- 5 Şubat 2016
- 124
- 49
- 13
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.581
Gözün aydın canım ne mutlu sana darısı yenemeyen herkesin başına
Vajinusmuslu bir şekilde mi hamile kaldınızMerhaba arkadasla r ben 5yillik vajinamusum ve dün hamile olduğu öğrendim çokmutluyum aALLAH herkese bu mutluluğu yasatsin sorulara acigim
İnşallah canım. Sen uyandın bu kabustan şükür artık senin için sadece mutluluk olur inşallahİnşallah canım benim. Dualarımızda birbirimizi unutmayalım inşallahh..
İnşallah canım. Sen uyandın bu kabustan şükür artık senin için sadece mutluluk olur inşallah
Hic tedirgin olma canim.bi defa.olunca devami.kendiliginden oluyo ilk bi kac yapmada kendini kasabilirsin ve bu cok normal sonra alisiyosun. baski hissedrsin o baskida normal yeni iliski yasayan herkesde oluyomus oda kisa bi sure sonra geciyo alisiyosun yani :)Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)
Evet canim vajinamuslu şekilde hamile kaldımcçok şükür.[/QUOTE]nesse2015, post: 45051839, member: 735702"]Vajinusmuslu bir şekilde mi hamile kaldınız
Hic tedirgin olma canim.bi defa.olunca devami.kendiliginden oluyo ilk bi kac yapmada kendini kasabilirsin ve bu cok normal sonra alisiyosun. baski hissedrsin o baskida normal yeni iliski yasayan herkesde oluyomus oda kisa bi sure sonra geciyo alisiyosun yani :)
Benim cok normal gidiyo hersey canim sanki hic vajinismus yasamamis gibiyimSen ne durumdasın şuan tatlım? Nasıl gidiyor?umutlu46
Benim cok normal gidiyo hersey canim sanki hic vajinismus yasamamis gibiyim
Peki ustdemiydiniz siz altta mi üst pozisyon da olma ihtimali var mi diye merak ediyorum daBen vajinamusu yenmedimki yumurtlama gunlerrim hesapladım ve o günlerde vajinanın içine akitti eşim sonuç bu.bide doktor bana doğumdansonra yyaparsın dedi detayları anlatmamış isterseniz anlatırm 5 yılını
Aynı durumdayız Ben de 2.5 senelik evliyim eşim hala sabrediyor bir şey demiyor...Merhaba,
Aslinda ben bir konu halinde acicaktim ancak suan aglayarak bu msji yaziyorum.O kadar vaktim olmadigini dusundum.Ben 2.5 yillik evliyim. Esimle birbirimizi deli gibi severek evlendik,ancak vajinismusla hayatim karardi.Esimle bugun bi tartisma yasadik ve bana icinde ne var ne yoksa kustu.Daha once doktora gitmistik ancak parmak egzersizlerini bi turlu yapamadim ve doktor da yarim kaldi. Esim bu duruma artik dayanamadigini tahammülunun bittigini bu sekilde devam ederse bosanma olucagini soyledi. Normalde boyle seyler söylemeyen hallederiz bu gunler gecicek diyen insan artik bunlari soylememeye basladi.Ona da hak veriyorum cunku herhangi bi cabam yok. Evliligim gozum onunde sona eriyor. Ve ben artik kahroluyorum.. lutfen yardimlarinizi bekliyorum.
evet dogrudur.. ve hamıle kalmak isteyipte kalamayanlar içinde iyimiş diye biliyorum..Meryem ana otu Rahimi açıyormuş bebek olmasını kolaylistiyormus diye duydum arkadaslar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?