Bir parmakla denedi bişey yok dedi ve operasyonda oldum iki çektik attık dedi... Fakat ben ameliyattan öncede 3 parmak alabiliyordum ameliyattan sonrada hala üç parmak alabiliyorum. Bence beni kandırdı belkide tek çektik attı bi hata yaptı bilmiyorum çünkü bu operasyonu geçirenler iki günde iyilesiyolar kanamalari olmuyor... Benim tam 1 ay boyunca kanamam durmadı..[/QUOTE
Canim benimde kalındı girişte yer çok kapliyodu esimle denedigimzde gerdiriyordu girişteki yeri aldı iki haftaya yakın iyileşme oldu kremler falan tabi ben vaji olduğumu anlayınca krem suremedim bi kere bile haftalık muayene de Dr suruyodu bi kaç krem sonra okadar iki hafta falan az az kan geldi her tuvalete gittiim de kotex vardı ona damliyodu kuruyan kan da idrarla gelebiluyomus açık yara gbi oluyo sonucda sonra işte regl oldu. Uç hafta falan öyle yanı daha da yapamazdim da işte bu site sprey falan sükürler olsun ama korkma madem zar yok madem uç parmak bide esli dene bakalim sonra yap ta gor vaji neymiş arkadaş diycen :)