Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Tek parmak sorunsuz yapabiliyormusun ? Yavas yavas ama düzenli egzersiz yapmaya çalış birde kendine sürekli telkinde bulun ben bu işi basaracağım de... Eşli denemede ise ben sana üstte olacağın ğozisyonu tavsiye ederim kontrol Sende olacağı için daha az kasıyorsun olmadığı zaman üzülmeyin yıllarca vajinamızın kapalı olduğunu düşündük dokunmaya korktuk ama bak egzersiz yapabilmek bile çok büyük bir başarı normal kadınlar bile parmak ile egzersiz yapamazlar korkarlar biz onlardan 1-0 öndeyiz kendini değerli ve kusursuz bir kadın görmen gerekiyor bu çok önemli...güzel haberler vermeni bekliyorum...

Bu arada bebe yağı mantar yapabiliyor aklınızda bulunsun kızlar onun yerine ultrason jeli yada su bazlı kayganlaştırıcı alabilirsiniz... Bizim zamanımızda ultrason jeli hepimizin fenomeni olmuştu :)

EN YAKIN ZAMAN DA GÜZEL HABERİ VERECEĞİM CANIM BİTSİN ARTIK ÇOK SAĞOL VE SAĞOLUN KIZLAR DESTEKLERİNİZ İÇİN BURASI GERÇEKTEN PSİKOLOGDAN DAHA İYİ

Yeneli yıllar oldu ben burayı keşfettiğimde 600 sayfa vardı bıkmadan usanmadan okumuştum şimdi 20000 geçmiş bu da demektir ki gittikçe bu sorunu yaşayanların sayısı azalmıyor artıyor... Ben 5 seans psikolojik destek aldım ve bu sayfa sayesinde yendim ve bir çok arkadaşım bu sayfada yendi... Demekki basarılamayacak bir şey değil... Cinselliğini tam anlamıyla yaşadığınızda anlayacaksınız acı veren bir sey olmadığını... Zevk veren mutlu eden eşinizle sizi bir bütün haline getiren son derece doğal olan ve sizinde bunu yaşamayı isteyeceğiniz çok özel bir duygu... Eskiden deneme yapmamak için akşam olmamasını isterdim şimdi tam tersi oldu

kuzum senin is arkadaslarin ilk ay hamile kaldi heralde sen daha 3 aylik evlisin masallah bu kizlara yaaa..benim is yerindekiler 2. çocuga gectiler ama ben daha iliskiyi bile beceremiyorum

Arkadaslar bu egzersizler nasil basliyor ne ile yapiyorsunuz sanki benim cinsel organm bana cok kötü geliyor alt dudaklarimdan biri sarkik sanki vajina girisimde duvar var gibi rengi bir tuhaf bu nasil biticek

Kizlar parmak egzersizinden once hangi egzersizleri yapiyodunuz

tuvalete gittiğinde çişini yaparken tut geri yap tut geri yap. ordaki kaslarını hisset önce sonra parmaklarınla aynada orayı incele ayna karsısında ıkın oranın acıldıgını gör. kegel yap günde 100 defa yapıyodum. otururken yürürken uzanırken yatarken her zaman yapabilirsin. ordaki kaslarını sık bırak. aksamları da kulak çöpüne pecete yada pamuk sar strecle. yagla alış yap sonra tek parmaga gecebılırsın. parmak yapamam diyorsan rimeli sar strecle oyle yap

Anladim canim tesekkur ederim bunlarida denicem

Merhabalar,
evliliğimin 6. aydayım 3 kez doktora gittik olumlu sonuç alamadım, parmak egzersizi ya da aparata eşim sıcak bakmıyor. çok çaresiz hissediyorum. bana pozisyon ya da egzersizlerin nasıl yapılacağı ile ilgili yardımcı olacak herkesten bir destek bekliyorum. özellikle kurtulanlar destek

Merhaba canım ben 1 yıl önce atlattim çok şükür inşallah tez vakitte sende atlatirsin 1 buçuk yıl çektim bu illeti botoks tedavisi ile atlattim eğer egzersiz yapamıyorum dersen kadın doğum uzmanı ve psikiyatri uzmanı ile destek alabilirsin ben el dahi dokunamiyordum şükür şimdi 1 yıldır rahatim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…