- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.701
Canımmmm modunu düsürme lütfennnn yapabilirsin bide spreyi dene ben 1 defa kullandim spreyi ama baya uyusturmustu.
Xanax canım..doktorunla görüş öyle kullan ama.. yarım içiyodm ben.. haptan sonra zaten yarısına kadar gelebildim..sadece ucu giriyodu.. şmdi de yarıda kaldım.Canim hangi sakinlestirici hapi kullandin bana ismini yazabilirmisin
Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.Spreyi bulduuukkk :)
Nasıl kullandığını yazar mısınız? Kullananlar..
Bn ilac fln kullnmiorm sprey sadece aynen yrisndan snra duvara carpiorumXanax canım..doktorunla görüş öyle kullan ama.. yarım içiyodm ben.. haptan sonra zaten yarısına kadar gelebildim..sadece ucu giriyodu.. şmdi de yarıda kaldım.
Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.
Ben de bıraktım hapı zaten. Bakalım sprey işe yarayacak mı .Bn ilac fln kullnmiorm sprey sadece aynen yrisndan snra duvara carpiorum
Canım ne kadar zamanda uyuşuyor? Bide penisi de uyuşturuyor mu?Canim spreyin ucunda hortumu vr zten onu vajina grisine sok 4 kere sıkyorm bn uyustryor szlio bi dakkada gecio.
2 dk da uyusuyo cnmmCanım ne kadar zamanda uyuşuyor? Bide penisi de uyuşturuyor mu?
Ne kadar süre uyuşuk kalıyor peki? Uff heyecan bastı yaa inşallah olur :/2 dk da uyusuyo cnmmesin etkilenecektir onun icin önlemini alsin
15-20 dk uyusuk kaliyo yani bende öyle olmustu cnm heyecanlanma heyecanlanirsan panikler yapamazsin dusunme ilk egzersizi yap sonra esinle birlikte ol.Ne kadar süre uyuşuk kalıyor peki? Uff heyecan bastı yaa inşallah olur :/
Canm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorzNe yapmm lazm peki cnm benm egzersz yapabiliyom ama pens korkm var
Spreyle mi başarmıştnız siz?15-20 dk uyusuk kaliyo yani bende öyle olmustu cnm heyecanlanma heyecanlanirsan panikler yapamazsin dusunme ilk egzersizi yap sonra esinle birlikte ol.
esimle deneme yapmistim bi defa yaridan fazlasini almistim cnm.bisey hissetmiyosun sadece sakin ol. henüz yenmedimSpreyle mi başarmıştnız siz?
Ayyy Allahımm inşallah olur yaa.esimle deneme yapmistim bi defa yaridan fazlasini almistim cnm.bisey hissetmiyosun sadece sakin ol. henüz yenmedim
olur olacak sakin ol sen yarisini almıssin zaten aslında spreye bile ihtiyacın yok.Ayyy Allahımm inşallah olur yaa.
Yarısından öteye ilerletemiyorum bi türlü. Kaskatı kasılıyor. Bi kontrol edemedm. Acı oldu. Hareketsz kalınca penis de pıstıolur olacak sakin ol sen yarisini almıssin zaten aslında spreye bile ihtiyacın yok.
kuvvetlice ıkınmayi dene ben egzersiz yaparken öyle yapiyodun uzun süredir ıkınmaya bile gerek duymuyorum. bakalim esli nasil olacakYarısından öteye ilerletemiyorum bi türlü. Kaskatı kasılıyor. Bi kontrol edemedm. Acı oldu. Hareketsz kalınca penis de pıstı
Ayy nasıl olcak acaba yaa.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?