Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı durumdayım seninle ama zarım yırtıldı benim sadece3 aylık evliyim, eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Tam o an geliyor kendimi geri çekiyor korkuyorum. Kendimi bırakamıyorum kasılıyorum lütfen yenenlerden öneri bekliyorum lütfen
kendine güven o korkularını çok iyi anlıyorum ama şuan bakıyorum da ne kadar kolaymıs dıyorum ilk Dilatör sonra parmak hepsini alabilmiştim içime, cinsel terapi veren bir psilogtan destek alabilirsin benim öyleydi3 aylık evliyim, eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Tam o an geliyor kendimi geri çekiyor korkuyorum. Kendimi bırakamıyorum kasılıyorum lütfen yenenlerden öneri bekliyorum lütfen
Bende o da henüz olmadı. Sizde o kadar giriş sağlandiysa devamını getirin lütfen hemen halledinAynı durumdayım seninle ama zarım yırtıldı benim sadece

Parmak ya da dilatör bunlar beni çok korkutuyor. Bunları içime girebilme düşüncesini kabullensem eşimi de içime alabilirim diyorumkendine güven o korkularını çok iyi anlıyorum ama şuan bakıyorum da ne kadar kolaymıs dıyorum ilk Dilatör sonra parmak hepsini alabilmiştim içime, cinsel terapi veren bir psilogtan destek alabilirsin benim öyleydi
3 aylık evliyim, eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Tam o an geliyor kendimi geri çekiyor korkuyorum. Kendimi bırakamıyorum kasılıyorum lütfen yenenlerden öneri bekliyorum lütfen
Zarım yırtıldı ama işte yaoamoykrum yırtılma in sebebi içime alamm değildi malesef bı anlık boğuşmayla oluşan ve yırtılan bisiydi kan geldi biraz ,yani bende alamadim icime doktora gitim yırtılmış dedi devam et olucak dedi bidaha da yapamadımBende o da henüz olmadı. Sizde o kadar giriş sağlandiysa devamını getirin lütfen hemen halledin
İşte bende öyleyim dilatör de yapmaam parmakta çünkü o acıyı hisetim ve ömrümden ömür giti ve korktuğum içinde yapamıyorum ve çok kötü hal almaya başlıyorParmak ya da dilatör bunlar beni çok korkutuyor. Bunları içime girebilme düşüncesini kabullensem eşimi de içime alabilirim diyorum
Terapiler çok yüksek,geçen ay gitim doktora beni eve gönderdi zatn yenisin dedi biraz deme önce hemen terapi istiyorsunuz dedi gönderdi bidaha gitmem zatnkendine güven o korkularını çok iyi anlıyorum ama şuan bakıyorum da ne kadar kolaymıs dıyorum ilk Dilatör sonra parmak hepsini alabilmiştim içime, cinsel terapi veren bir psilogtan destek alabilirsin benim öyleydi
Ne doktoruna gittiniz, kadın doğum doktoru zaten cetad a gidin dedi bana onlarda sorunun psikolojik oldugunu biliyor bence siz ya kadın değilsiniz ya da bu söyledikleriniz yalan ben 1,5 ay da her şeyi yendimTerapiler çok yüksek,geçen ay gitim doktora beni eve gönderdi zatn yenisin dedi biraz deme önce hemen terapi istiyorsunuz dedi gönderdi bidaha gitmem zatn
Kadın değilsiniz derken .benim konu başlıklarım gorunuyorsa zatn her yerden yazıyorum o sen olabilirsin insanlar kimileri 3 sende de yenemiyiyir aylarca yenemeyen varNe doktoruna gittiniz, kadın doğum doktoru zaten cetad a gidin dedi bana onlarda sorunun psikolojik oldugunu biliyor bence siz ya kadın değilsiniz ya da bu söyledikleriniz yalan ben 1,5 ay da her şeyi yendim
Uzman fizyoterapistler var, pelvik taban egzersizleriyle oradaki kasları gevşetmeye yönelik hareketler yaptırıyor, bunun yanında bir de biofeedbackb denilen cihazlarla kasları kullanmayı öğretiyor. Bu cihazı vajinismus tedavisi için kadın dogumcularda kullanıyor. Ben bulunduğum şehirde bunları yapan bir fizyoterapist buldum randevu bulursam ona gideceğim size de söylemek istedim. Vajinismus tedavisi için instagramda kadın dogumcu doktorlar var giden kişilerin yorumlarını gördüm parmak egzersizi ve dilatör kullandırtmıyormuş doktor fatma akan topbaş diye, birde Hera Kliniği çok duydum ona da gidip bu sorunu çözen çok insan var. Sizde bakın araştırın inşallah çözeceğiz bunu Allahin izniyleİşte bende öyleyim dilatör de yapmaam parmakta çünkü o acıyı hisetim ve ömrümden ömür giti ve korktuğum içinde yapamıyorum ve çok kötü hal almaya başlıyor

Anestezik spreyler ve kremler kullanıyorlardı buralarda okumuştum ama ben kullanmadım henüzİşte bende öyleyim dilatör de yapmaam parmakta çünkü o acıyı hisetim ve ömrümden ömür giti ve korktuğum içinde yapamıyorum ve çok kötü hal almaya başlıyor
İnşallah çözeriz hergun geliyorum bu sayfaya başarıp öyküsünü anlatan çıkar da bende cesartlernirim diye ,inan çok kolay bişi ama yapamıyoruz beyin izin vermiyor buna ,çok güzel msjlarda okudum ama o saniyelik herseyUzman fizyoterapistler var, pelvik taban egzersizleriyle oradaki kasları gevşetmeye yönelik hareketler yaptırıyor, bunun yanında bir de biofeedbackb denilen cihazlarla kasları kullanmayı öğretiyor. Bu cihazı vajinismus tedavisi için kadın dogumcularda kullanıyor. Ben bulunduğum şehirde bunları yapan bir fizyoterapist buldum randevu bulursam ona gideceğim size de söylemek istedim. Vajinismus tedavisi için instagramda kadın dogumcu doktorlar var giden kişilerin yorumlarını gördüm parmak egzersizi ve dilatör kullandırtmıyormuş doktor fatma akan topbaş diye, birde Hera Kliniği çok duydum ona da gidip bu sorunu çözen çok insan var. Sizde bakın araştırın inşallah çözeceğiz bunu Allahin izniyle
Onları da aldım ama cesart Edip yaklastiramoylrum eşimiAnestezik spreyler ve kremler kullanıyorlardı buralarda okumuştum ama ben kullanmadım henüz
Aynı durumdayım anestol krem aldım ama denemeye dahi korkuyorum bir cesaret gelse ..3 aylık evliyim, eşimle birliktelik yaşayamıyorum. Tam o an geliyor kendimi geri çekiyor korkuyorum. Kendimi bırakamıyorum kasılıyorum lütfen yenenlerden öneri bekliyorum lütfen
Bi cesaret edip denicez kızlar sonra bizde buraya iyileşmiş hikayelerimizi yazacağızOnları da aldım ama cesart Edip yaklastiramoylrum eşimi

AdaşımsınızAynı durumdayım anestol krem aldım ama denemeye dahi korkuyorum bir cesaret gelse ..
 inşallah deneyip başaracağız, aslında bize bunları düşündüren gecmişteki travmaları ne olduğunu bulup onları sesli şekilde kendimizle konuşup bitip gittiğini rtik öyle düşünmediğimizi söylesek her gün sesli şekilde sabah ve akşam, beynimizi kandırabilir psikolojik olarak rahatlayabiliriz belki
 inşallah deneyip başaracağız, aslında bize bunları düşündüren gecmişteki travmaları ne olduğunu bulup onları sesli şekilde kendimizle konuşup bitip gittiğini rtik öyle düşünmediğimizi söylesek her gün sesli şekilde sabah ve akşam, beynimizi kandırabilir psikolojik olarak rahatlayabiliriz belkiÇok mantıklı Bir yere değindinz teşekkür ederim bunu bulup deneyeceğim inşallah ikimizde tez zamanda bu sorundan kurtuluruz canım benimAdaşımsınızinşallah deneyip başaracağız, aslında bize bunları düşündüren gecmişteki travmaları ne olduğunu bulup onları sesli şekilde kendimizle konuşup bitip gittiğini rtik öyle düşünmediğimizi söylesek her gün sesli şekilde sabah ve akşam, beynimizi kandırabilir psikolojik olarak rahatlayabiliriz belki

İşte bugünü sabırsızlıkla bekliyorum Kendime söz verdim iyileşince yardım isteyenlere yardım edeceğimBi cesaret edip denicez kızlar sonra bizde buraya iyileşmiş hikayelerimizi yazacağız