- 11 Ağustos 2015
- 488
- 520
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.481
Vardı hep vardı ve keşfedilmeyi bekliyorduvarmışşşş ama yoktuuuuu ordaaa :))))
galibaaa :) ayyy cok mutlu oldummm yaaaaVardı hep vardı ve keşfedilmeyi bekliyordu
Tebrikler cnmgalibaaa :) ayyy cok mutlu oldummm yaaaa
tskler canımmm ıns bır an once hızlı gelir arkasıTebrikler cnmyenmek icin büyük bi adim. Artik motivasyonla arkasi gelecek
Canim kesinlikle oyle dusunme ben baktigim an bile dev edemiodm tum egz tamamladim be penis asamasindayim dusun delik yok diosan ki var yapacsn sey ayna al ve karsina gec ikin ve birak sonra sk orayi ve kasları gevset nasil acildigini gorcrksin delik olmasa adet kani cikmaz disari buna inan ve once kulak cubugu ile basla bol bebe yagiBen oraya asla bise sokamam yok yani biseyi yoktan var edemicemiz gibi bnde oraya parmak yada aparat sokamam
Canım lutfen sakınleş once..ve egzersiz deneme bunları yapan diger melekler şimdi beni dinleyin. . Boyle ağlayarak sınır krizi gecırerwk negatif duygularla bu işi basarmayı bırakın asla bi tık ileri gıdrmezsınız. Öncelikle mutlu olun sukur edın sağlığınız yerinde. . Belkide zor zamanların ardından sevdıgınız adamla evlendınız ve suan aynı evde aynı yatakta uyuyor sabah onunla uyanıyorsunuz.. Lutfen rahat olun kendınıze cile cektırerek hiçbir sonuca varamazsınız..Kizlar bir saattir ugrasiyorum fakat hicbi glisme yok yine aglama krizine girdim ypamiyorum
Canım yenen biri olarak söylüyorum ilk kulak çubuğunu aldım o bana baktı ben ona..bir türlü yapamadım. Ağladım.. 2 hafta ara verdim baktım olmayacak boşuna Zaman kaybettiğimi anladım. Burayı okudum herkes egzersiz yapıyor demek ki korkulacak birşey yok dedim ve egzersize başladım. İnat ettim ve egzersizlerimi yaptım. Yapamam derken çoğumuz çok yol aldık ve başardık. Sen niye yapamayasın kendini motive etmelisin önce. Olumsuz düşüncelerini at kafandan. Başaracağına inan. Burada sana yardımcı olur herkes.Kizlar bir saattir ugrasiyorum fakat hicbi glisme yok yine aglama krizine girdim ypamiyorum
Yedi aydir bu cileyi cekiyorum gerci dun ve bugundur basladim parmaknegzersizlerine az once bi bayan kulak copu dene demisti kulak cpunu denedim aldim icime simdu parmami denicem olmzsa birakio yarin tekrar denicem hepinize tesekkur ederimCanım lutfen sakınleş once..ve egzersiz deneme bunları yapan diger melekler şimdi beni dinleyin. . Boyle ağlayarak sınır krizi gecırerwk negatif duygularla bu işi basarmayı bırakın asla bi tık ileri gıdrmezsınız. Öncelikle mutlu olun sukur edın sağlığınız yerinde. . Belkide zor zamanların ardından sevdıgınız adamla evlendınız ve suan aynı evde aynı yatakta uyuyor sabah onunla uyanıyorsunuz.. Lutfen rahat olun kendınıze cile cektırerek hiçbir sonuca varamazsınız..
Pozitif olun .. bugun olmazsa yarın olur diger gun olur ama mutlaka olacak..acele işe seytan karısır ztn umutsuzluga kapılıp kendınızı uzmeyın psikolojınızi saglam tutun .. inanın ben bu egzersiz kısmında o kdr rahattım ki olmzsa asla aglayıp kendimi helak etmedim belkide bundan hızlı hızlı gectim o kısımları. . Kendinize inanın canınızı sıkmayın oyle asiri da dert etmeyin. . Olmazsa bizdede olmazdı unutmayın canlarım
Suan kulak cubuguyla debedim onu rahatlikla icime alabiliyorum sira parmakta dua edinCanım yenen biri olarak söylüyorum ilk kulak çubuğunu aldım o bana baktı ben ona..bir türlü yapamadım. Ağladım.. 2 hafta ara verdim baktım olmayacak boşuna Zaman kaybettiğimi anladım. Burayı okudum herkes egzersiz yapıyor demek ki korkulacak birşey yok dedim ve egzersize başladım. İnat ettim ve egzersizlerimi yaptım. Yapamam derken çoğumuz çok yol aldık ve başardık. Sen niye yapamayasın kendini motive etmelisin önce. Olumsuz düşüncelerini at kafandan. Başaracağına inan. Burada sana yardımcı olur herkes.
Kizlarrr bende yenmeme ragmen halaa ilki kendim spkmaya calisiyorum direk ona biraksam canim yaniyo hatta aglamaya basliyorum . Bi kac zaman bole olunca oturdum dusundum niye boyle oluyo cunku iliski esnasinda olmuyo ama o ilk girisi benim yapmam gerekiyo surekli neden boyleyim diye ve A angelina 34 haklisin canim daha o guveni oturtamadik yani iliski can yanmasi acisindan olan guven halbuki ole yada bole o is oluyo bisi fsrketmiyo ama ben hala xanimi yakcak diye dusunuyorum ona iliski esnasinda guvenemiyorum inanin bu konuda tamamen eşinizin kollarina birakmak gerekiyo yoksa kacinciyi yaparsak yapalim hala ilk yapmis gibi o en basta gerginligi yasiiyorsunbenimde oyle kizlar ya esimize guvenmefigimizden mi oluyor
Penis girerken karnına yada ortaya doğru değil popo yönüne eğik olarak girecek. En rahatı bucanım nasıl yanı popoya egımlı olcak derken
İnşallah denicem ama rahatlamdim desem yalan olurBence bundan sonra tek parmak yada rimel den aparat yapıp denemelisin bayanlaz. Öyle öyle kalinlastirirsin.
sonunda yani :)anladım canım
canm gçmiş lsn önclikle,canın sıkma burda yazılanları tek tek oku uygla,bdaki herkes senin gibiydi bazıları yendi snde oku baştan sona kadar tek ve yanlız değilsin emin ol,üzülme hadi ş,imdi başla okumayaBakin bn gercekten cok caresizim surekli esimle kavga ediyoruz bnde istiyorum hersey normal gidiyor fakat bn bacaklarimi acamiyorum acsam bile korkudan nefesim kesiliyor parmak egzersizlerini ypamiyorum bnada yardimci olun nolur pskolojim iyice bozuldu babami kaybettim esimmle aram cok kotu bi cikis yolu lutfen
Sormak istedigin hersey icin yardima hazirim yeneceksin buna inan.. simdi sana tavsiyem internette vajinismus icin aparat iceren setler var besli set ondan al.bebe yagi ile yaglayarak en kucugu ile basla lutfen.Kizlarrrr siz iyiki varsiniz yazilanlari okudukca rahatliyorum moralim duzeliyor yalniz olmadimi gordum cok sagolunnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?