Vajinismus muyum?

bennbusraa

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
312
375
53
Merhaba bu konuyu daha önce açmıştım. 10 günlük evliyim ilk 3 gün iliskiye giremedim acıyordu kastım kendimi yani hala bekaretim duruyor . Bebe yağı falan onerdiniz onuda kullandım sonuç yine hüsran. Sonrasında regl oldum bugün ise reglm bitti.Bu yasadigim normal mi ? Adet öncesi oldugu için mi ağrıdı acaba diyorum bugün ise tekrar deneyeceğiz ama şimdiden korkmaya başladım bile ya yine olmazsa diye . Doktora gitmeli miyim ? ( bu arada ön sevişme uzun sürüyor ıslanma da oluyor)

Canım hafif bir sızı oluyor ama kendini kasmazsan rahat bırakırsan daha kolay oluyor.. kendini kasıyorsun.. Vajinusmus olabilir

vajinismus biraz daha farklı oluyo ya canını sıkma
korkuyosun ve canın yanıyor tedirginsin haliyle kendini kasıyorsun, Eşin sana zaman tanımalı deneye deneye bir bakmışsın acıdığı günleri unutmuşsun :) arkadaşım 3 yıldır evli hala canının acıdığını söylüyor bazı insanın vajinası cok daha dar olabiliyor jinekoloğuda onaylamış bunu

Canim bir an önce yapmaya bak. Erteledikce sorun büyüyüp daha da isinden cikilmaz bir hal aliyor. Bu arada bende vajinismusu kendim yendim.

3 gün bende yapamadım.. sonra dedimki kendi kendime insanlar bu işi zevk için yapıyor o kadar insan yapmış benmi korkacağım..
Eşime dedimki yavaş yavaş yap ama ben bırak desem de bırakma bu iş bugün olacak artık.. anlattıkları gibi acı da olmadı rahat ol canım...

Merhaba bu konuyu daha önce açmıştım. 10 günlük evliyim ilk 3 gün iliskiye giremedim acıyordu kastım kendimi yani hala bekaretim duruyor . Bebe yağı falan onerdiniz onuda kullandım sonuç yine hüsran. Sonrasında regl oldum bugün ise reglm bitti.Bu yasadigim normal mi ? Adet öncesi oldugu için mi ağrıdı acaba diyorum bugün ise tekrar deneyeceğiz ama şimdiden korkmaya başladım bile ya yine olmazsa diye . Doktora gitmeli miyim ? ( bu arada ön sevişme uzun sürüyor ıslanma da oluyor)
Normal ilk başta aciyo biraz ama anlık bişi korkma kasma kendini diyoz ama elinde olmuuo sabırlı olun yaaprsiniz

merhaba
Vajinismus teşhisi konulması için 4 ay boyunca ilişkiye girememe durumu yaşamanız lazım bu yüzden vajinismus değilsiniz ama bir an önce çözmezseniz vajinismus olursunuz. Sevişme esnasında nasıl hissediyorsunuz? Birleşme olacakken ki vücut tepkiniz ne?

Back
X