- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #205.741
Hamile kalmak için yumurtlama günlerinize denk gelmesi lazım ben de hemen hamile kalamadım 3. Ay oldu. Adet bittikten sonra gün aşırı deneyin. Bir de ilişki sonrası ayaklarınızı biraz yüksekte tutup yarım saat yatın. Bir de kafanıza takmamaya çalışın stres yapmayın. Kayganlaştırıcının miktarını azaltın çok sürmeyin. İnşallah siz de hamile kalırsınız.Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim
Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım. :)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?
Çok çok sevindim senin adina.mutluluğun daim olsun canım içine de sıktınmi sprey nolur gelişmeleri yaz banada bize de ya aynı durumdaydik sen basardin maşallah subanallah allah bizede kismet etsin.vallahi hayattan koptum ya artık altı aydır müzik bile dinlemiyorum. İçine de sıktınmi ikindinmi nasıl devam ettirdi n o bizi kasan kısmı nasıl gecdin nolur yaz bizede(((
Canımmmmmmmm sen artık yendin Allahin izniyle cooooooook mutlu oldumSadece çok az bi baskı hissettim. İnşallah tamamını da alırsam bu iş bitmiştir. Allahım 4 ay neler çektim
Canımmmmmmmm sen artık yendin Allahin izniyle cooooooook mutlu oldum
Ay kızlar çok tuhaf duygular içerisindeyim. Spreyle deneme yaptık. Yarısını da geçtim penisin. Sonra dedim, tamamen çıkarıp tekrar yapayım. Ay bi çıkardım, kan. Bayağı kan geldi. Ama sprey hakikaten uyuşturuyor yaa :)
Ay keşke çıkarmadan tamamen alsaydım..ama kanı görünce tırstım :)
Çok kan gelince bi duygulandım. Gözlerim doldu. Eşim sarıldı bana."Sen şimdi benim karım mı oldun" dedi. Ben ağladım.:)
Sonra doktoruma sordum hemen, zarın gittiğini söyledi. Karmakarışığım şuan. :)
Ara vermeden tamamını almak için yarın tekrar deneme yapmak istiyorum. Bi sakıncası olmaz dimi?[/QUOTE
Tatlisko simdi esitlendik aldım :)))))ama iki dakika bejletip geri cekdim ilacın etkisi geçince manyak bi gergin balonun sönmesi gibi sprey ve uygun pozisyon lazım iki dakika bekledim ve hemen çıkarttım ilerledim dune gore bi bakdim elimle sondayim şok oldum ama git gel yapamadim hemen buraya kostum kardeşlerim allahım herkesin tamamına erdirsin yarinmi deneyim ne zaman deneyim
Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydınAyyy gerçekten miii canım benim yaaa burda benim motivem tavan yaptı..sizlerin desteğiyle Allahın izniyle.. :)
Sence yarın bi problem olur mu?
Benim ucu girdigi halde icine bosaliyor ama yinede hamile kalamadim[/QUOT
Boşalınca tuvalete gitme e hemen ayaklarını tavana dik inşallah hepimize hayırlı sağlıklı sıhhatli bebekler hayatlar inaniyorum
Canim supersn tebrikler iste bu kdr bnde denedim ikinciyi grdi ancak hala kaniyor kipkirmizi ve aci hssettim.biraz ara vercm zten acildi kapiSadece çok az bi baskı hissettim. İnşallah tamamını da alırsam bu iş bitmiştir. Allahım 4 ay neler çektim
2.de kanama olmasi normalmi canim bgn denedm ve kan..sızıBence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın
Bence bi problem olmaz ara verme cesaretin kırılmasin zaten artik kendini vajili olarak görme sende yendin hadi gözün aydın
Çok teşekkür ederimm:)Canim supersn tebrikler iste bu kdr bnde denedim ikinciyi grdi ancak hala kaniyor kipkirmizi ve aci hssettim.biraz ara vercm zten acildi kapi
Efet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesrÇok teşekkür ederimm:)
Spreyle mi yaptın sen de canım?
Şuan bile kan phtı varEfet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesr
Aynn cnm öyle ne yapmm lazm senceCanm merhaba , birinin başka birinin hayatı hakkında yorum yapmasını, yorumlarıyla yön vermesini hiç doğru bulmuyorum, sanada içinde bulunduğun durumu bilmeden yorum yapmak istemem , ama sen 3-4 parmak gibi çok kalın şeyleri içine alabiliyorsun, pns korkum var demişsin ama bu korkun eşinin şiddet uygulamasından dolayı eşinden korkmandan olamazmı, ben bir parmağı zor becerirken sen uğraşmş çok daha kalınını yapmışsın, eşinin sana yapsanda yapmasanda sana şiddet uygulaması çok üzücü , bence bu durumu atlatamadığından eşimde denemekten korkmuşsun, yapamasakda bu şiddet görmemizi hakettiğimiz anlamına gelmez, sen bilirsin ama bu durumu keşke ailenle paylaşabilsen bunu yapamadığmz için davak yemeyi hak etmiyorz
Peki eşinde yaptımı bu aparatlarla egzerszaparatla yendim. 4 boy aparat vardı. en son boya kadar tamamen vajinaya ilerletebildim. sonrada ilişkiye girdim. aparat çok önemli. derin nefes alıyosun hepsini verirken aparatı popoya eğimli olarak ilerletiyosun canım
o kadar varsa bence bi kac gün bekle benim öyle kan falan olmadi ancak 2 yada 3 damla o da bana dr. dogum da bile zor yirtilir zarin cok sert dedi.Şuan bile kan phtı var
Eğer zarın tamamen bozulmamışsa o yüzden kanamış olabilir mi canım.?Efet canim ddgm gbi 4 kere sktm kan gldi bya doktrna srarmsn ikincide kanamsi normalmi dye.nsil gecrecz bu yrayi nsil kpanir iylesr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?