Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben vajinamusu yenmedimki yumurtlama gunlerrim hesapladım ve o günlerde vajinanın içine akitti eşim sonuç bu.bide doktor bana doğumdansonra yyaparsın dedi detayları anlatmamış isterseniz anlatırm 5 yılını

nesse2015, post: 45051839, member: 735702"]Vajinusmuslu bir şekilde mi hamile kaldınız[/QUOTE]
Evet canim vajinamuslu şekilde hamile kaldımcçok şükür.

Demek bir kere olduktan sonra hep oluyor, zorlanılsa da. Ben de tekrar olmaz diye tedirginim biraz. :)
Hic tedirgin olma canim.bi defa.olunca devami.kendiliginden oluyo ilk bi kac yapmada kendini kasabilirsin ve bu cok normal sonra alisiyosun. baski hissedrsin o baskida normal yeni iliski yasayan herkesde oluyomus oda kisa bi sure sonra geciyo alisiyosun yani :)

Ayyyy canımm çok sağollll öperim seni
İyiki üye olmuşum buraya. Sayenizde motivasyonum tavan yaptı, süper bi gazla devam ettim, yılmadım. Rabbime şükürler olsun
Bu da bizim imtihanımızmış.

Merhaba,

Aslinda ben bir konu halinde acicaktim ancak suan aglayarak bu msji yaziyorum.O kadar vaktim olmadigini dusundum.Ben 2.5 yillik evliyim. Esimle birbirimizi deli gibi severek evlendik,ancak vajinismusla hayatim karardi.Esimle bugun bi tartisma yasadik ve bana icinde ne var ne yoksa kustu.Daha once doktora gitmistik ancak parmak egzersizlerini bi turlu yapamadim ve doktor da yarim kaldi. Esim bu duruma artik dayanamadigini tahammülunun bittigini bu sekilde devam ederse bosanma olucagini soyledi. Normalde boyle seyler söylemeyen hallederiz bu gunler gecicek diyen insan artik bunlari soylememeye basladi.Ona da hak veriyorum cunku herhangi bi cabam yok. Evliligim gozum onunde sona eriyor. Ve ben artik kahroluyorum.. lutfen yardimlarinizi bekliyorum.

Aynı durumdayız Ben de 2.5 senelik evliyim eşim hala sabrediyor bir şey demiyor...
Çok dokundu yazdıkların kendimi gördüm sanki
Allah yardımcın olsun dün akşam yine denedim olmadı.Ve ben şunu anladım egzersiz yapmadan olmayacak maalesef ister parmakla ister aparatla egzersiz yapmak zorundayız bunu kabul edip bir an önce başla sende bence

Arkadaşlar bende kurtuldum 24 ocakta
Evde yapamıyorsanız hiç vakit kaybetmeden doktora gidin ben doktorla yenenlerdenim bu hastalık ile ilgilenen Türkiye de 5 doktor varmıs evet çok istiyorlar ama hiç bişi sağlığınızdan mutluluğunuz dan evliliğinizden önemli değil
İlk bu hastalığı %100 tedavi ettiğini söyleyen doktora gittik bu dediğim doktorların yarı parasına yaptığını söyledi o arada bize mantıklı geldi gittik güvendik Ama hiç bişi olmadı parayı verdiğim ile kaldım güvenim kırıldı zamanım gitti sonra ne yaptık ne ettik 3000 tamamladık Bu iş için çokça adını duyduğum doktora gittim ve 4 seans da kurtuldum hala inanamıyorum Allah bunu çeken herkese tez vakitte kurtulmayı nasip etsin
Şimdi Allah kısmet ederse olurum inş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…