Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynı durumdayız başaran arkadaşlar ne yapmamız lazim

Kızlar istanbul için nette iki tane doktor buldum birisi burcu Çetinkaya Çarmık digeri belgin harzadin vajinismus la ilgili guzel yorumlar var ikisindede duyan bilen bu doktorlara giden var mı

Cnm risk sadece esinle normal bi ilişki yasamadigin için o zorlar belki sizi onun dışında bende risk doguracagini düşünmüyorum. Gönül isterki normal yollarla hamile kalalim. Ama zaten erteleme hastalığı olan bu vajinusmus normal bir evlilik düzenini elimizden aldığı gibi annelik duygusunu da elimizden alabiliyor. Evet çok nadir de olsa hamile kalanlar var ama yıllarca vajiyi yenemeyip bu evlat sevgisinden de mahrum kalan anne adayı çok. İnşallah yenersin doktorla yeni baslamissin.ama benim tavsiyem hiç bir engelleyici kullanma zaten çok nadir ki olursa da kendini şanslı hissetmelisin bu konuda.ben hamile kalmak için kendi kendime yöntemler uretiyorum. Yeni bi tane buldum.mantıklı gelir mi bilmem ama denemek isteyen arkadaslar yazabilir özelden. :)hayat çok kısa ve daha ilerde neler gelicek başımıza bilmiyoruz o yüzden dünyanın en güzel duygusu olan anneligi yaşamak için geç kalmamalıyız rabbimizinde izniyle inşallah hayırlı sağlıklı evlatlarımız olur.

ben bebek çok istiyorum canım vajili olmak bile umrumda değil. nasıl bi yöntem canım benim bana özelden yazarmısın? ben kür uyguluyorum ama başka yöntemler de denemek isterim

Hngi kür canm.ve ne zamn deniorsn
soğan kürü ve incir+havuç kürünü uyguluyorum canım. ikisi de ibrahim saraçoğlunun kürü soğan kürünü uyguladım regl oldum şimdi de incir ve havuç kürünü uyguluyorum o bitince tekrar soğan kürü. bi ümit işte belki spe..m ulaşırda gebe kalırım diye denemek istedim

Kızlar bugün dr a gittim ve zar yırtılmış dedi. Alttan baya yırtılmış çok az kalmış olmuş bil artık daha rahatsın zorlayacak kısmı geçmişsin bitmiş bu iş dedi. Bir de sprey tahriş etmiş çok yaktığını hissettim zaten krem verdi 3 4 gün ilişki yok kremi sür tahrişi geçsin sonra ara verme kolay olacak dedi inşallah tamamı girer ve tam anlamıyla kurtulurum.

Basaramadim ama belki yardimci olabilirim. Neresinde kaldiniz
Ya yarısı giriyo hatta daha şimdiye kadar kan gelmiş biraz daha da.devam ettiiremiyorum kalıyorum orda ve yarısından biraz olmasına rağmen oturamadim iki saat. İlerletemedim başaranlar nasıl ilerledi ne düşündü o anda ya tekrar denesemmi denemezsem kapanirmi yada genişledi mi acaba.bide pozisyon rahat değildi yapanlar ikinci sefer nasıl yapiyo acaba normal mi offf delircem ben yaa çok yalnızım kimseye de siramiyom(((((

Zar yırtılmış sa zaten ondan yakması iki uç saat surmusdur bacım dün ben spreyle denedim 3 dk yaktı başka yanması acaba içine sıktınmi sprey kardesim uyustumu

Niye yalnız hissediyon cnm biz burdayiz ne anlatmak istersen elimden geldiğince dinlerim.kan geldiyse deneme. Esli deneme miydi yoksa diğer egzersiz mi durumunuzu biraz daha açıklar misiniz. Özelden de yazabilirsiniz. Ben en son mum egzersizi nde nereye gireceğini tam olarak öğrendim. İnşallah bende basaririm ya

Kızlar istanbul için nette iki tane doktor buldum birisi burcu Çetinkaya Çarmık digeri belgin harzadin vajinismus la ilgili guzel yorumlar var ikisindede duyan bilen bu doktorlara giden var mı
Ben Bakırköy'e gidiyorum ve doktorumdan cok memnunum Can'ım ssk karşılıyor çok ilgililer ve orada böyle bir poliklinik kurmuşlar tavsiye ederim

Bana da hap yazdı bakalım kullansam mı kullanmasam mı kararsız kaldımm..

OTE="ssylmz, post: 44733253, member: 726287"]Ben Bakırköy'e gidiyorum ve doktorumdan cok memnunum Can'ım ssk karşılıyor çok ilgililer ve orada böyle bir poliklinik kurmuşlar tavsiye ederim[/QUOTE]
Adi ne canım hastanenin senin nasıl gidiyor tedavi çok cwresizim ne yapcam bilmiyorum çok canım acıyor nasıl yencez bu hastalıği

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…