Vajınısmus ıcın acele doktor tavsıyesı!

merhaba, ben de bu illeti çekiyorum. çok üzülüyorum ve endişeliyim. acaba Hera sağlık merkezi, süleyman eserdağ ve eşinin ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? maddi olarak çok fazla gelirimiz yokta.

Zehra hanim peki bütün seanslar bitimi ne kadar bi ücret odediniz maddî boyut da önemli ve kesin çözüm mü bana bilgi verirseniz çok sevinirim

Son düzenleme:
Ben İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi

Mesela hangileri bu hüsranla sonuclandiran do
Acaba hangileri sonuç alamadiginiz bende araştırıyorum hataya düşmek istemiyorum

Kim hangi doktor ne kadara tedavi oldun peki

Arkadaslar dr. suleyman bey icin ne kadar fiyattan bahsediyorsunuz ogrenebilir miyim ?
Cnm o çok para istiyor benimde ilk arastirdigim doktor oydu beni dinle bana dua edersin Dr Reyyan Özcan Temizkan var iki günde tedavim bitti hiç değilse bi ön görüşmeye git o sıcaklığı alacaksın illa ona tedavi ol demiyorum bi git görüş cnm veya ara görüş tel var int de

Reyyan Özcan Temizkanı instagram hesabından takip ediyordum daha çok vajinismus üzerine çalıştığını o vesile ile öğrendim. İnstagramd sürekli hastalarıyla video paylaşıyor bir bakın derim.

Reyyan Özcan Temizkanı instagram hesabından takip ediyordum daha çok vajinismus üzerine çalıştığını o vesile ile öğrendim. İnstagramd sürekli hastalarıyla video paylaşıyor bir bakın derim.
Benim ve esiminde mektup u var orda çok şükür ki kurtulduk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…