- 18 Kasım 2015
- 400
- 280
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #202.581
Pes etmeyeceğim YENECEĞİM İNŞ YENECEĞİZ KIZLAAARR DUA İLE BİZ ELİMİZDEN GELENİ FAZLASIYLA YAPACAĞIZ BİTİRECEĞİZ BU İŞİ İNANIYORUZ DİMİ :)evet canım. eğer alamıycaksan mumla yapabilirsin. burda öyle yaptılar
Tek parmak sorunsuz yapabiliyormusun ? Yavas yavas ama düzenli egzersiz yapmaya çalış birde kendine sürekli telkinde bulun ben bu işi basaracağım de... Eşli denemede ise ben sana üstte olacağın ğozisyonu tavsiye ederim kontrol Sende olacağı için daha az kasıyorsun olmadığı zaman üzülmeyin yıllarca vajinamızın kapalı olduğunu düşündük dokunmaya korktuk ama bak egzersiz yapabilmek bile çok büyük bir başarı normal kadınlar bile parmak ile egzersiz yapamazlar korkarlar biz onlardan 1-0 öndeyiz kendini değerli ve kusursuz bir kadın görmen gerekiyor bu çok önemli...güzel haberler vermeni bekliyorum...Egzersiz yapamıyorum sadece çift parmak denedim yarıya kadar girdi eşimin parmakları tabi penis başı bi kere girdi 2 hafta önce dün akşam deneme yaptık hiç girmedio akşam nasıl girdi diye birbirimize soruyoruz
EN YAKIN ZAMAN DA GÜZEL HABERİ VERECEĞİM CANIM BİTSİN ARTIK ÇOK SAĞOL VE SAĞOLUN KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN BURASI GERÇEKTEN PSİKOLOGDAN DAHA İYİTek parmak sorunsuz yapabiliyormusun ? Yavas yavas ama düzenli egzersiz yapmaya çalış birde kendine sürekli telkinde bulun ben bu işi basaracağım de... Eşli denemede ise ben sana üstte olacağın ğozisyonu tavsiye ederim kontrol Sende olacağı için daha az kasıyorsun olmadığı zaman üzülmeyin yıllarca vajinamızın kapalı olduğunu düşündük dokunmaya korktuk ama bak egzersiz yapabilmek bile çok büyük bir başarı normal kadınlar bile parmak ile egzersiz yapamazlar korkarlar biz onlardan 1-0 öndeyiz kendini değerli ve kusursuz bir kadın görmen gerekiyor bu çok önemli...güzel haberler vermeni bekliyorum...
Cnm kulak pamugundan kastin nedirönce ayna kegel ve kulak pamuğu benimki tabi
arkadaşlar bu sorunu yaşamış ve yeni yenmiş biri olarak şunu söylüyorum, lütfen egsersizlerinizi ihmal etmeyin. beyniniz bir gün er yada geç oraya penis girişini kabul edicek. kesinlikle edicek. ben asla yenemem dedim. çok zor süreçler geçirdim. öyle bir anda yendimki. o günümü anlatayım. eşimle küsüz. kesinlikle boşanıcaz. moralim berbat. ölmeyi istiyorum. iş arkadaşlarımdan 4 ünün gebe olduğunu öğrendim. yıkıldım. üstelik bunların içinde benden sonra evlenenlerde vardı. üstelik tedavi de oldum sadce eş denemesi kalmıştı ve ben eşimle boşanıyodum. nöbetten çıkmıştım. 24 saattir nerdeyse uykusuzdum yemek yemiyodum açtım. ayakta nasıl duruyodum bilmiyodum. sonra zorla toparlandım eşimin doğum günüydü. gittim kocaman bir pasta yaptırdım. güzel bir hediye aldım.ona iş yerinde süpriz doğumgünü partisi hazırladım. eşim çok şaşırdı. ama sevindi. hala aramızda soğuk yeller esmeye devam ediyodu. partiden sonra tiyatro bileti almıştım eşimi tiyatroya götürdüm. oyun çok güzeldi eşim bayıldı keyfi yerine geldi. sonra eve geldik. içeri girer girmez öpüşmeye başladık . bi baktım yatak odasındayız. nasıl oldu anlamadım.önce eşim beni uyarark boşalttı.(bu çok işe yaradı. kesinlikle tavsiye ederim) ben üste çıktım. eşime kayganlaştırıcı bebe yağı sürdüm. o kadar derin nefesler alıp verdimki. her nefeste penisi yavaşça ittirdik. bi baktım hepsi girdi. evet canım yandı. ama dayanamayacağım bir acı değildi. sadece farklıydı. ama bu defa dayandım. çünkü geri çıkarsam herşey başa saracaktı. o başa gitmek istemedim çünkü orası çok kötüydü. sıktım dişimi bitti. inanamadım. hepsi girdimi diye sürekli sordum. nolur vazgeçmeyin. egsersizi sürekli yapın. beyin beklemediğiniz bir anda kabul ediyo
aslında sen çok yaklaştın. bi tık kaldıbende gorebilecekmiyim rahat iliskiye girip hamile kaldigim gunleri bana hayal gibi geliyo
Kizlar parmak egzersizinden once hangi egzersizleri yapiyodunuz
tuvalete gittiğinde çişini yaparken tut geri yap tut geri yap. ordaki kaslarını hisset önce sonra parmaklarınla aynada orayı incele ayna karsısında ıkın oranın acıldıgını gör. kegel yap günde 100 defa yapıyodum. otururken yürürken uzanırken yatarken her zaman yapabilirsin. ordaki kaslarını sık bırak. aksamları da kulak çöpüne pecete yada pamuk sar strecle. yagla alış yap sonra tek parmaga gecebılırsın. parmak yapamam diyorsan rimeli sar strecle oyle yap
Anladim canim tesekkur ederim bunlarida denicemtuvalete gittiğinde çişini yaparken tut geri yap tut geri yap. ordaki kaslarını hisset önce sonra parmaklarınla aynada orayı incele ayna karsısında ıkın oranın acıldıgını gör. kegel yap günde 100 defa yapıyodum. otururken yürürken uzanırken yatarken her zaman yapabilirsin. ordaki kaslarını sık bırak. aksamları da kulak çöpüne pecete yada pamuk sar strecle. yagla alış yap sonra tek parmaga gecebılırsın. parmak yapamam diyorsan rimeli sar strecle oyle yap
insallah kuzum. ..cok sukur sen kurtuldun bizde arkandan gelcez inşallahaslında sen çok yaklaştın. bi tık kaldı
O ilaçlar çok gelir diye korkumdan denemedim. İki kas gevşetici bir spazm için var. Zararlı değil mi acabaAraştırdım haydar dümen reçetesiymiş netten bakabilirsiniz
Merhaba canım ben 1 yıl önce atlattim çok şükür inşallah tez vakitte sende atlatirsin 1 buçuk yıl çektim bu illeti botoks tedavisi ile atlattim eğer egzersiz yapamıyorum dersen kadın doğum uzmanı ve psikiyatri uzmanı ile destek alabilirsin ben el dahi dokunamiyordum şükür şimdi 1 yıldır rahatimMerhabalar,
evliliğimin 6. aydayım 3 kez doktora gittik olumlu sonuç alamadım, parmak egzersizi ya da aparata eşim sıcak bakmıyor. çok çaresiz hissediyorum. bana pozisyon ya da egzersizlerin nasıl yapılacağı ile ilgili yardımcı olacak herkesten bir destek bekliyorum. özellikle kurtulanlar destek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?