Vajınısmus ıcın acele doktor tavsıyesı!

canım biraz açıklar mısın acaba hipnoterapiyle mi tedavi ediyo yoksa yine parmak egzersizi var mı ben de gitmeyi düşünüyorum tam 5 yıl olcak yardım lütfen

Arkadaşlar eşim cinsel terapist ondan duyduklarımı sizlerle paylaşmak istedim.Vajinusmus tedavisinin sonuçlarının kesin olduğunu ancak danışana verilmiş olan ödevlerin tam anlamıyla yapılması gerektiğini ödevlerianlmazsa çekinmeden sorması ve tam anlamıyla yapana kadar denenmesi gerektiğini bu arada tedavide eşin de ödevleri olduğunu ve birlikte tedaviye devam edilmesi gerektiğini vurguluyor.Tabi öncelikle vajinismusa sebep olan bir travma vb söz konusu değil ise.Öyle bir durumda öncelikle o travmanın giderilmesi gerekmekteymiş.Eğer düzenli danışan tedaviyi tam anlamıyla sırtlanırsa 8 seansta falan sorun kesin çöüzülüyormuş.Eşim bazı cinsel terapistşitlerin çeşitli ilaç ve kremlerle vajinanın uyuşturulması ve hisiyatsız bir şekilde birleşmenin sağlanmasıyla sorunun çözüldüğünü savunmalarına kesinlikle karşı.Önemli olan hissiyatsız birleşme yerine uzun vadede her kadın gibi kesin ve normal birleşme taraftarı.Umarım faydası olur.Sadece sabırlı olun ve de eşinizle birlikte çabalamaya özen gösterin.

Dr murat ulusoydan randevu aldim 3.5 yillik evliyim 1psikolog ve 1psikiyatrdan tedavi gördüm fakat sonuç alamadm ümidini kaybetmiş durumda iken yorumları okurken murat beyi araştırmaya karar verdim 5000 TL çok değil bence yeterli duzelsin herşey gecen zaman moral bozukluğu yipranmisliklar hic bisey ile ölçülemez, bu sikintiyida çekmeyen bilemez bina önce kurtulmak istiyorum. Aralikda kusadasindayim inş.

gittiğinizde nerede kaldiniz acaba? Bende 1 ay sonra gidiyorum. Tecrubenizden bahsedermisiniz

Merhaba kızlar,
evliliğimin ilk ayında bende aynı problemi yaşamıştım. Doktorlar ameliyat filan pek çok şey dediler ama onların hiçbirine bakmayın. Şunu kesin olarak anladım ki bu psikolojik bir problem.
Psk.Aslı Dalan Hanım ile vajinismus yaklaşık 1 ay gibi bir sürede çözmüştük.
Boşu boşuna ameliyat masrafları ve gereksiz operasyonlardan kaçının derim.
Sevgiler.

Yengemde bu rahatsızlıktan vardı. Ordu - Fatsa da özel bir klinik varmış Fatsa kadın kliniği kendisi oraya gitti şimdi 2 yaşında bir oğlu var. Bildiğim kadarıyla tedavi işe yaramış. Doktorunun adı : Sadi Akşehirli

Son düzenleme:
Arkadaşlar tek adres Dr saygın micozoğlu 3 seans kesin sonuç

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

canım bende de aynı sıkıntı oldu. bir sene yaşadık bu durumu.çok ağlardım üzülürdüm sonunda hallettik. ankarada cem keçe tavsiyemdir..

Merhaba arkadaşlar bu konuda yardım almak için Dr yeşim yerkoç tan randevu aldım, daha önce gidenler var mı?

mrb hnmlar ankarada çayyolunda ipek aydın var, kesinlikle tavsiye ederim kalıcı olarak çözüyor, çok yakın bir arkadaşımın yaşadıklarından biliyorum

Arkadaşlar bende İzmir'deyim bu konuda epeyce araştırma yaptım çoğu kişi Psikolog Berk Karaoğlu'nu öneriyor.
Kendisiyle görüştüğüm zaman kurumsal olarak çalıştıklarını Cinsel Terapi Enstitüsü'nün İzmir şubesi olduklarını Vajinismus'un çok büyük oranda çözülebilen bir sorun olduğunu söyledi.
Kendisi tüm seanslar için paket bir fiyat belirledi.. Biraz ekonomik durumumu zorlamam gerekecek ama bu konu benim için çok önemli.
Sizce nasıl bir yol izlemeliyim?

İstanbulda olanlar için benim önerimde aslı dalan olacaktır. Bende buradan okuduğum olumlu yorumlardan sonra gitmiştim ve iyikide gitmişim. Şimdide iyi bir diyetisyen arıyorum. Gidip zayıflarsam onun tavsiyesinide yazarım.

Bahsettiğinz ücretsiz cinsel işlev bozuklukları merkezi nerede acaba? internetten araştırdım fakat bu merkezlerden özel hastanelerde olduğunu gördüm.

Bahsettiğinz ücretsiz cinsel işlev bozuklukları merkezi nerede acaba? internetten araştırdım fakat bu merkezlerden özel hastanelerde olduğunu gördüm.
Ben Cerrahpaşa'da üroloji servisinin içerisinde cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim.
İstanbul Üniversitesi İstanbul Tıp Fakültesi, Bakırköy sadı konuk hastanesi, Marmara Üniversitesi Tıp Fakültesi vs...

bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim. bakirkoyden randevu aldim gittim ve bana yeniden randevu verdiler. bundan sonra esimle birlikte ve iki haftada bir duzenli olarak gelmemizi soyledi doktor. size de esinizle birlikte mi tedavi uygulandi

bilgi verdiginiz icin tesekkur ederim. bakirkoyden randevu aldim gittim ve bana yeniden randevu verdiler. bundan sonra esimle birlikte ve iki haftada bir duzenli olarak gelmemizi soyledi doktor. size de esinizle birlikte mi tedavi uygulandi
Bende eşimle beraber gidiyordum tedaviye zaten tek başına gitmenizi pek istemiyorlar.
Benim gittiğim psikolog sadece vajinismus ile ilgili değil eşimle aramızda ki diğer sorunlar için de bizimle tek tek görüşme yapıyordu. Gerçekten faydasını gördük. İnşallah sorununuzu kısa sürede çözersiniz.

Anil Hanim'a ilk olarak evlilik oncesi genel muayene icin gitmistim. Daha sonra vajinismus tanisi ve tedavisi icin kapisini caldik esimle beraber. Bizi konuyla ilgili ayrintili bir sekilde bilgilendirdi. Hassas bir konu oldugu icin size yardimci olacak doktorun bu hassasiyeti gostermesini, rahatligini, guler yuzlulugunu ve bu konuyla ilgili tecrubesini onemsiyorsunuz. Anil Hanim bu acidan bizi cok tatmin etti ve tedavi surecine basladik, 6-8 seansta 20-30 gunluk bir surecte asabilecegimizden bahsetti bu durumu. Bizi cok iyi bir sekilde yonlendirmesi ve surec boyunca destegi sayesinde 5 seansta 12 gunluk bir surede cozduk problemimizi. Herkese tavsiyem psikolojik boyutu olan ve insanin bahaneler bularak surekli olarak erteledigi bu problemi bir an once bir hekime basvurarak cozmeniz. Bu konuda Anil Hanim'in uzerine kimsenin olduguna inanmiyorum. Kendisine sonsuz tesekkurler.

bende herada süleyman eserdağ ile yendim 6 yıllık kabusum 3 günde bitti inanamadım, Allah bu hastalığı çeken kim varsa yardımcısı olsun doktora gitmeden önce çok iyi araştırın garanti isteyin herkes tedavi ederim diyor ama benim için daha önce gittiğim pek çok yer hüsranla sonuçlandı maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…