Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim dualarim ben ve benim gibi herkes icin Rabbim.bizlere eslerimize kadinlik görevimizi yerine getirmeyi nasip etsin. Sen yarisini almissin az bisey sabret devami.da gelsin hadi insallah vajili olarak son gecen olsun.

Ayyyyy amin amin amiiiiinnnnn sağol canımm

Kızlar bugün Bişey okudum internette. Size de sormak istedim. Bu kullandığımız kayganlastiricilar Spermleri öldürüyormus ne kadar doğru acaba iyice korktum yaa

Kızlar bugün Bişey okudum internette. Size de sormak istedim. Bu kullandığımız kayganlastiricilar Spermleri öldürüyormus ne kadar doğru acaba iyice korktum yaa

Evet doğru galiba bende okumuştum. O yüzden hamilelik düşünenlere kayganlaştırıcıyı pek önermiyorlar.

Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana. "Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?

Canimmm hayırlı olsun inşallah başardın işte darısı başımıza .nasıl kullandın sprey bende alcam ya

Canimmm hayırlı olsun inşallah başardın işte darısı başımıza .nasıl kullandın sprey bende alcam ya
Sağol ya. Tamamını almadan çok da sevinemedim :)
Spreyi 4 fıs sıktım . İlk bi kere sıktım, bayağı yaktı. Bekledim biraz geçsin diye. Sonra üç fıs daha sıktım. Bikaç dk içinde uyuştu. Ay çok tuhaf hissetmemek. Eşime diyorumki: kuşumun canı gitti sanki

Ayy allahım allahta seni güldürsun bu hastalık bizi ne hale soktu valla Rabbim kurtarsin hepimizi

Can'ım tebrik ederim çok sevindim zaten sorunumuz benziyordu seninle çok şükür sen de aştın artık. İkinci denemeniz daha kolay olacaktır Can'ım her ilişkide ilerleme oluyor daha rahat oluyorsun. İlkinde benim de tamamı girmemişti 4. De tamamı girdi. Git gele de o Zaman başlamıştık. 2. DenemeniZde yapabilirsiniz git gel Git gel yaptıkça alışıyorsun zaten. Tekrar tebrik ederim:)

Ben yendiğimden beri kayganlaştırıcı kullanıyorum hala da öyle ve hamileyim. Ama hamile kalmak için kayganlaştırıcı miktarını azaltmıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…