kendisi açtı önce tedavi ile ilgili bilgi verdi ve randevulaştık. Muayenehanesine giderken çok gergindim ve ya tedavi olamazsam ya işe yaramazsa diye kötü düşüncelerle gittim. Murat Bey güleryüzüyle kapıyı kendi açtı ve oturduk önce tedavi hakkında bilgi verdi daha sonra hipnoz için beni başka bir odaya aldı oda da kamera sistemi olduğu için eşimde beni diğer oda da izledi. Hipnoz sırasında tamamen bilinciniz açık bu yüzden açıkcası ilk başta hipnoza da adapte olamadım ve hala aklımdan olumsuz şeyler geçirdim ve hipnoz devam ettikçe olumsuz şeyler bi an da aklımdan gitmeye başladı daha sonra rahatladım. Hipnoz bitti sıra muayeneye geldi. Bu arada ben hiç hayatımda kadın doğum uzmanına gitmedim bir kaç kez randevu aldım ama korktuğum için gidemedim. Muayene sırasında eşiniz her zaman yanınızda muayene aparatlarla oluyor bu kısımları detaylı anlatıp gözünüzde büyütmenizi istemiyorum bende gitmeden önce aparat olduğunu biliyordum detaylı okumadığım halde asla yapabileceğime inanmıyordum o sedyeye oturduğumda eşimin de desteğiyle hepsi oldu uzun bir süre kendime inanamadım muayene bitti doktor bir kez daha hipnoz yaptı ve bizi aparatlarla birlikte otele gönderdi bir kaç saat aparat çalışması yaptıktan sonra gelmemizi istedi tekrar hipnoz uyguladı ve bizi deneyim için otele gönderdi biz o gece yapamadık aparatlar da hiçbir sıkıntı yaşamıyorken penisi alamadım eşimde bende psikolojik olarak kötü durumdaydık doktorla da konuştum bu yaşadığımın psikolojik olduğunu söyledi yapabileceğime inandırdı ama yine de olmadı sabah moralimiz bozuk inancımız hiç kalmamış bir şekilde muayenehaneye gittik doktor artık vajinismus hastası olmadığımı onu tedavi ettiğimizi kalan kısmın psikolojik olduğunu söyledi ve tekrar muayene ve hipnoz tedavisi uyguladı. Nasıl oldu inanın anlamadım ben o muayeneden yapacağıma inanarak çıktım otele döndük ve yarım saat içinde deneyim yaşadık.Hem ağladım hem güldüm olduğuna inanamadım ve ama olmuştu. Benim için yarım saat önce imkansız olan birşeydi. Şükürler olsun oldu. Murat Bey diğer doktorlardan farklı bir tedavi sistemi uyguluyor kendini çok geliştirmiş bir doktor ve geliştirmek için de hala çaba gösteren bir doktor ilk gece deneyim yaşamayamamızın nedenini bulmadan asla bu işi bırakmayacağını söylemişti öyle de oldu tedavisinin her zaman arkasında bir problem olursa yıllar geçse de kapısının açık olduğunu hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyledi hiçbir ticari kaygısı olmadığını düşünüyorum tek derdi Türkiye de uyguladığı bu tedavi sisteminin yaygınlaşmasını sağlamak umarım amacına ulaşır ve herkes benim gibi kısa sürede tedavi olur ve mutlu olur. Bu asla bir reklam değildir. Murat Bey’in reklama ihtiyacı da yoktur merak ettiğiniz herşeyi cevaplamaya hazırım her zaman bana mesaj atabilirsiniz Ben tek başıma bu hastalığı yenemedim yenemezdim yenenleri tebrik ediyorum ama benim gibi olanlar için gözüm kapalı Murat Beyi tavsiye ediyorum Allah ondan razı olsun.

merhaba, bu uygulamaların ücreti nedir diğer yöntemlerden çok mu pahalı?
Kendin de yapabilrsin egzersizleri eger yapamam dersen bekleme ben kendm yapamadim doktor sayesnde yendim allah yardimcin olsun

teşekkür ederim..amin.hangi doktorla çalıştınız acaba, ne kadar sürdü?
Canim bursa cigdem tezcana gittim.10 gunde yendim ben adetim.girmisti onu saymazsam eger bide bursa da oturmuyorum git gel yaptik

peki hipnoz da uyguladılar mı? hipnozla tek seans 1 günde çözüm vaad ediliyor. ne yapacağımı ne seçeceğimi şaşırdım..
Valla doktor hipnozu nasil yapıyor blmiyorum ama doktorumun yaninda egzsrsizleri yaparken ben kendime inanamiyordum 1 gundede yenebilem varmidir blemedim lap dir yenilcek bisi degil sonuçta bu 3 yil cektim 1 gundr nasil oluyormus o

Merhabalar bu sorunu çözdükten kendimden emin olduktan sonra ilk işim buraya yazmak olacak demiştim ve kendime verdiğim sözü tutuyorum.Ben 5 aylık evliyim daha balayımızda vajinismus olduğumu anlamıştım ama kabullenmem zaman aldı ve o zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Çok şanslıyım ki çok anlayışlı bir eşim vardı bu zamana kadar bana hep destek oldu en sonunda hastalığımı kabullenip doktor arayışına girdik. Başta erkek doktorla rahat edemeyeceğimi düşündüğüm için kadın doktorları araştırdım.İstanbul’da birçok bu işi yapan doktor var ve istanbul bizim için daha ulaşılır bir yerdi bir kaç doktordan bilgi aldım araştırdım tedavi en az 3 ile 5 seans arasında değişiyor ve doktor hastaya bir asistan atıyor ve bu süreci aslında asistanla yürüttüklerinin bilgisini aldım. Bu bende bir güven problemi oluşturdu ve bende murat ulusoyu araştırdım herkes 1.5 günde tedavi olduğunu yazıyordu.Böyle bir hastalıkla uğraşan insan gerçekten inanamıyor bu kadar kısa sürede halledebileceğine ve bende inanmayarak Murat Ulusoydan randevu almak için aradım ve telefonu kendisi açtı önce tedavi ile ilgili bilgi verdi ve randevulaştık. Muayenehanesine giderken çok gergindim ve ya tedavi olamazsam ya işe yaramazsa diye kötü düşüncelerle gittim. Murat Bey güleryüzüyle kapıyı kendi açtı ve oturduk önce tedavi hakkında bilgi verdi daha sonra hipnoz için beni başka bir odaya aldı oda da kamera sistemi olduğu için eşimde beni diğer oda da izledi. Hipnoz sırasında tamamen bilinciniz açık bu yüzden açıkcası ilk başta hipnoza da adapte olamadım ve hala aklımdan olumsuz şeyler geçirdim ve hipnoz devam ettikçe olumsuz şeyler bi an da aklımdan gitmeye başladı daha sonra rahatladım. Hipnoz bitti sıra muayeneye geldi. Bu arada ben hiç hayatımda kadın doğum uzmanına gitmedim bir kaç kez randevu aldım ama korktuğum için gidemedim. Muayene sırasında eşiniz her zaman yanınızda muayene aparatlarla oluyor bu kısımları detaylı anlatıp gözünüzde büyütmenizi istemiyorum bende gitmeden önce aparat olduğunu biliyordum detaylı okumadığım halde asla yapabileceğime inanmıyordum o sedyeye oturduğumda eşimin de desteğiyle hepsi oldu uzun bir süre kendime inanamadım muayene bitti doktor bir kez daha hipnoz yaptı ve bizi aparatlarla birlikte otele gönderdi bir kaç saat aparat çalışması yaptıktan sonra gelmemizi istedi tekrar hipnoz uyguladı ve bizi deneyim için otele gönderdi biz o gece yapamadık aparatlar da hiçbir sıkıntı yaşamıyorken penisi alamadım eşimde bende psikolojik olarak kötü durumdaydık doktorla da konuştum bu yaşadığımın psikolojik olduğunu söyledi yapabileceğime inandırdı ama yine de olmadı sabah moralimiz bozuk inancımız hiç kalmamış bir şekilde muayenehaneye gittik doktor artık vajinismus hastası olmadığımı onu tedavi ettiğimizi kalan kısmın psikolojik olduğunu söyledi ve tekrar muayene ve hipnoz tedavisi uyguladı. Nasıl oldu inanın anlamadım ben o muayeneden yapacağıma inanarak çıktım otele döndük ve yarım saat içinde deneyim yaşadık.Hem ağladım hem güldüm olduğuna inanamadım ve ama olmuştu. Benim için yarım saat önce imkansız olan birşeydi. Şükürler olsun oldu. Murat Bey diğer doktorlardan farklı bir tedavi sistemi uyguluyor kendini çok geliştirmiş bir doktor ve geliştirmek için de hala çaba gösteren bir doktor ilk gece deneyim yaşamayamamızın nedenini bulmadan asla bu işi bırakmayacağını söylemişti öyle de oldu tedavisinin her zaman arkasında bir problem olursa yıllar geçse de kapısının açık olduğunu hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyticari kaygısı olmadığını düşünüyorum tek derdi Türkiye de uyguladığı bu tedavi sisteminin yaygınlaşmasını sağlamak umarım amacına ulaşır ve herkes benim gibi kısa sürede tedavi olur ve mutlu olur. Bu asla bir reklam değildir. Murat Bey’in reklama ihtiyacı da yoktur merak ettiğiniz herşeyi cevaplamaya hazırım her zaman bana mesaj atabilirsiniz Ben tek başıma bu hastalığı yenemedim yenemezdim yenenleri tebrik ediyorum ama benim gibi olanlar için gözüm kapalı Murat Beyi tavsiye ediyorum Allah ondan razı olsun.

Merabalar ben yeni üye oldum murat bey nasıl biri
Merhabalar bu sorunu çözdükten kendimden emin olduktan sonra ilk işim buraya yazmak olacak demiştim ve kendime verdiğim sözü tutuyorum.Ben 5 aylık evliyim daha balayımızda vajinismus olduğumu anlamıştım ama kabullenmem zaman aldı ve o zamanın nasıl geçtiğini hiç anlamadım. Çok şanslıyım ki çok anlayışlı bir eşim vardı bu zamana kadar bana hep destek oldu en sonunda hastalığımı kabullenip doktor arayışına girdik. Başta erkek doktorla rahat edemeyeceğimi düşündüğüm için kadın doktorları araştırdım.İstanbul’da birçok bu işi yapan doktor var ve istanbul bizim için daha ulaşılır bir yerdi bir kaç doktordan bilgi aldım araştırdım tedavi en az 3 ile 5 seans arasında değişiyor ve doktor hastaya bir asistan atıyor ve bu süreci aslında asistanla yürüttüklerinin bilgisini aldım. Bu bende bir güven problemi oluşturdu ve bende murat ulusoyu araştırdım herkes 1.5 günde tedavi olduğunu yazıyordu.Böyle bir hastalıkla uğraşan insan gerçekten inanamıyor bu kadar kısa sürede halledebileceğine ve bende inanmayarak Murat Ulusoydan randevu almak için aradım ve telefonu kendisi açtı önce tedavi ile ilgili bilgi verdi ve randevulaştık. Muayenehanesine giderken çok gergindim ve ya tedavi olamazsam ya işe yaramazsa diye kötü düşüncelerle gittim. Murat Bey güleryüzüyle kapıyı kendi açtı ve oturduk önce tedavi hakkında bilgi verdi daha sonra hipnoz için beni başka bir odaya aldı oda da kamera sistemi olduğu için eşimde beni diğer oda da izledi. Hipnoz sırasında tamamen bilinciniz açık bu yüzden açıkcası ilk başta hipnoza da adapte olamadım ve hala aklımdan olumsuz şeyler geçirdim ve hipnoz devam ettikçe olumsuz şeyler bi an da aklımdan gitmeye başladı daha sonra rahatladım. Hipnoz bitti sıra muayeneye geldi. Bu arada ben hiç hayatımda kadın doğum uzmanına gitmedim bir kaç kez randevu aldım ama korktuğum için gidemedim. Muayene sırasında eşiniz her zaman yanınızda muayene aparatlarla oluyor bu kısımları detaylı anlatıp gözünüzde büyütmenizi istemiyorum bende gitmeden önce aparat olduğunu biliyordum detaylı okumadığım halde asla yapabileceğime inanmıyordum o sedyeye oturduğumda eşimin de desteğiyle hepsi oldu uzun bir süre kendime inanamadım muayene bitti doktor bir kez daha hipnoz yaptı ve bizi aparatlarla birlikte otele gönderdi bir kaç saat aparat çalışması yaptıktan sonra gelmemizi istedi tekrar hipnoz uyguladı ve bizi deneyim için otele gönderdi biz o gece yapamadık aparatlar da hiçbir sıkıntı yaşamıyorken penisi alamadım eşimde bende psikolojik olarak kötü durumdaydık doktorla da konuştum bu yaşadığımın psikolojik olduğunu söyledi yapabileceğime inandırdı ama yine de olmadı sabah moralimiz bozuk inancımız hiç kalmamış bir şekilde muayenehaneye gittik doktor artık vajinismus hastası olmadığımı onu tedavi ettiğimizi kalan kısmın psikolojik olduğunu söyledi ve tekrar muayene ve hipnoz tedavisi uyguladı. Nasıl oldu inanın anlamadım ben o muayeneden yapacağıma inanarak çıktım otele döndük ve yarım saat içinde deneyim yaşadık.Hem ağladım hem güldüm olduğuna inanamadım ve ama olmuştu. Benim için yarım saat önce imkansız olan birşeydi. Şükürler olsun oldu. Murat Bey diğer doktorlardan farklı bir tedavi sistemi uyguluyor kendini çok geliştirmiş bir doktor ve geliştirmek için de hala çaba gösteren bir doktor ilk gece deneyim yaşamayamamızın nedenini bulmadan asla bu işi bırakmayacağını söylemişti öyle de oldu tedavisinin her zaman arkasında bir problem olursa yıllar geçse de kapısının açık olduğunu hiçbir ücret talep etmeyeceğini söyledi hiçbir ticari kaygısı olmadığını düşünüyorum tek derdi Türkiye de uyguladığı bu tedavi sisteminin yaygınlaşmasını sağlamak umarım amacına ulaşır ve herkes benim gibi kısa sürede tedavi olur ve mutlu olur. Bu asla bir reklam değildir. Murat Bey’in reklama ihtiyacı da yoktur merak ettiğiniz herşeyi cevaplamaya hazırım her zaman bana mesaj atabilirsiniz Ben tek başıma bu hastalığı yenemedim yenemezdim yenenleri tebrik ediyorum ama benim gibi olanlar için gözüm

peki hipnoz da uyguladılar mı? hipnozla tek seans 1 günde çözüm vaad ediliyor. ne yapacağımı ne seçeceğimi şaşırdım..
Evet hipnoz uyguluyor Murat Bey ama hipnoz deyince insanların aklına tamamen bayılma kendinde olmama durumu geliyor ama ancak öyle değil bilinciniz tamamen açık ve murat beyin telkinleriyle hareket ediyorsunuz ve size bu hastalığa iten nedenleri bulmaya çalışıyorsunuz. Eşiniz de sizi diğer odadan kamerayla izliyor ancak duymuyor hiç korkulacak birşey yok hipnozdan sonra muayeneye geçiyor murat bey ve inanın hipnozun faydalarını muayenenin ilk dakikalarında hissedebiliyorsunuz. Eğer imkanınız varsa hiç vakit kaybetmeyin eşinizi de kendinizi de hiç üzmeyin

Merhabalar ben 6 senelik evliyim vajinusmus olduğumu biraz geç öğrenmiştim kadin doğum psikiyatriye jinekolog gitmediğim yer kalmamıştı uyuşturucu krem verdiler parmak egzersizi verdiler kesinlikle hic biri işe yaramiyor zaman kaybından başka hiç bir şey değil araştirmalar sonucunda doktor murat ulusoy beyi bulduk işinde çok çok başarılı hipnoz tadavisi uyguluyor 1 buçuk seans da başarıya ulaştık bu kadar kisa sürede başaracağıma gerçekten ben bile inanmamiştim ben başardıysam herkes başarır hayatınızı kesinlikle ertelemeyin bu süreçte her zaman yanimda sabırla bana hep destek çıktığı için eşime de sonsuz teşekkür ediyorum doktor murat ulusoy şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor cok ilgilendi bizimle allah bin kere razi olsun

Merhabalar ben 6 senelik evliyim vajinusmus olduğumu biraz geç öğrenmiştim kadin doğum psikiyatriye jinekolog gitmediğim yer kalmamıştı uyuşturucu krem verdiler parmak egzersizi verdiler kesinlikle hic biri işe yaramiyor zaman kaybından başka hiç bir şey değil araştirmalar sonucunda doktor murat ulusoy beyi bulduk işinde çok çok başarılı hipnoz tadavisi uyguluyor 1 buçuk seans da başarıya ulaştık bu kadar kisa sürede başaracağıma gerçekten ben bile inanmamiştim ben başardıysam herkes başarır hayatınızı kesinlikle ertelemeyin bu süreçte her zaman yanimda sabırla bana hep destek çıktığı için eşime de sonsuz teşekkür ediyorum doktor murat ulusoy şiddetle tavsiye ediyorum mükemmel bir doktor cok ilgilendi bizimle allah bin kere razi olsun
Merhaba ne kadar ödedınız ve hıpnozda neler yapıyor

Merhaba bende Murat beyden randevu aldim
Ama inanamiyorum gercekten benide kurtarirmi bu illetten vazgecmek üzereyim neredeyse lütfen banada yardimci olurmusunuz gercekten kurtulurmuyum 🥺🥺

Back
X