Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

valla canım bizdede eşim beni kullanıyor. vajinismusu yendim. ama ilginç bir şekilde eşim sexe çok istekli değil. sadece yumurtlama döneminde benimle sex yapıyorki çocuk olsun diye. onun dışında asla yapmıyor. yaklaşık 23 defa birlikte olduk. hiçbirindede zevk almadım. ayrıca eşim işi bitince beni yatakta bırakıp gidiyo. hamilede kalamıyorum. o kadar üzgünümki kendimi bir malmış gibi hissediyorum

Hiç konuşmaya çalıştın mı canım? Yensen bir dert yenmesen bir dert üzülme canım düzelir ya zor dönemler geçirdiniz belki ondandır düzelir zamanla

Hiç konuşmaya çalıştın mı canım? Yensen bir dert yenmesen bir dert üzülme canım düzelir ya zor dönemler geçirdiniz belki ondandır düzelir zamanla
konuştum canım kaç kere dile getirdim. isteği yokki. zamanında yaşamış yaşayacağını şimdide yaşı olmuş 38. ihtiyaç duymuyo demekki. ya ben bu dönemde çok kilo aldım bana sürekli akrep nalan der. başkalarının karılarından bahsederkende hep ne kadar güzel genç diye bahseder. adam beni beğenmiyo anlıycan. daha 6 aylık evliyiz ama sanki 30 yıllık evliymişiz gibi muamele yapıyo bana. diyet yapıyorum kiloda veriyorum ama daha çok yolum var. ben 35 yaşındayım bana hep yaşlısın der menapozamı girdin acaba der.daha neler içimi bir döksem

23 defa birlite olduysanız 6 ay için hiç fena degil ama 2-3 defa olduysanız tabiki sıkıntı seninle öyle konusması seni begenmemesi sadece çocuk için sana yaklasması senin içinde hiç iyi degil seninde psikolojini bozar ki bu , bir yardım almayı denesen tabi bu ülkede her seyde çözüm ilaca dayatıldıgı için iyi bir psikolojik destek bulmak cok zor , ne biliyim seni hic mi arzulamıyor? sana nasıl davranıyor normal zamanlarda dısarıda seninle yürürken falan

Yaş ilerleyince maalesef bazı erkekler böyle oluyor ama yinede siz eşisiniz eski yaşantısı ayrı bu ayrı. Ne kadar süre uğraştınız vajinismusla? Bende kg aldım biraz çok ilerlemeden önünü kesmek istiyorum stres kg aldırıyor insana sen biraz kendini toparla diyet yap onun söylediklerinide takma çünkü takarsan bilerek kızdırmak için yapar eşine kırıldığını belli etsen belki farkında değildir yoksa seni üzmek için yapmaz erkekler bizim gibi düşünemiyor maalesef

Allah Allah niye boyle davraniyor ki bi sebebi olmali siz severek mi evlendiniz görücü usulü mü hayir yani adami zorla mi evlendirmisler senin yaşını filan bilerek aldi sonucta demi niye boyle kırıcı oluyor ki insallah düzelir canim

hiçbiri zoruma gitmiyoda başka kadınlar için yaptığı yorumlar beni çok üzüyo.

psikolojim çok bozuldu zaten. aklımdan sürekli boşanmak geçiyor. dışarda gezerkende artık elimi tutumuyor

aman canım diyet yap. ben hep bu vajinismus döneminde aldım kiloyu. ama çok aldım. şimdi veriyorum ama geç kaldım

aman canım diyet yap. ben hep bu vajinismus döneminde aldım kiloyu. ama çok aldım. şimdi veriyorum ama geç kaldım

Hayır geç kalmadın. İnanırsan yaparsın kg verilir sen sıkma canını ama eşinin hareketleri gerçekten yanlış onlar kg alsa biz öyle mi yaparız? Asla. Sen ne yapıyorsan kendin için yap ve lütfen söylediklerini çok takmamaya çalış psikolojini bozma bende kg almaya başladım stresten devamlı spor yapardım bıraktım kafamı veremiyorum ama baktımki kg alıyorum çok ilerlemeden dur dedim dikkat ediyorum bunu en çok kendim için yapıyorum ben kendimi iyi hissedersem kimsenin söylediğine takılmam. Biliyorum zor ama eşinin söylediklerine takılmamaya çalış yada ona belli etmemeye çalış belki senin bozulduğunu görüp bilerek devam ediyor erkeklerin psikolojileri çok değişken. Ama çaresiz değil senin durumun bir kaç aya herşeyi değiştireceğine eminim kendin için yap toparlan lütfen sen çok güçlü bir kadınsın vajiyle başa çıkıp atlatmışsın bununda üstesinden gelirsin.

Bende esimle yapiyrm egzersizi bi kac soru sorabilir miyim
Bende esimle yaptim bi defa egzersiz tek parmak aldim isaret ve orta parmagindan sonra cift parmaga gectik onu da biraz zorlansam da aldim ve cift pamrak da zarim gitti kanamam baya sürdü 4-5 gün ara verdik sonra regl imdan 1 gun once tekrar denedim bu sefer daha gergindim izin vermedim cift parmagi tam sokmasina esimde sinirlendi gecen sefer gördün oldugunu ilerleyecegin yerde niye geriye gidiyorsun diye kızdı hastaligim bitince tekrar deneyecem insallah basaririz siz hangi pozisyon da yaptiniz egzersizi ve iliskiyi hangi pozisyonda gerceklestirdiniz? Yardimci olarak ne kullandiniz acaba z yagi krem vs. ?

psikolojim çok bozuldu zaten. aklımdan sürekli boşanmak geçiyor. dışarda gezerkende artık elimi tutumuyor
Onun icin degil once kendin icin atağa geç sen lütfen pes etme sen vajinusmusun üstesinden gelmiş kadinsin bunu da basarirsin eminim seni oldugun gibi sevmeli her halinle böyle kırıcı olmamali tabi o ayri mesele ama sıkı bi diyet yap ve zayifla onun bu tavirlari hırslandirsin seni kendine bak güzelce ve her alanda bi değişim göster bastan aşağıya yenile kendini dedigim gibi oncelikle kendin icin yap bunu hem sen kendini cok daha iyi hissedersin hemde onu o söyledigi kırıcı sözler icin pişman et utandır onu bunu hakediyo fazlasıyla

İlişkiden sonra tuvalate gitmeden ayaklarını yukarı kaldır arkadaşım öyle yapmisdi hemen tuvalete gitmeden

Arkadaşlar sprey hakikaten yakıyor ama kısa bi sure sonra uyusuyor.kas gevsetici icdim ama bi faydasi olmadi onun.şimdi biraz ilerledik.ucundan biraz daha fazla ilerledik ama sanki ayriliyo içimde birşeyler doktor çok küçük falan demisdi onun için ıkindim biraz çok az kaldı buna inanıyorum ama pozisyon olarak hic rahat olamadim çaprazlama ilerletiyoruz değilmi yanı başaran yakın zamanda başarabilen arkadaşlara sorum hangi pozisyon da daha kolay oldu zeytinyagida kullandım ben ama daha fazla ilerleyemedim o an ne dusunecegemi bilemedim panik de oldum bunu aşan arkadaşlar olduğu için bana fikir verir misiniz.

Zeytinyağı sürekli kullanımda mantar yapıyo burda bi çok kişinin başına geldi.cilt için faydalı fakat oranın yapısı için sürekli kullanımda uygun değil.fito krem ve bepanten cilt kremi tavsiye ederim.doktor vermişti bana hiç bi zararını görmedim.bepanten cilt kremi olan kayganlaştırıyo fito kremde oradaki tahrişi önlüyo.neyle egzersiz yapıyosanız önce fitoyu sürün üzerine bepanten sürün.bir çok ürün kullanmış biri olarak tavsiye ederim

İnşallah olur ya seninle birlikte bir kaç arkadaşı bilginizden dolayı takip ediyorum inşallah en kısa zamanda olur
Gelişmeleri yazarsin cnim

Ama zeytinyağı hakikaten kayganlastiriyor pomatlarda falan aynı etkiyi almadim ya off bide o çıkmasın ya su vajiyi bi cozelim allahın izniyle de bepantenle fito aynı etkiyi verirmi cnim sence çünkü ben zeytinyağı ile ilerledim çok canim sıkkın ya Rabbim yardım ett

Zeyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…