- Konu Sahibi Dilber1983
-
merhaba, ben de bu illeti çekiyorum. çok üzülüyorum ve endişeliyim. acaba Hera sağlık merkezi, süleyman eserdağ ve eşinin ücreti hakkında bilgi verebilir misiniz? maddi olarak çok fazla gelirimiz yokta.en korkak benidim ben yaptıysam herkes yapar ben o bölgeye bakamıyodum bile muayenelrinde bişey yok dışardan bakıyolar bana hipnoz telkin rahatlama yaptırdılar ilaç verdıler egzersızde kremler var orda kendılerı yaptırıyo senay hanım yaptırdıydı bana yerı gelıyo saatlerce senınle ılgılenıyollar merhametlı ılgılı ınsanlar hepsı kolay dıyom ya ben yaptıysam herkez yapar sen suleyman eserdag dan randevu aldıysan gıdersen vajınamus bıttı say
Acaba hangileri sonuç alamadiginiz bende araştırıyorum hataya düşmek istemiyorumbende herada süleyman eserdağ ile yendim 6 yıllık kabusum 3 günde bitti inanamadım, Allah bu hastalığı çeken kim varsa yardımcısı olsun doktora gitmeden önce çok iyi araştırın garanti isteyin herkes tedavi ederim diyor ama benim için daha önce gittiğim pek çok yer hüsranla sonuçlandı maalesef
Kim hangi doktor ne kadara tedavi oldun pekiBen İstanbul'da yaşıyorum. Gezmediğim doktor kalmadı. Kocamla bende boşanma derecesine geldim. İstanbuldaki bütün doktorlara gittim neredeyse. 5 sene hiç bir sonuç alamadım. En son bir doktor tavsiyesi ile psikiyatriste gittim ve 1,5 günde beni iyileştirdi. ve 5 sene boşu boşuna doktorları dolaşmışım. Şimdi eşimle çok mutluyum ve evliliğim kurtuldu. çocugum bile oldu. o kadar mutluyum ki şuan anlatamam. benim gibi zor günler geciren ve tedavi olamayanlar için yazmak istedim. eğer doktoru öğrenmek isterseniz bana özelden mesaj atın. doktorun bilgilerini vereyim ve sizde bir araştırın. Allah hepinizin yardımcısı olsun. umarım Rabbim benim gibi hepinize şifasınızı verir. Çok zor bu durum yüzünden evliliğin boşanma derecesine kadar gelmesi
Cnm o çok para istiyor benimde ilk arastirdigim doktor oydu beni dinle bana dua edersin Dr Reyyan Özcan Temizkan var iki günde tedavim bitti hiç değilse bi ön görüşmeye git o sıcaklığı alacaksın illa ona tedavi ol demiyorum bi git görüş cnm veya ara görüş tel var int deArkadaslar dr. suleyman bey icin ne kadar fiyattan bahsediyorsunuz ogrenebilir miyim ?
Benim ve eşiminde orda mektup u var çok.şükür ki kurtuldukReyyan Özcan Temizkanı instagram hesabından takip ediyordum daha çok vajinismus üzerine çalıştığını o vesile ile öğrendim. İnstagramd sürekli hastalarıyla video paylaşıyor bir bakın derim.
Benim ve esiminde mektup u var orda çok şükür ki kurtuldukReyyan Özcan Temizkanı instagram hesabından takip ediyordum daha çok vajinismus üzerine çalıştığını o vesile ile öğrendim. İnstagramd sürekli hastalarıyla video paylaşıyor bir bakın derim.
Tedavisi nasıldıBenim ve esiminde mektup u var orda çok şükür ki kurtulduk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?