Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Hangi pozisyonda denediniz?

Evet vemcaine hiç tavsiye etmem mahvetti

Az once adet oldm zaten akşam belki de onun gerginligi vardi bilmyrm insallah adetim geçince çözerim bu sorunu Allah hepimizin yardimcisi olsun
Canım adet yaklaştiysa bence de deneme zaten gergin oluyoruz bi de bu iş olmayinca iyice sinir oluyoruz. Bende bugün hasta oldum hastalık sonrası mücadeleye devam :)

Kanadgini grdgni bnde farketmedm iki parmakta ne aci duyuyosanz o kdrcik bi sizlma oluyor esinizn prmagi önemli

Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum

Bende zar gitmesine ragmen dun aksam cok gerildim bugun de adet oldum bilmiyrm belki de onun etkisiyle ni de sanırım zeytinyagi da cok kullaninca yakiyor ya asitli ya belki ondan o kadar yanmam oldu bilmiyrm
Olabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicek

Tmm sprey yanma yapiyor da zeytinyagi da mi yanma yapiyo acaba arkadaslar tamam kayganligi güzel ama sonucta asitli ya hani cok kullaninca belkino da yakiyordur diye düşünüyorum
Spreyi çok mu skyorsunuz acaba .zeytinyağı niye yakar senin vaji ve etrafı tahriş olduğu için bende pns denemesi veya mum denemesinde surdugum zaman yanıyor cnm ki neyi sursen tahriş olan bölgeye yakar.vazelin cbk yumuşatır ama

Ben dün ikisini bir kullandım belki o yüzden uzun sürdü ama spreyi sıktığım an yumrukladım bacağımı öyle kötü yandı

Olabilir cnm hepimizin hassaligi farklı bak kimi vemcaine çok iyi geldi diyor kimi çok yakıyor bakalım bende nasıl etki edicek
Vazelin de deniyoruz da ne bilim o da pek kaygan gelmiyo bana bi de krem z yagi vs onermiyorlar bir iki defa kullabilirsiniz diyorlar bizde bir iki defa da basaramiyoruz sonucta her defasinda bolca kullaniyoruz tekrar tekrar... Su bazli jeller kullanin diyorlar durex denedim cabuk yapış yapış oluyo gleit gelen de denedim onda da bariz bi fark gormedim normal kayganlistirici iste ki doktorlar en cok gleit gelen onerir bi kutuda küçük küçük 5 tüp var fiayti 20 liraya yakin suan tam hatirmaliyorum yani uzun kullanamazsin diyorum ki ultrason jeli mi alsam acaba onlar da su bazli ve zararsiz diye biliyorum hem miktari cok fazla hemde fiyati cok uygun su bazli ise yakma da yapmamasi lazim aranizda ultrason jeli kullanan oldu mu egzersizler de veya iliski de ? Daha once okumustum burda kullanan ama bulamiyorum o sayfayi belki sizde denemissinizdir? Tmm zeytinyagi cok guzel ama 1-2 kere kullanip basarsak super olcak da hemen basaramiyoruz ki fazla kullanimda da zarar veriyor gibi bence yani benim görüşüm bu dogru olmayabilir tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…