Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aslında vajıyı tamamen asmadan gebelık dusunulmemelı haklısın ama toplum baskı ışte.. esımle sadece cıkıyoduk cıddımısının cıddımısınız.. hee cıddıyız. e bı adını koyun.. nı san ne zaman.. koyduk nısanlandık. dugun ne zaman.. dugun de oldu. e bebek yok mu bebek..
cıldırtıyo bu sorular ha ne ben nede esım cahıl degılız evlendık bırbırımıze doyamadık dıyo esım
bırazda bu benım eksıklıgım oldugu ıcın belkı ayıbımın ustunu ortup hemen bebek olsun artık dıyorum ama esımle benım bıze benzeyen cocuklarımız olsun ayrıyeten cooooooooooook ıstıyorm ayrıca esımın yası benden bıraz fazla oda bebek ıcın gecıkmek ıstemez dıye tahmın edıyorm
neyse tup bebek bıle soruyolar oda mı tutmadı dıye
cahıl degılım bu durumunda bılıncındeyım dıyorm ama bu basıt sey benı de mı basıtlestırdı ne
kendı adıma yazdım hepsını tabı herkes benım gıbı degıldır
benı benden aldı bu vajı of neyse

egzersız degıl de bak oraya bende yapamadım hıc senın gıbıyım . ama bı ayna al otur onune o ıkınmayı burundan derın nefes alıp agızdan vermeyle basla ve bak gozunu kacırma yuzunude burusturmamaya calıs sadce bak dokunma.dokunmak ıstemıyosan dokunma(ama bakabılırsek dokunjabılırız sankı bana oyle gelıyo)

Bende sizinle ayni durumlari yasadim 18 aylik evliyim suan ilk 10 esimle herhangi bir ciddi kavgam olmadi anlasiyliydi ama onun anlayisindan midir bilmiyorum bende sürekli erteledim hic bisey yapmadim erteledikce insanin hevesi daha baslarda bende psikoloğa gittm parmak egzersizi verdi yapamadim olmayinca hemen demorolize olup pes ediyordum uğrasmadim da esim iyi niyetimi anlayisimi suistimal ettin diyo evet hakli olabilir bilmiyorum cesaret yoktu bende bide yapisal olarak biraz tembelimdir malesef cesaretsizlik ve tembellik birde esimin anlayışi eklenince erteledikce erteledim aylarca deneme bile yapmadim ben hep kactim e ilişki denemesi yapmiyorum egzersiz yapmiyorum hicbir çabam yok öylece oturup bekliyorum kendiliginden düzelecekmis gibi esim de bu hallerime dayanamadi ve sabri taşmaya basladi evliligimizin bir yilini doldurunca ve bizde daha dogrusu bende hicbir ilereleme olmadigini gördükçe tartışmalarimiz basladi kavgalar büyüdü esim evliligi bitirme düşüncesine dogru gittigini soyledi ve ciddi ciddi bunu düşünmeye basladi cok gerginlikler yasadik beni sevsen ugraşırdın çabalardin sende hicbir gelisme gormuyorum ilerleyecegine aksine geriye gidiyorsun diyordu kendini düşündüğün kadar beni düşünmüyorsun kendins acıdığın kadar bana acımıyorsun diyordu hala da ayni seyleri diyo gerci ama sana dicem şey ben aylar sonra zorda olsa cesaretimi toplayip ekim ayinda sanirim tekrar denemelere basladim düşün artık birak o isi yapmaya denemeye bile cesaretim yoktu ama esimin sağlığının ge düşüncelerinin bozulduğunu fark ettikce birseyler yapmam gerekiyordu hicbisey yapmadan oturunca daha cok çıldırıyordu adam umursamadigimi düşünüyordu neyse ben denemelere baslayinca düzeldi aramiz cabaladigimi gördükçe o da mutlu oluyordu destek oluyordu bana iste 3-4 aydır deneme yapiyoruz ama ben denemelere basladiginizda sadece başını alabilmistim hala ayni yerde sayiyoruz malesef ve esimle tekrar sorunlar yaşamaya basladik artik çünkü artik sonuc istiyor ilerleme kaydedeyim istiyor ve ben yine ilerleyemiyorum 1 ay once filan beraber parmak egzersizi yapmayi denedik tek parmak ve cift parmak almak aldim biraz zorlanarak cift parmak da zarim gitti tabi cok sevindik esim cift parmagi alinca ve zarim gidince artik kolayca yapabilecegimi düşündü bense hem cok sevinmistim hemde cok şaşırmıştm kendimi bi kac gun ara verdikten sonra tekrar parmak denemesi yaptik ama bu sefer daha da zorlandim sanırım stres yaptim simdi tekrar cesaret edemiyorum aslinda bi kacgun düzenli yapsam alışırım belki ama kendim yapamiyorum esimle yapmam lazim onunda sabri kalmadigi icin sinirleniyo bi kere tek parmak girince hemen iliski denemesine geciyo ve olmayinca sinirleniyo parmak girdi iste görüyorsun daha neye ikna olmuyorsun diyo sanırım cift parmakla alistirma yapmam bi süre ama dedigim gibi bugunlerde yine gerildik biraz yapamadim deneme o yüzden evliligim hala tehlikede malesef esim yaza kadar süre vermisti yazin 2. Yılımız dolacak ya olur o zamana kadar ya da bu is biter diye söylüyordu her her tartismamizda kış bitti neredeyse şurda cok az kaldi yaza zaman cok hızlı geciyo ve ben hala basaramadim malesef kendimi köşeye sıkışmış hissediyorum şimdi diyorum keske evliligimizin baslarinda esim daha sakinken ve sabirliyken yapsaymisim egzersizleri onunla aslinda o kadar da zor degilmis ama simdi de esimin sabri kalmadi cabuk sinirleniyo ve bende strese giriyorum inşallah biran önce başaririz ve daha büyük keşke ler yasamam hicbirimiz yasamayiz inşallah Rabbim hepimizin evliligini korusun bu sıkıntıyı aşıp yuvasinda mutlu huzurlu eylesin inşallah kimsenin evliligi bitmesin inşallah... Sana tavsiyem biliyorum zor ama bi yerden basla ve esine çabaladigini göster o senden sadece çaba sarfetmeni bekliyo suan inan bana böyle hicbisey yapmadan durduğunu gördükçe daha cok deli oluyordur çünkü kendi esimden biliyorum olmasa da ilişki denemesi yap basarisiz olsan bile en azindan ugrastigini görür ve ya esinle egzersiz yapmayi dene ama birliktebiseyler yap eşin çabaladigini görsün mutlaka o zaman morali yerine gelir umudu artar suan hicbisey yapmadigin icin senden umudunu kesmistir belki de kendini cok caresiz hissediyor ve sen bisey yapmayinca öylece bekleyince hicbirzaman yapmayacagini yapamayacagini düşünüyolar ve ona kendine verdiğin degeri vermedigini düşünüp boşanmaktan baska bisey gelmiyo aklina sürekli onu düşünüyor yani bizde oyle oldu çünkü bi yerden basla lütfen inşallah hepimiz başarıp cok mutlu oluruz Rabbim hepimizin yardımcısı olsun....

Tatlım tamamen dümdüz yatmıyorum. Vücudum hafif kalkık oluyor. Yani arkama yastık koyuyorum, tamamen dümdüz yatmıyorum. Ve karşıma ayna koyuyorum, öyle yapıyorum. Çok rahat oluyor, bi problem yok.

Canım sen şuan egzersiz yapmıyo musun? Bıraktın mı ?

Canım sen şuan egzersiz yapmıyo musun? Bıraktın mı ?
Ya bi kac gun once yine bir tartisma yasadik esimle iliski olmayinca sinirlendi o dar yerde takılıp kaliyorus ıkınsam da ilerlemiyo canim yaniyo sadece bilmiyrm yönünü mü yanlis ilerletiyoruz ya da ben farkinda olmadan kasiyorum bende geri itiyorum 5 saniye katlanamiyirsun benim icin filan dedi baya bi gerildik tek parmak aliyorum ama onuda bekleyerek yavas yavas tabi cok rahat alamiyorum 2 parmagi deneyemedim tekrar bi kere olmustu ikinci de alamamistim o yüzden tekrar gitti cesaretim 1 parmaga bile alisamadim tam onu alana kadar bile cok kasiliyorum bence biraz alistirma yapsak tek parmak ve cift parmak rahat rahat girene kadar alstirsak orayi o zaman olur herhalde inşallah ne bileyim kasilmalarimi kontrol edebilir duruma gelirim belki esime dedim bak biraz egzersiz yapalim bi kac gün ondan sonra deneyelim tartışırken kabul etmemisti sonra dedi tamam destek olucam ama simdi degil ugrasacak moralim de gücüm de yok suan bi süre kendi halime birak beni dedi e o yanasmayinca bende erteleme isteği.olusuyo daha cok bende yanaşamiyirum belki benim israrci olmami bekliyo ama olamıyorum iste erteliyorum ben zorlanarak tek parmak aliyorum sonra ilsiki deniyoruz ama kasiliyorum yine galiba biraz alismam tek ve cift parmaga rahat rahat aliyo duruma mi gelmem gerek sprey de sıksam gecemiyorum o dar yeri ıkınıyorum güya ama belki de ıkınamiyorum dur dedigi gibi acısada 5 saniye katlansam belki olcak ama hic sabredemiyorum iste adam da hakli olarak sinirleniyo

aynen arkadaslar ya ikinizin anlattıkların da kendimi buldum ve bende 2.5 yıllık evliyim eşim sabrediyor ama bende sıkıldım artık yapmamak beklemek sinirlerim psikolojim iyice bozuldu ne yapacagımı sasırdım baslamıştım kulak cubuguyla ilk denediğimde iyi kötü aldım ama ikinci gün denedim kasıldım falan moralim cok bozuldu agladım sinirimden ve o öylece kaldı allah yardımcımız olsun

canım hangi doktor bu bende arastırdım aparatlarla egzersiz yapıpta oluyormuş galiba ve nasıl yendin bana biraz anlatır mısın bende korkuyorum cunku bakm aya bşile dayanamazken 3 seansta bitereceklerine pek inanamıyorum maddi manevi zarara ugramak istemşyorum

hangi doktora gittiniz

H huzurhuzur35 canım ama erteledikçe daha kötü olur. Kendin yapmaya çalışsan biraz? Bende iki parmakta bayağı zorlanmıştım. Sinirden çatlıcaktım. Olmuyo işte olmuyo diye ağladım bile. Halbuki trk parmaktan sonra kalınlık iki katına çıkıyo iki parmakta. Yavaş yavaş alışıyo. Şuan ilişkiden önce yine parmak yapıyorum ben. Çok rahat oluyor iki parmak. Nolur bırakma sen. Eşin yapmasa da sen yap bişeler.

hergün burayı takip ediyorum yazılanları okuyorum benim gibi ne kadar çok kişi olduğunu gördükçe yalnız olmadığımı biliyorum bu bile bana rahatlık cesaret veriyordu herkese çok çok teşekkür ederimevleneli 4 ay oldu ve başardım çok canımın yandığı zamanlar oldu ağlayarak bıraktığım zamanlar oldu eşim fark etmesin diye duşa girip ağladığım bazen bu işten kaçmak için eşim uyuyana kadar yatağa gitmediğim oldu ama çok çok şükürler olsun ki eşimin desteği soğukkanlılığı ve kullandığım bi iki jel sayesinde başardım.öyle aparatlar parmaklar ve ya fırça sapları gibi şeyler denemedim ben her defasında eşimle milim milim denedik bunu yapmamız gereken bi iş gibi her defasında denedik canım yanınca bıraktık bazen zorladık acıya dayandım ama pes etmeden eşim hep yanımda oldu her gün bi önceki günden daha az korkuyordum bunu hissedebiliyordum gün geçtikçe vücut bu duruma alışıyo inanın süre uzun olabiliyor olmayınca üzülüyor insan ama psikolojikmen alışılıyor canım yine yandı ama ilk zamanlardaki kadar olmadığını zamanla görüyor insan şu an çok mutluyum daha iyi olacağına inanıyorum çünkü bu bir hastalık değil sdc korkularımız var bunu unutmayın rabbim herkese yardım etsin

Aynen öyle, çok güzel anlatmışsınız. Ama egzersiz yapsaydınız daha da kolay olurdu :)
Tebrik ederimm. Ben de 4 aylık evliyim. Allahım burdaki diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda yenmeyi nasip eylesin.

Aynen öyle, çok güzel anlatmışsınız. Ama egzersiz yapsaydınız daha da kolay olurdu :)
Tebrik ederimm. Ben de 4 aylık evliyim. Allahım burdaki diğer arkadaşlarımıza da tez zamanda yenmeyi nasip eylesin.
aparattan korktum eşimle denemek daha kolay geldi bana aparat parmak gibi şeyler çok daha fazla korkuttu beni

bı ıkı jel derken kayganlaştırıcı jel mı kullandın bıde ısımlerını söyleyebılır mısın ben tamamen kupkuruyumda

bı ıkı jel derken kayganlaştırıcı jel mı kullandın bıde ısımlerını söyleyebılır mısın ben tamamen kupkuruyumda

Durex'in aloe vera özlü kayganlaştırıcısını kullanabilirsin. İlk başlarda biraz yakar, o da tahrişleri iyileştirici özelliği olduğu içindir. Ben hep ondan kullanıyorum. Şuan hiç yakmıyor.

Durex'in aloe vera özlü kayganlaştırıcısını kullanabilirsin. İlk başlarda biraz yakar, o da tahrişleri iyileştirici özelliği olduğu içindir. Ben hep ondan kullanıyorum. Şuan hiç yakmıyor.
saol :) bende de okeyın sıcak temas dıye bısı var bıde orda cıleklı vardı cılek kokusunu sade cılekte severım dıye sıcak temas olanını aldım. o da yaktı stres oluyorm daha bısı yokken bıraz ısıtıcı etkılıymıs galıba
ben ıstıyorm kı kendım ıslanmısım gıbı olsn yanı kayganlastırıcı bana bı hıs vermesın zaten darlanıyorm
dedıgın aklımda ama markette falan vardır heralde bı bakıym cıkınca

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…