Vajınısmus ıcın acele doktor tavsıyesı!

kızlar internette doktor ararken site ile karşılaştım, önerileri tek tek okudum. Ben istanbulda yaşıyorum. Önerebileceğiniz psikologlar kimler var acaba? Doktorun bayanı erkeği olmaz biliyorum ama bayan biriyle daha rahat konuşabilirim diye düşünüyorum.

Buradaki tavsiyeleri incelerken psikolog Aslı Dalanı buldum. Beylikdüzündede ofisi varmış evime çok yakın. gidenler var mı hiç? önerebilirmisiniz acil bilgi rica ediyorum.

Buradaki tavsiyeleri incelerken psikolog Aslı Dalanı buldum. Beylikdüzündede ofisi varmış evime çok yakın. gidenler var mı hiç? önerebilirmisiniz acil bilgi rica ediyorum.
Canım Merhaba, ben kesinlikle tavsiye ederim, müthiş bir psikolog şimdi arkadaşım gibi oldu. Yaklaşık 1 yıl kadar önce yendik, 2 ay kadar sürmüştü tedavimiz ama bana çok destek olmuştu. Geceleri ağlayarak aradığımda cesaret vermiş, o saatlerde hep destek olmuştu. Ben Fatihteki ofisine gittim ama yeni beylikdüzünde de ofis açmışlar.

istanbul bakırköy ceyda güvenç. soonuç aldım ilgisi alakası çok güzel. hiç biyerine teması muayenesi yok. sadece beynindeki kötü düşünceleri düzeltiyo seni teşvik ediyor.

Canım çok teşekkür ederim Aslı hanım ile ikinci seansımızı yaptık dün, çok iyi gidiyor şimdilik

Ben de geçen hafta çözdüm bu sorunu en sonunda...çok şükür! Kesinlikle Yeşim Yerçok'u tavsiye ediyorum. birçok yere gitmiş biri olarak net olarak söyleyebilirim ki asla tereddüt etmeyin gitmekte. bir kere siz iyileşene kadar peşinizi bırakmıyorlar. aldıkları ücret tek ve seans sayısına göre değişmiyor. ister 1 seans ister 10 seans gidin. tek amaçları sizi iyileştirmek. yeşim hanım ve hülya hanım öyle sıcak ve rahatlatıcı konuşuyorlar ki, insan adımını atar atmaz bu hastalığı çözeceğine inanıyor. yeşim hanım benim seviyemin 3.5 olduğunu ve 4-5 seans gerekebileceğini söylediği halde öyle inandım ve güvendim ki sadece 3 seansda halloldu tüm problem. 4. seansımda ise genel bir muayene ve teşekküre gittim. 4 yıllık kabus bitti gitti. hayatımda ilk kez mutluluktan ağladım. önceden arkadaşlarım çocuk dediğinde ağzımı ile açamazdım şimdi ben de düşünüyorum demeye başladım. eşim mutlu, ben mutluyum. kesinlikle tavsiye ederim. orda burda boşa harcadığım zamanlara acıyorum şuan.

benim de iki bucuk yıl oldu ve yaşadıgım şehirde özel bir doktor buldum parmak egzersizi yaptırıyor o da hiç yapamam dediğim şeyi yaptım ama işte bir seyler bahane oluyor gene duruyorum durdugum yerde bu doktor gercekten cok mu iyi ve ücreti ne kadar neler yaptırıyor ne yapıyor anlatır mısın

merhabalar, yine aynı mantıkta egzersizler söz konusu ancak evde eşinizle ya da kendiniz yapmıyorsunuz. doktorla birlikte ve kendi yapabileceğinizden çok daha hızlı bir şekilde. ben kendi kendime aylarca ilk parmaktan 2. parmağa geçememiştim. ancak yeşim hanımla ilk seansımızın 20. dakikasında 3. parmağa geçtim bile, hem de hiç acı ya da bir rahatsızlık duymadan. parmak egzersizleri sonrasında aparatlar başlıyor. ancak bunda da korkulacak hiç birşey yok. inanmayacaksın ama hiç acı duymadım. boyutlar yavaş yavaş büyüdüğünden gayet rahat ilerliyor. benim anlatabileceklerim bukadar aslında, işin psikolojik boyutu, yaklaşım tarzı tamamen yeşim hanımın başarısı bence. inanmak en önemlisi. ben çok inandım ve hızlıca hallettim. seni çok iyi anlıyorum. benim de hiç yapmam dediğim şeylerdi bunlar. ama başka türlü de erteleyerek nereye kadar diye düşündüm. kendim halledebilirim sandım ama tedavi sürecinde anladım ki bu asla benim tek başıma halledebileceğim birşey değilmiş. tabii ki kolay değil bu kararı verip birebir doktorla tedaviye başlamak. ancak şimdiki aklım olsa 1. haftamda giderdim ve hızlıca çözerdim bu konuyu. düşünsene 4 yıllık evliyim ancak şuan balayı çiftiymişiz gibi hissediyorum. kimseyle de paylaşamıyorum tabi. maalesef 4 yıl geriden geliyorum yani.

siz nasıl yendiniz yardımcı olabilir misiniz
Canım benim yenme sürecim biraz uzun sürdü ama sonunda başardım. İlk etapta kendim parmak egzersizlerini denedim ama bir türlü başaramadım. Sonra ismini vermek istemediğim bir kadın doğum uzmanına gittim ama egzersizleri kendi yaptırmak istedi ve bu bana çok korkunç geldi o yüzden devam edemedim. Sonra birkaç ay tedaviden vazgeçtim. Forumda gezinirken doktor tavsiyelerinden Aslı Dalan ı buldum. Kendisiyle biraz konuştuktan sonra tedavi olmaya ikna oldum. Tedavi süreci 1,5 ay kadar sürdü sürmedi ama aslı hanımın yardımıyla başardım
İnşallah sende biran önce yenersin canım.

Yesim Yerkoc ile cözdüm sorunumu,kesinlikle tavsiye ederim
Bende saygin micozkadıoğlunu tavsiye ederim ben 5 yıllık evliyim ve vajinusmusum ve saygin beye gittim 2 araba gittim Allahım kendime inanamadım ben hiç kasmadan kendim falus çalışması yapiyorum esime yaptırıyorum bugün 3.seansa gitcem ve vian önce eşimle birlikte olmak istiyorum ozguvenim geldi resmen şiddetle tavsiye ederim

benimde vajinismusla ilgili başarı yazım var çok şükürler olsun bende çok çektim iftiraya ugradım kız değil numara yapıyo dediler deli dediler cinlenmiş dediler dedilerde dediler kimse anlamadı kimse yardım etmedi buralardan buldum baktım kocam doktorluk deil doktor ne yapıcak dedi para vermem dedi annemler abimler verdi burdan okuduğum doktor tavsiyeleriyle hera ya giddim iyiki gitmişim hera nın melekleri Dr şenay eserdağ dr süleyman eserdağ rabbim onları iki cihandada mutlu eylesin. Beni 3 günde kurtardılar bu dertten. Kendi kendine yinenler var parmakla yapanlar var yok yapamıyosanız vakit kaybetmeden gidin derim Hera ya vajinismusun çaresi orada. Buda benim doktor tavsiyem bana maddi manevi yardımcı oldular Allahım razı olsun

Vajinismus konusunda cok cekmis yurdisinda yasayan biriyim ben dunyanin en iyi doktorlarinin bulundugu ilgilteredeyim burda 2 yil ugrasmama ragmen sonuc alamadim careyi turkiye ye gitmekte buldum bu konuda dunyanin bence en iyisi dr suleyman eserdag hera klinik istanbul subesinde dr senay eserdag tarafindan tedavi edildim 5 yillik kabusumu 3 gunde cozdukleri icin minnetttarim burda bana yol gosteren Oxfordlu doktorlarin yapamadigini yapan orayi bulmama yardimci olan tum arkadaslara tesekkur ederim sizlerin yorumlari sayesinde hera yi buldum sonsuz tesekkuler kadinlar kulubu

Merhaba ben de Süleyman hocadan ilk randevumu aldım çok korkuyorum bu 3 günlüks tedavi neleri kapsıyor ogrenebilir miyim egzersizleri bahsedebilir misiniz bir de önce muayene olacakmışım nsl bir muayene oluyor lütfen anlatabilir misiniz

en korkak benidim ben yaptıysam herkes yapar ben o bölgeye bakamıyodum bile muayenelrinde bişey yok dışardan bakıyolar bana hipnoz telkin rahatlama yaptırdılar ilaç verdıler egzersızde kremler var orda kendılerı yaptırıyo senay hanım yaptırdıydı bana yerı gelıyo saatlerce senınle ılgılenıyollar merhametlı ılgılı ınsanlar hepsı kolay dıyom ya ben yaptıysam herkez yapar sen suleyman eserdag dan randevu aldıysan gıdersen vajınamus bıttı say

muayene oldum ve çok korktum ağladım çok kastim Kendimi en üst duzeydemisim pzrtsi günü başlayacağız tedaviye v gerçekten halada korkuyorum muyene sırasında canım acıdı kendime güvenmek istiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…