Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar günaydınn. Tedaviye başlayacağımı söylemiştim çok şükür başladık.. Doktorum vajiliyken hamile kalmanın riskini anlattı ve kadın doğum uzmanına gidicem bugün korunmak için hap veya iğne seçenekleri var kullanan var mı yan etkisi var mıı bu tür ilaçların ??

Ben hap kullanıyorum canım evlenmeden 2 3 hafta önce başlamıştım vaji olacağımı bilmeden:) Şimdi de bırakmadım her an yenerim bişey olur diye de bide yakın zamanda çocuk düşünmüyorum o yüzden ne olur ne olmaz. İğneyi benim doktorum kesinlikle önermedi hap bıraktıktan sonra hemen hamile kalabiliyorsun ama iğnede daha zor dedi. Bir de benim kullandığım hap en az yan etkisi olanmış piyasada çok kullanılan o haplardan değil. Hap kg aldırır derler bende biraz aldım ama stresten tatlı çok yiyorum ondanda olabilir tabi:) hap mı iğne mi dersen hap derim.

Bence kullanma igne ilac yumurtaliklarin işlevini öldürüyo sonra hic cocuk olmayabiliyor benim teyzem 3 aylik ignelerden yaptirdi bir süre korunmak icin sonra bebek istedi olmadi tedavi gördü o kadar yine olmadi ilac kullanma kendine zarar verirsin prezervatifle korunun

Bence durduk yere sende kullanma cnm nacizane tavsiyem tabi doktoruna sormussundur mutlaka ama sonucta kimyasal ilac yani yumurtaliklarinaza zarar vermesin

Bence durduk yere sende kullanma cnm nacizane tavsiyem tabi doktoruna sormussundur mutlaka ama sonucta kimyasal ilac yani yumurtaliklarinaza zarar vermesin

Tabi canım kullanmasam daha iyi olur ama ben korkuyorum vajiyi yenmeden hamile kalanlar var öyle olsun istemiyorum vajiyi yendikten kısa bir süre sonra bırakıcam zaten eşim korunacak o zaman şimdi biraz stresimi azaltıyor böyle psikolojik olarak daha rahatım Benim zaten yumurtalıklarımda sorun var bekarken haplarla tedavi gördüm düzeldi baya şu anda da pek zararı yok bana ama dediğin doğru mutlaka yumurtalıklarımı yoruyordur. İnşallah en kısa zamanda şu vajiyi atlatır bırakırım ilacı

İnşallah ya ne durumdasin denemeler nasil gidiyo spreyden sonra tekrar denedin mi ?

Bak ne güzel yapmışsınız doktorun tavsiyesiyle kendinize yarayan ilaçları bulmussunuz. Herseyin fazlası zarar o yüzden ne zeytinyağı ne de başka birşey çok aşırı kullanılmamalı. Ben en dogaldan yanayım herzaman.

İnşallah ya ne durumdasin denemeler nasil gidiyo spreyden sonra tekrar denedin mi ?

O sprey beni mahvetti ya bulamayan varsa hediye edeceğim:) Yok canım denemedim çünkü kasıklarım çok ağrıyordu bugünde biraz var yarın dr a gidicem bakalım ne durumdayım yarın deneyeceğim büyük ihtimal araya zaman sokmak istemiyorum işime geliyor çünkü

selam arkadaşlar , dünkü denemede yine yarısı oldu. ama daha ilerletemiyorum :\ napıcam bilmiyorum. derin derin nefes alıp ıkınarak tam ittircem, o an kontrolümden çıkıyo kendiliğinden kasılıyo. bu da acı veriyor bana. napmalıyım bu aşamadan sonra.

Ne gibi riski varmis canim bende vajiliyken hamile kalmistim gayet normal bi sekilde gecti hamileligim sadece normal dogum yapamadim o kadar vajiliyken normal dogum travma sebebi olabilir mis zaten vajili olmasamda normal dogum yapamazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…