- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.561
Yapıyom cnm anestol pomad yardımıyla gerci o olmasada yapıom
Şimdi yapmıyo bazrn cok sinirli colAllah korusun öyle bişey yapmasın sakın, zaten fazlasıyla üzülüyoruz elimizde olan bişey değil
Nasıl yanieşinle beraber olamıyorsan ve o an hep korkuyorsaan bu vaji degil.baglılık ve çözümü var.çare arayan varsa yardıcı olurum
Canim bu normal birsey degil bunu ailenle paylastn mi yani bu durumda iliski yasayamaman cok normal lütfen birinden yardim iste ve bunu normal görme senin herseyden önce en büyük sorunun esinin davranislariŞimdi yapmıyo bazrn cok sinirli col
eşinle beraber olamıyorsan ve o an hep korkuyorsaan bu vaji degil.baglılık ve çözümü var.çare arayan varsa yardıcı olurum
Bnmde ucu giriyo bi yere degiyo orda tikaniyoruzYarısı oluyorsa devamı da olacaktır takıldığın yerde ıkın ve nefesini verirken ilerle çoğumuz yaşadık aynı sorunu, acıma kasların açılmamasından kaynaklanıyor dediğim gibi yaparsan Oray'ı geçmen çok kolay olur. O an sakin olmaya çalış. Hadi inşallah olur.
Bilmiyorum dediginiz gibi bir durum varmi ama bence benim ki KORKAKLIK, CESARETSIZLIK, TEMBELLIK ve buna bağlı gelişen sürekli ERTELEME düşüncesi... ben Rabbim'e sığınıyorum ancak o'nun elindedir o nasip ederse olur hersey Yapisal olarak da biraz tembel üşengec biriyimdir ben üstümdeki tembelligi atmam ve bu isi çözmeye yönelmem icin bu sıkıntıyı yaşayan herkes ve kendi adıma azim, güc, kuvvet, saglam bir irade diliyorum Rabbim den cok şükür ilerleme gösterdik insallah devami da gelecektir başarıya ulaştıracaktır Allah'ım inşallahhiç bi hocaya danıştın mı.baglı olmayasın.
Cok önceleri dövdü
kizlarr acaba kizlik zari esnek olan iliski sirasinda esneyen ama yirtilmayan bi tek dogum sirasinda yirtilan varmi burda varsa bana bi yazsin..iliski sirasinda bazen cooook azda olsa zorluyo bazense hic hisetmiyorum onu orda
aa gercektenmi..bnmde ne egzersizlerde nede yaparken kanadi simdi bazen yeterince islaklik olmazsa falan biraz zorluyo kafama takilmishti..normal dogum yaptin demek..rahatladim valla canim cok sagol yazdigin icinvar canım benim benim zarım esnekmiş egzersizlerde hiç kanamam olmadı deneme yaparken beni zorlardı yanardı hafif sızlama yapardı hamile kaldım normal doğum yaptım doğumdan sonra zarım gittiği için daha rahat olmuştu zira doğumdan sonra yendim vajinismusu canım
Bende sizin gibi esimle egzersiz yaptim cift parmak da zarim gitti kanamam oldu 4-5 gun ara verdik o zaman biraz zorlansam da kanamadan sonra bile cok canim yanmamisti gecen gun ikinci egzersiz denemesinde daha gergindim izin vermedim bu sefer cift parmaga halbu ki daha once girdiğini biliyrm zarim da gitti ama cok kasıldım yine regl im dan 1 gun once denemistik belki onun gerginligiydi bilmiyrm ama siz esinizle cift parmak denemesinden sonra mi iliski gerceklestirdiniz? Regl im bitince tekrar deneyecegim umarim basarili oluruzaa gercektenmi..bnmde ne egzersizlerde nede yaparken kanadi simdi bazen yeterince islaklik olmazsa falan biraz zorluyo kafama takilmishti..normal dogum yaptin demek..rahatladim valla canim cok sagol yazdigin icin
aa gercektenmi..bnmde ne egzersizlerde nede yaparken kanadi simdi bazen yeterince islaklik olmazsa falan biraz zorluyo kafama takilmishti..normal dogum yaptin demek..rahatladim valla canim cok sagol yazdigin icin
Canımm yanlız degilsin bende hala yerimde sayıklıyorum araya o su bu giridi diye mumda takılı kaldım insallah yeneriz ya hala 2 parmagımı rahatlıkla alamıyorum ama üzülmeyelim İnsallah yenıcez bu arada yenen arkadaslarımı tebrik ediyorummmmmmCanım seni tebrik ederim:) herkes yendi bi ben kaldım valla :)ama bence bi kez sonuna kadar kendin yap o zaman yendiğini görürsün
Tebrik ederim canımmm MassallahKizlar merhaba basardiiiiiik
Evlendigimden beri burayi okuyodum en sonunda gecen hafta buraya yazdim. Cumku 4 aylik evliyim ve tam birlesme yasayamamistik esimle. Belli bir yere gelince yanma hissinden dolayi esimi itiyordum. Amaa dun geceeeee basardiko kadar sikintiliydim ki belki de 10 defa denedik ama pes etmedim en sonunda hic denemedigimiz farkli bir pozisyonda denedik inanin hic acimadi meger yon olarak yanlis yapiyormusuz. Pns tam girdiginde inanamadim şok oldum ve ilk defa yapmamizaa ragmen gel git yaparken hic acimadi. Kayganlastirici olarak 4 aydir durex deniyorduk ama o faydali olmadi. Tavsiye uzerine ky jel diye bir kayganlastirici ile basardik coook mutluyum en kisa zamanda burdaki herkes bu sorunu asar insallah.
Pes etmeyin ve korkmayin sadece rahat oldugunuz pozisyonu bulun ve vazgecmeyinn
Canım zetin yagını bir kac dakıka ısıtp asitinden ayırd edebilirsin istersen ama ıstıktan sonra tamamen sogumasını bekle ve kapaklı bişeyin içinde muhafaza etBende zar gitmesine ragmen dun aksam cok gerildim bugun de adet oldum bilmiyrm belki de onun etkisiyle ni de sanırım zeytinyagi da cok kullaninca yakiyor ya asitli ya belki ondan o kadar yanmam oldu bilmiyrm
Massallah canımmm sana insallah hayat boyu bir daha üzülmessin tebrik ederimmmKızlar merhaba RABBİME ŞÜKÜRLER OLSUN bende kurtuldum artık bu hastalıktan çok mutluyum huzurluyum... Sizlere tavsiyem hiç korkmayın cesaretli olun hiç korkulacak bişey yok ilk önce Allah'a dua edin sonra kendinize güvenin ve tabiki eşinizede güvenin... Burda Dr reklamı yapan insanlarada kafanızı takmayın bütün olumsuzlukları atın kafanızdan eğer size destek olmak istese zaten böyle şeyler yazmazlar buraya... Ben egzersizle yendim eşimin serçe parmağıyla başladım oraya dokunamıyodum bile parmak girince çok sevindim sonra işaret parmağını aldım sonra orta parmağını sonrada iki parmak aldım oraya eşimin parmağı giriyorsa p... niye girmesinki ilk denemede olmadı ama yılmadım üç dört denemeden sonra oldu eşim girdi dediğinde inanmadım yalan söyleme dedim ve baktığımda olmuştu mutluluktan havaya uçtuk ikimizde ve ben eşime çok teşekkür ediyorum bana böyle anlayışlı sakin davranmasına onu çok seviyorumbu hastalığın en kötü yanıda kimseye anlatamamak içindeki derdi anlatamamak bu sayfayı bulduğumda burdaki yazılanları okuduğumda yapanlar nasıl yapıyo ucunda ölüm yok ya dedim ve burda bi kaç arkadaşla yazışarak bu sorundan kurtuldum Allaha şükürler olsun ki... Şimdi dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın banada bi evlat nasip etsin inşallah... Soru sormak isteyen arkadaşlar mesaj atabilir elimden geldiğince yardımcı olmaya çalışırım... ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN
Tabiki dualarım hep sizinle Rabbim sizide kurtarsın ama şunu bilin ki bizim abarttığımız kadar zor bişey değil herkes kurtulcak ben buna yürekten inanıyorumMassallah canımmm sana insallah hayat boyu bir daha üzülmessin tebrik ederimmmbizlerede dua edermisin yenmek istiyorum artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?