- 8 Ocak 2016
- 8
- 9
- 1
- 38
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.521
Ben usteydim ama arkami esime dondum yuzyuze degildik yani yon dogru olsun diye popoya egimliHang i pozizyon cnm anlatrmisin
Hangi pozisyonda denediniz?Kizlar merhaba basardiiiiiik
Evlendigimden beri burayi okuyodum en sonunda gecen hafta buraya yazdim. Cumku 4 aylik evliyim ve tam birlesme yasayamamistik esimle. Belli bir yere gelince yanma hissinden dolayi esimi itiyordum. Amaa dun geceeeee basardiko kadar sikintiliydim ki belki de 10 defa denedik ama pes etmedim en sonunda hic denemedigimiz farkli bir pozisyonda denedik inanin hic acimadi meger yon olarak yanlis yapiyormusuz. Pns tam girdiginde inanamadim şok oldum ve ilk defa yapmamizaa ragmen gel git yaparken hic acimadi. Kayganlastirici olarak 4 aydir durex deniyorduk ama o faydali olmadi. Tavsiye uzerine ky jel diye bir kayganlastirici ile basardik coook mutluyum en kisa zamanda burdaki herkes bu sorunu asar insallah.
Pes etmeyin ve korkmayin sadece rahat oldugunuz pozisyonu bulun ve vazgecmeyinn
Arkadaslar inşallah yenicez bu vajiyi ama bu süreç ne zaman sona erecek bilemiyoruz ve yasimizda geçiyor ve de başka sorunlarda çıkabiliyor. En azından bu vajili durumda da çocuğum olsun be
Kullandığınız sprey vemcaine olan mi ya bir kaç kişi çok kötü şeyler yazmış korktum valla deneyim m7 denemeyim mi
Ben ustteyken esime sirtimi dondum yuzyuze degildik yaniHangi pozisyonda denediniz?
Canım adet yaklaştiysa bence de deneme zaten gergin oluyoruz bi de bu iş olmayinca iyice sinir oluyoruz. Bende bugün hasta oldum hastalık sonrası mücadeleye devam :)Az once adet oldm zaten akşam belki de onun gerginligi vardi bilmyrm insallah adetim geçince çözerim bu sorunu Allah hepimizin yardimcisi olsun
Bn kullndm bi dakka yanior sonra uyustryor bni rahatlatti 2 gun oldu vajiyi yeneli cok şükür braz sprey braz sabir ve bu site sayesndeVemcaine spreyini deneyip olumlu sonuc alan varmi
Bnde ayni pozisyonda otrdum ve grdi.Ben ustteyken esime sirtimi dondum yuzyuze degildik yani
Kanadgini grdgni bnde farketmedm iki parmakta ne aci duyuyosanz o kdrcik bi sizlma oluyor esinizn prmagi önemliYok canim patlayan bisey korkma esim bana söyledi zarin gitti diye yoksa ben extra bi aci duymadim zardan dolayi sonra baktim kanıyo o zaman panikledim ama heyecandan yani tamamen kafada bitiyo biz kendi kendimize isgence ediyoruz valla kanama sirasinda acimadi hatta 4-5 gun sürdü ara ara kanamam ama yine agrim olmadi zar dan korkma üstelik esiminbana da kalin görünüyor demisti doktor
Iste daha once almistim iki parmagin hepsini ver zarim gitmisti dün alamadim cok az girdi cok gergindim bugun de regl oldumKanadgini grdgni bnde farketmedm iki parmakta ne aci duyuyosanz o kdrcik bi sizlma oluyor esinizn prmagi önemli
inşallah zor bir durumInsalllah canimm yaa insallh cok dua ediyornm buradki herkese Allah hepimznn yardmcisi olsnn bu aksam yine deniycemm
Olabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicekBende zar gitmesine ragmen dun aksam cok gerildim bugun de adet oldum bilmiyrm belki de onun etkisiyle ni de sanırım zeytinyagi da cok kullaninca yakiyor ya asitli ya belki ondan o kadar yanmam oldu bilmiyrm
Spreyi çok mu skyorsunuz acaba .zeytinyağı niye yakar senin vaji ve etrafı tahriş olduğu için bende pns denemesi veya mum denemesinde surdugum zaman yanıyor cnm ki neyi sursen tahriş olan bölgeye yakar.vazelin cbk yumuşatır amaTmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Cnm zeytinyağı yanma yapmıyor merak etme ben onunla yendim.Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Vazalin kullan burda bi arkadaş önermişti denedim ben vazalinde kayganlaştırıyor hemde yakmıyorTmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Vazalin kullan burda bi arkadaş önermişti denedim ben vazalinde kayganlaştırıyor hemde yakmıyor
Vazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabiOlabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicek
Korkma cnm spreyi sıktıgın anda ki yanmayi biliyorum cok fena oluyorsun cok pis yakiyo gerkten ama cabuk geciyo 2-3 dk ya da uyusuyo orasi sen de gecmedi mi hemenBen dün ikisini bir kullandım belki o yüzden uzun sürdü ama spreyi sıktığım an yumrukladım bacağımı öyle kötü yandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?