Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ne kadardır bu sorun var yani uzun mu?
uzun olunca daha zor işta aslında umutsuz olmak kötü enerji daima yenicez bu sorunu demek lazım. ben bir keresinde yine egzersizi yaparken kulak pamuğunu denerken itemiyordum kitleniyordu elim hadi başaracksın derken bir baktım kii ilerletmşim yani gerçekten önce inanmak pes etmemek gerekiyor bizim neyimiz eksik ki belki fazlamız bile var normal kadınlardan, zaten bence biz daha hassas olduğumuz için daha nariniz... hayırlısı yazarken iyi de bir de ben uygulasam((((((( anne olmak istiyorum eltim sürekli hamile kalıyor ama olmuyor ben ise yalanlar içindeyim uf ufffffffffffffff

bu arada süreci uzun derken 5 haftada bitiren varmış örnek vermişti normalde 8 seansta bitiyor haftada 2 defa gidenler oluyormuş ben çalıştığım için gidemiyorum hafta sonu anca(( o yüzden uzadı..

Bende hiç doktora gitmedim sadece kendi doktoruma gidiyorum evlenmeden öncede kadınsal rahatsızlık olsa ona giderdim hala devam ediyorum sağolsun çok yardımcı oluyor bana. Aslı hanıma dediğim gibi gitmeye niyetlendim ama iyiki gitmemişim diyorum. 8 hafta sürmüş birinin öyle demişti. 5 6 haftadan aşağı sürmüyor sanırım ben çok tez canlıyım umutsuzluğa kapılırdım o kadar sürede. 3 4 günde halleden doktorlar var onlara göre süreç uzun geliyor. Neyse ben aslı hanım hakkında daha konuşmayayım kendi adıma iyiki gitmedim diyorum çirkinleştiği ve acemi davrandığı için ama umarım siz sonuç alır bir an önce atlatırsınız lütfen öncelikle yeneceğinize inanın. Yıllarca uğraşıp bu sayfayı bulunca yenen insanlar var çünkü burda bu derdi yaşamış insanlarla konuşuyorsunuz.Bende asla yapamam diyordum ama deneme sırasında pns yarısına kadar girdi daha girerdi aslında da ben eşimi psikolojik etkilediğim için olmadı. Mesela bende asla asla parmak yada aparatla egzersiz yapamam. Midem bulanıyor nedense keşke yapabilsem.Bence yapabiliyorsanız egzersiz yapın zeytinyağı sürüp yapın daha kolay olur.Tabiki prof. destek alın istiyorsanız ama bu sayfanında size çok faydası olacağına eminim arada bir takip edin.

haydar dümen reçetesi de neymiş, direk kendine gittim. fasa fiso hanımlar. belki kurtulan var ama bana faydası olmadı. Kafanızda bitirmek önemli.
benim bir arkadaşım vardı haydar dümene gitit işe yaramadı sonra operasyonla kızlığını aldılar zar zor hamile kaldı çocuğu oldu ama bu sorun bitmedi yani pisikolojik olarak tedavi olmadığı için geömedi ne yazık ki asıl temele inmek lazım bence((

çok teşekkürler evet takip ediyorum benim midem bulanmıyor şu korkumu yenemiyorum ama zaten korkunun üstüne gitmezsem onun gideceği yok egzersizlerime devam etseydim şimdiye kadar biterdi umarım en kısa zamanda çözerim.. siz tamamen çözdünüz mü yani sorununuz bitti mi, hiç egzersiz yapmadan nasıl başardınız

Korkularının üstüne gidersen zamanla yenersin,korkma bir de egzersiz yapabiliyorsan daha şanslısın. Ben tamamen yenemedim yarısına kadar girdi yolu yarıladım sanırım bir de çok deneme yapmadım ara vermeseydim halletmiştim belkide. Ben egzersiz kesinlikle yapamıyorum uğraşıyorum olmuyor korktuğumdan değil midem bulanıyor engel olamıyorum. Yağ sürdük bir cesaret denedim ilk denemede ucu girdi 2.denemede yarısı. Epey yanma oldu işte o beni engelliyor biraz. Ama cesaretimi topladım bu aralar denemelere devam edeceğim. Beyinde bitirmek önemli.

çok değilmiş canım ben çok uzun zamandır ama 6 aydır uğraşıyorum sayılır üstüne düştüm çünkü yeni evlendim umarım aşarım
Zor bi durum yaa Rabbim kurtarsın bizi bu sorundan çalışıyorum bide vakit bulmak zor oluyor bide kış mevsimi tabi sürekli duş almak zorunda kalmak evin işi hiç bitmiyor aslında şu sorun bi bitse hepsi düzene girecek gibi geliyor Canım hiç birşey yapmak istemiyor

inşallah yenicez sen egzersiz yapmamana rağmen süper başarı maşallah en kısa zamanda inşallah başarırsın:)))) ben egzersizlere devam parmak olayını nasıl yapıcam yaaaaaaaaa anlamıyorum kendime bir şey saplarzasına nasıl olacak onu bilemedim neyse şanslısın bence sen daha çok:))))

haklısın bende çalışıyorum oturmam 9-10 u buluyor dinlenmeyi geçtim konsantre olup buna odaklanmak çok zor bizim cenazemiz vardı zaten 2 gn önce ne dertler var diyorum ama bunuda yenmem lazım ufffffffffff(((((((((((((( bazen yatınca bir mucize olsa sabah uyandığımda bu dert bitmiş olsa diyorum.. stresten artık sol kolum uyuşuyor(((((

Kulak çubuğuyla başla canım sonra parmağa geçersin. Ya egzersiz yapabilsem daha iyi olurdu da olmuyor. Ben atlatırsam herkes atlatır diyordum hala da öyle düşünüyorum:) ben bile cesaret edip denediysem sen de denersin. Ben yıllardır nasıl olacak nasıl yapacağım diye kafamda kuran,en ufak şeyde doktora koşan insanm:) havuza atlasam bile :))) öyle bir psikolojiye girmiştim o yüzden diyorum rahat ol egzersizden korkmuyorsan çok çok şanslısın.

Aynı benim de öyle oluyor demek ki stres yapınca uyuşuyor

arkadaşlar bu sorunu yaşamış ve yeni yenmiş biri olarak şunu söylüyorum, lütfen egsersizlerinizi ihmal etmeyin. beyniniz bir gün er yada geç oraya penis girişini kabul edicek. kesinlikle edicek. ben asla yenemem dedim. çok zor süreçler geçirdim. öyle bir anda yendimki. o günümü anlatayım. eşimle küsüz. kesinlikle boşanıcaz. moralim berbat. ölmeyi istiyorum. iş arkadaşlarımdan 4 ünün gebe olduğunu öğrendim. yıkıldım. üstelik bunların içinde benden sonra evlenenlerde vardı. üstelik tedavi de oldum sadce eş denemesi kalmıştı ve ben eşimle boşanıyodum. nöbetten çıkmıştım. 24 saattir nerdeyse uykusuzdum yemek yemiyodum açtım. ayakta nasıl duruyodum bilmiyodum. sonra zorla toparlandım eşimin doğum günüydü. gittim kocaman bir pasta yaptırdım. güzel bir hediye aldım.ona iş yerinde süpriz doğumgünü partisi hazırladım. eşim çok şaşırdı. ama sevindi. hala aramızda soğuk yeller esmeye devam ediyodu. partiden sonra tiyatro bileti almıştım eşimi tiyatroya götürdüm. oyun çok güzeldi eşim bayıldı keyfi yerine geldi. sonra eve geldik. içeri girer girmez öpüşmeye başladık . bi baktım yatak odasındayız. nasıl oldu anlamadım.önce eşim beni uyarark boşalttı.(bu çok işe yaradı. kesinlikle tavsiye ederim) ben üste çıktım. eşime kayganlaştırıcı bebe yağı sürdüm. o kadar derin nefesler alıp verdimki. her nefeste penisi yavaşça ittirdik. bi baktım hepsi girdi. evet canım yandı. ama dayanamayacağım bir acı değildi. sadece farklıydı. ama bu defa dayandım. çünkü geri çıkarsam herşey başa saracaktı. o başa gitmek istemedim çünkü orası çok kötüydü. sıktım dişimi bitti. inanamadım. hepsi girdimi diye sürekli sordum. nolur vazgeçmeyin. egsersizi sürekli yapın. beyin beklemediğiniz bir anda kabul ediyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…