Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Biz eczaneden alıyoruz canım. Bide çok kolay temizleniyor, o da çok iyi benim için. Bebe yağı çok sinir ediyo beni. :)

bıde sey sorcam sızlere hanı dugun zamanı bırılerı nasıl olcanı soyler falan ya hanı yanı bana soylemedı kımsede buyuklerden bırımı evlı olan yakınlardan bırımı söyle boyle dur falan gıbı bısıler dermıs ya sıze ne anlattılar
bızım dugunde bazı kuslukler oldugundan kımse bana bısı söylemedı lambur lumbur gıttım
ıstersenız özelden de yazabılırsınız
aklıma ılk geceymıs gıbı olsun dıye geldı de sızden gelen tavsıyelerle bı ılk gece konseptı yapıp hıç egzersıze bulasmadan daha ii bı baslangıc yapabılırım dıye dusundum

Bana da öyle etraflıca pek bişe anlatılmadı. Sadece bi yakınım, kayganlaştırıcı kullanmamı falan söyledi. Hijyene daha çok dikkat etmemi, Ön sevişmeyi uzun tutmamı, vs vs. Zarın ne olduğunu doktorumdan öğrendim ben.

Parmak eğzersizi yapanlar bakar mısınız ne şekilde iki parmak eğzersizi yapmam gerekiyo beceremedim

Arkadaşlar banada yardım edin bende eksersizlere başlamak istiyorum artık kurtulmak istiyorumeşli denemelerde o bahsedilen duvara gelip kalıyorum ilerleyemiyorum sabrım kalmadıparmak eksersizi yapamam ama aparatla yapabilirim gibi geliyor bu konuda bana yardımcı olabilecek destek olucak arkaslar lutfen yardım edin

Bende yapamam demiştim ama tek parmağın hepsini alıyorum. Hatta rimeli streçledim ve hepsini aldım. Güven kendine

Bende yapamam demiştim ama tek parmağın hepsini alıyorum. Hatta rimeli streçledim ve hepsini aldım. Güven kendine
Anlıyorum demek istediğiniz yalnız ben kendimi aparat ile daha rahat hissederim gibi geliyor.Birde aparat işe calısırken prezarvatif yada herangi bir kayganlaştırıcı kullanıyormusunuz?

Ya canım sacmalama çok üzüldüm spreyi al hemen ve tek parmak la başla tuvalet pozisyonu al ve parmağını şok ama burnundan nefes al ikinarak ilerle canım hiç korkma bende yeni yendim bu sayfayla daha yeni sayfayı takip et eşine

Çok üzüldüm ya beni çok uzdun bu derdi çeken anliyo arkadaş işte yaaaa ((aglama lütfen arkadaşım buradaki yorumlari oku sorular sor allaha güven dua et canım tevekkül et isyan etme sakin ve Azmet vazgeçme bir yerden başlamak gerekli canım basla ve eşine çabalarının gormesini sağla en azindan. Sorularına cvp vermeye ben ve buradaki arkadslarim elimizden geldiğince yardımcı olmaya cvp vermeye hazırız üzülme inşallah ve umarım yeneceksin(

Canımben dede cçıktı zaten aldığını alıyor sen sıkıntı yapma sonra lavobada yıka ertesi günü ılık düşünü yap inşallah hamis olursun="jeyyarjeyyar, post: 45061493, member: 734981"] sırtı ustu yatarak nası egzersız yapılıyo aklım almıyo gormeden nası olur bıde egzersıze baslıyamıcam da bugun söyle bı uzanıp elımı uzattım sırt ustu benım elım anca dısına yetısıyo ıcıne nası aklım almadı[/QUOTE]
Canim

Canim[/QUOTE]
İnşallah canım ya bakalım yarın tekrar denicez inşallah hamile olurum

Kızlar bugün 4.seansımı tamamladım, çok hızlı gittiğimi söylüyor aslı hanım ve bu güzel birşey. eşli parmak egzersizini tamamladım (ilk başta parmak egzersizini yapmayı geçtim, o bölgeme dokunamıyordum bile). sanırım 1 - 2 hafta içerisinde tamamlamış oluruz. 14 şubata kadar çözmek istiyordum ama acele etmemem gerekiyor.
İlerledikçe bilgilendirmelere devam edeceğim.

Çok güzel :) Allah yardımcın olsun :)

Huzur huzur seni hatırladım bizim donemdensın sen .. nicki mi degiştım nılsu ada idi belki hatırlarsın :) zuzuku fln vardı yenmiştık biz canım .. Nyse senın yenememene uzuldum vede kızdım acikcasi yanlış anlama benı lutfen nolur amacım senınde basarman ki sen ztn oldukca yol katetmişsin :) bizlerde o aşmalarfdan sonra bi hısımla yenmiştık sende yapabilirsin. . Nerede takıldın ztn cogu gtmiş bi gıdımlık yol kalmış .. Boyle yaparak kendıne ve de evliliğine daha fazla zarar verme canım bak vallahi bitti sayılır yahu az bıraz cesaret sık dısıni inan bana bumuymuş dıyecek ve gecırdıgıb sıkıntılı gunlere agladıgın zmn lara kahredeceksın. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…