• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus icin vemcaine sprey kullanımı

kar54

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2025
13
2
1
29
Arkadaşlar vajinismusum, vemcaine spreyi nasıl kullanacağım Allah aşkına detaylı yazar mısınız??? Eşimle hiç ilişkiye göremedik henüz, zarım duruyor. İçine sokup sık yazılanları okudum ama onu nasıl yapayım lütfen bana detaylı yazın acillll

Canım bende aldım bı kere denedim baya uyuştu ama ilişkiye giremedim fiş fiş tarafı var ,vajina girişine başına etrafına bı fıskiye de içine sık direk uyusur

Arkadaşlar vajinismusum, vemcaine spreyi nasıl kullanacağım Allah aşkına detaylı yazar mısınız??? Eşimle hiç ilişkiye göremedik henüz, zarım duruyor. İçine sokup sık yazılanları okudum ama onu nasıl yapayım lütfen bana detaylı yazın acillll
Vajina girişine içine sık 1-2 fıs. Sonra ön sevişmenizi yapın ve birleşme yaşayın.

Canım böyle şeyler yapma vajinusmusum diye kestirip atma sana bunu lazer bile yaptıramayan biri olarak söylüyorum. Bak ben bunu bir yere daha yazmıştım ben 18 yaşındayken endoakobi olmam gerekti bende sanıyorum ki boğaza hortumla bakıyorlar dedimki uyuşturmayın işe gideceğim doktorlar da şaşırdı beni uyuşturmadan endıskobiye aldılar ve ben baktım ki hortum mideme iniyor bunu hissettim doktorun eline tutabildim bacaklarımı falan tutmaya başladılar ağzımda aparat konuşamıyorum o an çom hızlı bir karar vermem gerekti ya çırpınıp acı çekecektim yada acı çekmemek için uğraşacaktım derin derin nefes alıp verdim ve öğürmedim bile çok kolay geçti asıl mesele korkmak canım ben bunu düşünürek ilişkiye girmeye çalıştım o an eşime dedimki bana bacaklarını serbest bırak de hatırlat bunu bacaklarıma odaklandım rahat bırakmaya çalıştım ve kızlık zarım etle kapalıymış olmadı ameliyat oldum zar normal haline getirildi. Ve bu dediğim şekilde çok rahat bir şekilde oldu ben çok huyluyum daha gözüme kalem bile çekemeyen biriyim ama bu şekilde çok rahat oldu inan bana sadece eşin yavaş yavaş alıştıra alıştıra yapsın hatya biz bayına gittiğimiz için ameliyatı 20 gün sonra oldum o süre zarfında yavaş yavaş alıştırdım kendimi sende öyle düşün sakinleş bak bunu herkes yapabiliyor bu çok normak bir iş Allah bunu yapabilelim diye yaratmış bizi zaten her şey çok doğal bu şekilde düşün

Ucu ve zaten vajina dudağının içine 2 3 fis sikacaksin

Back
X