- 18 Haziran 2015
- 782
- 1.366
- 63
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.521
Aslı Dalan'dan çok memnunum aksine bana karşı çok nazik davrandı bilmiyorum neden öyle oldu sizin bende gidemedim 4 olmuştur ben başlayalı fakat daha başındayım benim kendi geçerli sebeplerim yüzünden aksattımkendisi gecenin bir yarısında beni arayıp yardımcı olmaya çalıştı. çalışanı var fakat ben özel cep telefonundan konuştum sürekli çok şaşırdım ilk defa duydum. evet eşi ve kendisinin asıl alanu çocuk pisikolojisi ama bu konuda oldukç abaşarılı burada başka dr'ların verdiğini okuyorum hep aynı şeyler üstelik asla aparat yok kendi parmağınla:)))) Aslı Dalan'a gidip başaran çok kişi ile konuştum tabi ben biraz vakit ayırıp ilerleseydim çok daha iyi olacaktı.. bu yorumunuz üzdü beni açıkçası ben çok araştırarak gittim özellikle bayan olması ve tanıdık birisi olması nedeniyle başladım.. siz hangi dr gittiniz başardınız mı?
YOK CANIM BEN DAHA YENEMEDİMMALESEF Bİ ÜYE REÇETEDEN BAHSETMİŞ BENDE ONU SÖYLEDİM O REÇETEYİ BİLMİYORUM
inşallah bir şey diyemiyorum ben ilk defa bir dr desteği aldım çünkü kendim hiç denemedim çok fazla korku var bende uzun yıllar eklenince zorlaşıyro tabi.. ama Aslı Hanım ile konuşmamızda çok rahatlıyorum bana çok iyi moral veriyor kendime inanıyorum çok yardımcı oldu bana üstelik bu derdimin yanında çok çok ucuz bence:))) bu da ayrı bir avantaj ben devam etseydim düzenli şekilde atlatacağımı düşünüyorum ama yapamadım bu akşamdan başlayacağım inşallah ben 5 aylık evliyim daha yeni ama bu sorunu farkedeli çok uzun yıllar oldu dolayısıyla çok zaman kaybettim bu sorunu yenip çocuk istiyorum Allahım izin verirse.. Aslı Hanım vajinismus konusunda da %99 başarı dedi.. bakalım inşallah yanılmam.. dediğim gibi ben çok korltuğum için aparat parmak olayı beni korkutuyor zaten daha parmak olayına geçemedim bileBen açıkcası aslı hanıma giden çok duymadım 2 kişiyle burdan araştırıp konuşmuştum biri memnundu diğeri değildi çünkü süreci uzun demişti. Bende bayan olmasından dolayı gideyim dedim bir de sempatik bir bayana benziyordu. Psikologa gitmek tercihim değildi jinekologa gitmek istiyordum da deneyeyim dedim.Ama o sözlerini unutmayacağım inkar da edemez ispatım hala var şaşırdım çünkü cevabını da verdim ama üzüldüm tabi böyle olmasına. Büyük bir şehirde yaşıyoruz ve ben aslı hanımın muaynehanesine çok uzağım. O günde aksilik oldu gidemedim olabilir insanlık hali.Benim ilk görüşmem olacaktı olmadı tabi. İyikide olmamış diyorum şimdi zaten ben haftalar aylar süren bir süreçte yapabilirmiydim bilmiyorum. Sağlıklı olan o mu onu da bilmiyorum. Asıl alanları çocuk psikolojisi ama vajinismuslada az çok ilgili. Bu konuyla ilgili tedavi eden doktorların çoğu gece gündüz yardımcı oluyor olmalı zaten. Ben hala tam aşmış değilim canım yarısındayım doktora gitmiyorum çünkü kendi doktorum gerek olmadığını kendimin rahat aşacağımı söyledi az denemeyle baya yol aldım inşallah halledeceğim yanma sorunumuda aşarsam. Ki ben gerçekten bilinçaltımı inanılmaz derecede doldurmuştum. Burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyun kimi doktor yardımıyla, çoğu kendi çabasıyla bu durumu atlatıyorlar bana çok iyi geldiler sağolsunlar. Atlatılmayacak birşey değil inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz.
bu arada süreci uzun derken 5 haftada bitiren varmış örnek vermişti normalde 8 seansta bitiyor haftada 2 defa gidenler oluyormuş ben çalıştığım için gidemiyorum hafta sonu ancaBen açıkcası aslı hanıma giden çok duymadım 2 kişiyle burdan araştırıp konuşmuştum biri memnundu diğeri değildi çünkü süreci uzun demişti. Bende bayan olmasından dolayı gideyim dedim bir de sempatik bir bayana benziyordu. Psikologa gitmek tercihim değildi jinekologa gitmek istiyordum da deneyeyim dedim.Ama o sözlerini unutmayacağım inkar da edemez ispatım hala var şaşırdım çünkü cevabını da verdim ama üzüldüm tabi böyle olmasına. Büyük bir şehirde yaşıyoruz ve ben aslı hanımın muaynehanesine çok uzağım. O günde aksilik oldu gidemedim olabilir insanlık hali.Benim ilk görüşmem olacaktı olmadı tabi. İyikide olmamış diyorum şimdi zaten ben haftalar aylar süren bir süreçte yapabilirmiydim bilmiyorum. Sağlıklı olan o mu onu da bilmiyorum. Asıl alanları çocuk psikolojisi ama vajinismuslada az çok ilgili. Bu konuyla ilgili tedavi eden doktorların çoğu gece gündüz yardımcı oluyor olmalı zaten. Ben hala tam aşmış değilim canım yarısındayım doktora gitmiyorum çünkü kendi doktorum gerek olmadığını kendimin rahat aşacağımı söyledi az denemeyle baya yol aldım inşallah halledeceğim yanma sorunumuda aşarsam. Ki ben gerçekten bilinçaltımı inanılmaz derecede doldurmuştum. Burdaki arkadaşların yazdıklarını okuyun kimi doktor yardımıyla, çoğu kendi çabasıyla bu durumu atlatıyorlar bana çok iyi geldiler sağolsunlar. Atlatılmayacak birşey değil inşallah en kısa zamanda hepimiz kurtuluruz.
Seni rahatlatıyolar ıcıne bısı gırme dusuncesını verıyolar parmakla ve yapay p...slerle bn gıttım cok pahalı geldı bıda gıtmedım ılac aparat parasınıda sana yıkıyolar bna beklerken bı ılac verdıler gorusmeden oncee o gun bole uyustum gun boyu hıc bısı yapamadım gozlerımı acamadım sarhos gıbıydım hıssızdım cok agır geldı verdıklerı ılac ıstedıklerı parada cok olunca gıtmedım zaten 4saatını flan orda gecıeıyosunminnoslar yine aklima bi soru takildi gecen burda arkadasimiz uzun uzun yazmışti bi terapi merkezini. .simdi aklima takilan su.3 gunde ne yapiyolarki su hastalığı atlatiyolar. yani biz egzersiz yapiyoruz birbirimizi motive adiyoruz.kuruluksa kullanmadigimiz jel kalmadi..bunun hikmeti nedir terapiste giden arkadaşlar orda ne farkli yapılıyorsoyleyiverinde bizde yenelim
pahalı derken seans başı mı para alıyorlarSeni rahatlatıyolar ıcıne bısı gırme dusuncesını verıyolar parmakla ve yapay p...slerle bn gıttım cok pahalı geldı bıda gıtmedım ılac aparat parasınıda sana yıkıyolar bna beklerken bı ılac verdıler gorusmeden oncee o gun bole uyustum gun boyu hıc bısı yapamadım gozlerımı acamadım sarhos gıbıydım hıssızdım cok agır geldı verdıklerı ılac ıstedıklerı parada cok olunca gıtmedım zaten 4saatını flan orda gecıeıyosun
Maşallah çok güzel ilerliyorsun, parmakta başarılı olamazsan iki kulak çubuğu, 3 kulak çubuğu.. Birleştir kalınlaştırarak devam et. Kolay gelsin.Suan kulak cubuguyla debedim onu rahatlikla icime alabiliyorum sira parmakta dua edin
ne olarak arattınız bizde baksak o reçeteye belki bize yararBen duydum o reçeteyi hatta internette buldum ama yenemeyende varmış o yüzden hiç denemedim. Önemli olan beyinde bitirmek ilk ilişkiyi o reçeteyle yapıp sonra bir daha yapamayanlarda varmış. İyice psikolojimi bozmak istemedim.
Yok toplu para olarak bnden 5.200 ıstemıslerdı aparatlar ılaclar dahıl demıstı sankı bn ılac ver dedımde ılacında parasını eklemıstıpahalı derken seans başı mı para alıyorlar
haklısın yok ya bu tamamen ilaçla hem bir kere olsa sonra nasıl olacak içindekini yenmeden yok bence mantıksızÖnce reçete:
- Kuiflex (kas gevşetici + ağrı kesici)
- Spazmol (spazm giderici + ağrı kesici)
- Emla Tegaderm (lokal anestezik)
- Xylocaine sprey (lokal anestezik)
- Vazelin (kayganlaştırıcı olarak)
- Gleitgelen (su bazlı kayganlaştırıcı)
- Thermo-Gel (sıcak soğuk kompres)
Şimdi Talimatlar:
Hepsi bu kadar. Tekrar ediyorum; uygulama sizin kişisel sorumluluğunuzdadır. Ben bu tarz mekanik yöntemler yerine kapsamlı bir psikolojik terapiyi de içeren bir tedavi süreci öneririm.
- 3 adet hapı yutun (2 kuiflex + 1 spazmol)
- 15 dk. sonra 1/3 vazelin sıkılmış sıcak su dolu tencerede 15 dk. oturun.
- Kalkın
- Bacaklarınızı açıp sprey sıkın (Xylocaine)
- Bu sırada jel (no:7) 3-4 dakika tencerede kaynamış olsun
- Jeli ince bir havlu ile sarın ve bacaklarınızın arasına koyun
- Bacaklarınızı kapatın
- Beklemeden sonra spreyi (Xylocaine) tekrar 3-4 defa sıkın
- Tekrar 4-5 dakika jeli (no:7) koyun
- Emla pomadı (no:3) nohut büyüklüğünde vajinanın içine sürün
- 2-3 dakika ovalayarak bekleyin
- 3-4 dakika bekleyin
- Gleitgelen (no:6) ilişkiden hemen önce vajen içine ve penis üzerine uygulanacak
haklısın yok ya bu tamamen ilaçla hem bir kere olsa sonra nasıl olacak içindekini yenmeden yok bence mantıksız(((((( teşekkürler paylaştığın için
çok sağol ama bunu denemek mantıksız geldi bana bir sürü ilaçinternetten alıntı yaptım arkadaşım sorduğun için inşallah senin işine yarar ben hiç denemedim
çok sağol ama bunu denemek mantıksız geldi bana bir sürü ilaç(((((((((((((( sorun fizyolojik değil ki pisikolojik çok sağol uğraşıp paylaşmışsın:))))
parmak olayına geçemedim((( dr kulaş çubuğunu pekiştirmen lazım dedi eksik yapmışsın dedi daha sonra parmak ama masaj yapıyorum itemiyorum benim gibi yaşayan var mı ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?