- 18 Kasım 2015
- 400
- 280
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.541
iyisin maşallah.. ama dahada iyi olacaksn :)Ben iyiyim demek istiyorum şükür tabi
İNŞAALLAH YENERSEM DAHA İYİ OLURUM İNŞ :)iyisin maşallah.. ama dahada iyi olacaksn :)
ne kadardır bu sorun var yani uzun mu?Umutsuz olmak istemiyorum tabi her deneme hüsran olunca insan altüst oluyor ne zaman biticek bu sorun Allah'ım duy sesimi
7 aydır bu sorunla uğraşıyorumne kadardır bu sorun var yani uzun mu?
uzun olunca daha zor işta aslında umutsuz olmak kötü enerji daima yenicez bu sorunu demek lazım. ben bir keresinde yine egzersizi yaparken kulak pamuğunu denerken itemiyordum kitleniyordu elim hadi başaracksın derken bir baktım kii ilerletmşim yani gerçekten önce inanmak pes etmemek gerekiyor bizim neyimiz eksik ki belki fazlamız bile var normal kadınlardan, zaten bence biz daha hassas olduğumuz için daha nariniz... hayırlısı yazarken iyi de bir de ben uygulasamne kadardır bu sorun var yani uzun mu?
çok değilmiş canım ben çok uzun zamandır ama 6 aydır uğraşıyorum sayılır üstüne düştüm çünkü yeni evlendim umarım aşarım7 aydır bu sorunla uğraşıyorum
inşallahİNŞAALLAH YENERSEM DAHA İYİ OLURUM İNŞ :)
inşallah bir şey diyemiyorum ben ilk defa bir dr desteği aldım çünkü kendim hiç denemedim çok fazla korku var bende uzun yıllar eklenince zorlaşıyro tabi.. ama Aslı Hanım ile konuşmamızda çok rahatlıyorum bana çok iyi moral veriyor kendime inanıyorum çok yardımcı oldu bana üstelik bu derdimin yanında çok çok ucuz bence:))) bu da ayrı bir avantaj ben devam etseydim düzenli şekilde atlatacağımı düşünüyorum ama yapamadım bu akşamdan başlayacağım inşallah ben 5 aylık evliyim daha yeni ama bu sorunu farkedeli çok uzun yıllar oldu dolayısıyla çok zaman kaybettim bu sorunu yenip çocuk istiyorum Allahım izin verirse.. Aslı Hanım vajinismus konusunda da %99 başarı dedi.. bakalım inşallah yanılmam.. dediğim gibi ben çok korltuğum için aparat parmak olayı beni korkutuyor zaten daha parmak olayına geçemedim bile(( ben bazı insanların kendi çabalarıyla bunu aşacağını düşünmüuorum az da olsa tecrübeli bir destek gerekiyor özellikle benim gibi olanlar için (((( ertelemeye çok müsait birisiyim..
bu arada süreci uzun derken 5 haftada bitiren varmış örnek vermişti normalde 8 seansta bitiyor haftada 2 defa gidenler oluyormuş ben çalıştığım için gidemiyorum hafta sonu anca(( o yüzden uzadı..
benim bir arkadaşım vardı haydar dümene gitit işe yaramadı sonra operasyonla kızlığını aldılar zar zor hamile kaldı çocuğu oldu ama bu sorun bitmedi yani pisikolojik olarak tedavi olmadığı için geömedi ne yazık ki asıl temele inmek lazım bencehaydar dümen reçetesi de neymiş, direk kendine gittim. fasa fiso hanımlar. belki kurtulan var ama bana faydası olmadı. Kafanızda bitirmek önemli.
çok teşekkürler evet takip ediyorum benim midem bulanmıyor şu korkumu yenemiyorum ama zaten korkunun üstüne gitmezsem onun gideceği yok egzersizlerime devam etseydim şimdiye kadar biterdi umarım en kısa zamanda çözerim.. siz tamamen çözdünüz mü yani sorununuz bitti mi, hiç egzersiz yapmadan nasıl başardınızBende hiç doktora gitmedim sadece kendi doktoruma gidiyorum evlenmeden öncede kadınsal rahatsızlık olsa ona giderdim hala devam ediyorum sağolsun çok yardımcı oluyor bana. Aslı hanıma dediğim gibi gitmeye niyetlendim ama iyiki gitmemişim diyorum. 8 hafta sürmüş birinin öyle demişti. 5 6 haftadan aşağı sürmüyor sanırım ben çok tez canlıyım umutsuzluğa kapılırdım o kadar sürede. 3 4 günde halleden doktorlar var onlara göre süreç uzun geliyor. Neyse ben aslı hanım hakkında daha konuşmayayım kendi adıma iyiki gitmedim diyorum çirkinleştiği ve acemi davrandığı için ama umarım siz sonuç alır bir an önce atlatırsınız lütfen öncelikle yeneceğinize inanın. Yıllarca uğraşıp bu sayfayı bulunca yenen insanlar var çünkü burda bu derdi yaşamış insanlarla konuşuyorsunuz.Bende asla yapamam diyordum ama deneme sırasında pns yarısına kadar girdi daha girerdi aslında da ben eşimi psikolojik etkilediğim için olmadı. Mesela bende asla asla parmak yada aparatla egzersiz yapamam. Midem bulanıyor nedense keşke yapabilsem.Bence yapabiliyorsanız egzersiz yapın zeytinyağı sürüp yapın daha kolay olur.Tabiki prof. destek alın istiyorsanız ama bu sayfanında size çok faydası olacağına eminim arada bir takip edin.
Bende hiç doktora gitmedim sadece kendi doktoruma gidiyorum evlenmeden öncede kadınsal rahatsızlık olsa ona giderdim hala devam ediyorum sağolsun çok yardımcı oluyor bana. Aslı hanıma dediğim gibi gitmeye niyetlendim ama iyiki gitmemişim diyorum. 8 hafta sürmüş birinin öyle demişti. 5 6 haftadan aşağı sürmüyor sanırım ben çok tez canlıyım umutsuzluğa kapılırdım o kadar sürede. 3 4 günde halleden doktorlar var onlara göre süreç uzun geliyor. Neyse ben aslı hanım hakkında daha konuşmayayım kendi adıma iyiki gitmedim diyorum çirkinleştiği ve acemi davrandığı için ama umarım siz sonuç alır bir an önce atlatırsınız lütfen öncelikle yeneceğinize inanın. Yıllarca uğraşıp bu sayfayı bulunca yenen insanlar var çünkü burda bu derdi yaşamış insanlarla konuşuyorsunuz.Bende asla yapamam diyordum ama deneme sırasında pns yarısına kadar girdi daha girerdi aslında da ben eşimi psikolojik etkilediğim için olmadı. Mesela bende asla asla parmak yada aparatla egzersiz yapamam. Midem bulanıyor nedense keşke yapabilsem.Bence yapabiliyorsanız egzersiz yapın zeytinyağı sürüp yapın daha kolay olur.Tabiki prof. destek alın istiyorsanız ama bu sayfanında size çok faydası olacağına eminim arada bir takip edin.
çok teşekkürler evet takip ediyorum benim midem bulanmıyor şu korkumu yenemiyorum ama zaten korkunun üstüne gitmezsem onun gideceği yok egzersizlerime devam etseydim şimdiye kadar biterdi umarım en kısa zamanda çözerim.. siz tamamen çözdünüz mü yani sorununuz bitti mi, hiç egzersiz yapmadan nasıl başardınız
Zor bi durum yaa Rabbim kurtarsın bizi bu sorundan çalışıyorum bide vakit bulmak zor oluyor bide kış mevsimi tabi sürekli duş almak zorunda kalmak evin işi hiç bitmiyor aslında şu sorun bi bitse hepsi düzene girecek gibi geliyor Canım hiç birşey yapmak istemiyorçok değilmiş canım ben çok uzun zamandır ama 6 aydır uğraşıyorum sayılır üstüne düştüm çünkü yeni evlendim umarım aşarım
haklısın bende çalışıyorum oturmam 9-10 u buluyor dinlenmeyi geçtim konsantre olup buna odaklanmak çok zor bizim cenazemiz vardı zaten 2 gn önce ne dertler var diyorum ama bunuda yenmem lazım ufffffffffffZor bi durum yaa Rabbim kurtarsın bizi bu sorundan çalışıyorum bide vakit bulmak zor oluyor bide kış mevsimi tabi sürekli duş almak zorunda kalmak evin işi hiç bitmiyor aslında şu sorun bi bitse hepsi düzene girecek gibi geliyor Canım hiç birşey yapmak istemiyor
inşallah yenicez sen egzersiz yapmamana rağmen süper başarı maşallah en kısa zamanda inşallah başarırsın:)))) ben egzersizlere devam parmak olayını nasıl yapıcam yaaaaaaaaa anlamıyorum kendime bir şey saplarzasına nasıl olacak onu bilemedim neyse şanslısın bence sen daha çok:))))
Aynı benim de öyle oluyor demek ki stres yapınca uyuşuyorhaklısın bende çalışıyorum oturmam 9-10 u buluyor dinlenmeyi geçtim konsantre olup buna odaklanmak çok zor bizim cenazemiz vardı zaten 2 gn önce ne dertler var diyorum ama bunuda yenmem lazım ufffffffffff(((((((((((((( bazen yatınca bir mucize olsa sabah uyandığımda bu dert bitmiş olsa diyorum.. stresten artık sol kolum uyuşuyor (((((
evet kegel hareketini bile yapmıyorum artık ufffAynı benim de öyle oluyor demek ki stres yapınca uyuşuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?