- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #206.681
parmak egzersizi yapanlar..bi defa ypatiysaniz yine yaparsiniz kizlar bunu tekrarlamaktan vazgecmeyin cnku ben boyle basardim..benimde oyle gunlerim oldu ki esimden ayrilmak istedim cok caresizdim sinir krizlerine girdim..cok agir laflar dinledim..bi gun 1 parmak alabiliyosam 2ci gun alamadim..oda korktugum icindi..cnku oraya biseyin girebilecegine inanmiyodum..ilk once en onemlisi o sacma sapan korkuyu icinizden tamamen atabilmek bunun icin egzersizleri esinizle yapin lutfen..cnku sekilde esinize daha guveniniz geliyo..ona korkulariniz anlatin..dikkatli ol yavas ol bekle bu sekilde yonlendirin..ve ben egzersizlerden once ilk esimle on sevismeyi uzun tuttum islaklik olmasi icin tabi bazi detaylara inmicem merak edenler bna yazsin yardimci olurum..egzersizi yaparken kontrol sizde olsun sadece bunu esinizin parmagiyla yapin..ilk yapamazsaniz morelinizi bozmayin bu demektir ki yeterinde rahatlamamishiniz ve o iliski istegi sizde olmamis..benim korkudan bacaklarim titrerdi mesela ama hep inat ettim ve birakmadim cnku sadece bekleyipte kendiliginden olmasi imkansiz..bu sizin bedeniniz ve siz istemedikce ona hicbi zarar gelemez gelmez..lutfen ilk egzersize baslayin o korkuyu atin sonrasi zaten gelicek..