• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Vajinismus muyum??

selin Soylu

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
Emoji Skoru
2
Puanlar
1
Merhabalarr bu konu hakkında daha önce konu açmıştım ama tekrar sizlere danışmak istiyorum 2 buçuk aydır evliyim ve eşimle cinsel birliktelik yaşayamadım. Birliktelik sağlayacak iken kendimi çok kasıyorum maalesef olmuyor eşimi itiyorum artık kendisi de denemek istemiyor yorulduğunu söylüyor ilerleyen günlerde elbet olacak diyerek beni zorlamıyor ama sadece ben trip yapınca deneme yapıyoruz. Sprey uyuşturucu Krem hepsini denedim ama yine olmadı korktum. Bu durum beni çok üzüyor biliyorum ki birliktelik yaşandığı zaman ya bu muydu bundan mı korkmuşum diyeceğim ama yine de olmuyor anlayamadım bana tavsiye verebilir misiniz. Doktor araştırdım ama uzun bir süreç olacağını düşünüyorum evde kendim çözebilir miyim bu sorunu

Egzersizlerle çözebilirsin

Öncelikle muayene olmanızı tavsiye ederim uzman teşhis etmeli. Ama en yaygın belirtileri bu kendimden biliyorum

Merhaba bende 6 aydır evliyim 1 hafta önce eşim uzak yerden dönmüştü tekrar denedik başını alabildim penisin dünyalar benim oldu ama hala alamıyorum sadece başını bile almam benim için muciEydi ve şunu anladım aslında hicbirsey yok acı falanda yok kendimizi rahat bırakırsak vajina islaksa canin isterse on sevişme gibi vs kesinlikle yapabiliriz ama ama beynimiz bunun çok tehlikeli olduğunu söyleyip vücuda sinyal gönderiyor ve yapamıyoruz kasıyoruz aslında hicbirsey yok ben aşırı derecede korkarım korkagim ilk defa yaptım acımadı inanki şaşırdım cessret geldi ve her gün denedik hep başını alabildim daha fazla ilerleyeniyorum ama şimdilik eşimde evde değil şu an neyse .
çok uğraştım araştırdım vajinusmus nedir bilmezdim sayfayı keşfettim iki doktora gitim fiziksel sıkıntı yok vajins olabilirsin dedi vs vs neyse .şu an dilatör aldım ama alamıyorum içine sanki penis daha iyi TDI dilatör sert vajinaya gelince iki dudağa değiyor ve huylaniyorm geri çekiyorum aslında dilatöru alsaydın eşime izin veririm çünkü başı girdi cesaret geldi ve eskisi gibi kasıp kapatmiyorum itmiyorum birlikte hareket ediyoruz ve eşim mutlu oluyor yaoacaksin eskisi gibi değilsin cabaliyorsun diye umarım herkes yapar kurtulur dua edelim.
Dilatör içinde Fikri olan varmi

Bende doktora gitmedim ya çünkü,Allah bizi bu şekilde yarattı,ordan çocuk çıkıyor evde çözmek istedim ve evde çözücem de inşallah sadece o dilatör lanetini de asarsam herşey daha çok kolay olacak

Back
X