- Konu Sahibi Dilber1983
-
mrb arkadaşlar bende 19 boyunca eşimle beraber olamadım. en sonunda hacettepe de doç. dr. elif kabakçı ya gittim. çok şükür kurtuldum. şu an iki çocuk annesiyim. bu sorunu yaşayanlara hacettepe hast. psikoloji bölm. doç. dr. elif kabakçı yı şiddetle tavsiye ederim... allah yardımcınız olsunben başardım sizde yapabilirsiniz......
gittiğinizde nerede kaldiniz acaba? Bende 1 ay sonra gidiyorum. Tecrubenizden bahsedermisinizMerhaba cnm kesinlikle tavsiye ediyorum kuşadasında dr. murat ulusoy 1,5 günde kesin çözüm ben gideli 1 ay oldu yeni yendim bu hastalığı şimdi çok iyiyim ve murat bey gerçekten bu hastalığın üstesinde geliyor ve tedavisi çok iyi...
vajinismus tedavisi için para vermeye gerek yok biraz sabrınız ve vaktiniz varsa ücretsiz tedavi olacağınız kurumlar var ismi cinsel işlev bozuklukları merkezi istanbulda birçok yerde var ben şu anda tedavi görüyorum tedavinin ortalarındayım ve ücret ödemedim sizin ilerlemenize göre seans süreleri değişiyor
Ben Cerrahpaşa'da üroloji servisinin içerisinde cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim.Bahsettiğinz ücretsiz cinsel işlev bozuklukları merkezi nerede acaba? internetten araştırdım fakat bu merkezlerden özel hastanelerde olduğunu gördüm.
bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim. bakirkoyden randevu aldim gittim ve bana yeniden randevu verdiler. bundan sonra esimle birlikte ve iki haftada bir duzenli olarak gelmemizi soyledi doktor. size de esinizle birlikte mi tedavi uygulandiBen Cerrahpaşa'da üroloji servisinin içerisinde cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim.
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Bakırköy sadı konuk hastanesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi vs...
Bende eşimle beraber gidiyordum tedaviye zaten tek başına gitmenizi pek istemiyorlar.bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim. bakirkoyden randevu aldim gittim ve bana yeniden randevu verdiler. bundan sonra esimle birlikte ve iki haftada bir duzenli olarak gelmemizi soyledi doktor. size de esinizle birlikte mi tedavi uygulandi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?