- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #206.801
Tatlım vücudun eşine doğru eğik olsun, penisi elinle tutup vajinaya yerleştir, ittirmeye başla. Dik bi şekilde değil, popoya doğru. Onun için dik oturma, vücudun eşine doğru eğik şekilde dur.
Bizde enjektörle 5 ay denedik ama hiç bi sonuç alamadik galiba spermler dış ortamda ölüyo artık vajiden gectim bebek olsun diye uğraşıyoruzŞırıngayla hamile kalan bir bayan yazmıştı foruma
O vaji değildi gerçi ama bu yolla hamile kalmıştı
Spermler hemen ölür mü acaba net bilgi bulamadım heryere farklı yazıyor
Aynen Can'ımBizde enjektörle 5 ay denedik ama hiç bi sonuç alamadik galiba spermler dış ortamda ölüyo artık vajiden gectim bebek olsun diye uğraşıyoruz
Can'ım çok özele kaçıyor olabilir sorum ama ilk giriş ne kadar sürüyorYok canm normal prezervatif ama öncesinde senin klitoris orgazmi olman önemli böylece yeterli islaklik saglaniyr ilk giriste hep bir aci hissedyrm nerdeyse 10 u gecti ama hala endise duyuyorum yani öyle pat diye girmiyor girsede baski oluyor ama nefes alip vermek cok önemli
Bir de senin enjektör işlemin ne kadar Zaman alıyordu ben çok çabuk yapmaya çalışıyorum bekletmedenAynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için
Benimde 28 etrafta herkes soruyo bebek yokmu diye ne diyecegimi bilemiyorum 1 ay bile tahammülüm kalmadi her ay beklenti oldumu acaba diye her yolu deniyoruz bizde malesef, vajiyi yenemedim egzersiz yapiyorumAynen Can'ım
Vajiyi yendiniz mi
Ne bileyim bir bayan arkadaş ve birkaç kişi daha bu yolla hamile kalınca Zaman kaybetmemek adına deniyorum
Yaşım 31 olduğu için
Yok canim.ne özeli 3 dak falan sürüyordur cünkü ben esime acidigini söylyrm o cekiyor sonra tekrar yine aciyorsa yine söylyrm yine cekiyor bu sirada giris olmuyor tabi denemede aciyor sonra ikiniyorum nefes alip veriyrm bir daha deniyor iceri hafif girdikten sonra yavas yavas ilerliyor bir yer var zaten orayi gectikten sonra dahada rahatliyorum sonra tekrar cikip girse bilse cok sknti olmuyor ama ilk giris skntili olabiliyor sonrasnda karinda popoda baski hissedebiliyrm hala bile ittrdgmi söylyr esim yani kacinci iliski oldu ama farketmyrm kasildgimi ya da ittrdgmi egerki hala aci duyuyor baski hissedyrsnz cok normal endise etmeynCan'ım çok özele kaçıyor olabilir sorum ama ilk giriş ne kadar sürüyor
Seni gerçekten tebrik ediyorum çok azmettin ve kendi kendine kısa sürede yendinYok canim.ne özeli 3 dak falan sürüyordur cünkü ben esime acidigini söylyrm o cekiyor sonra tekrar yine aciyorsa yine söylyrm yine cekiyor bu sirada giris olmuyor tabi denemede aciyor sonra ikiniyorum nefes alip veriyrm bir daha deniyor iceri hafif girdikten sonra yavas yavas ilerliyor bir yer var zaten orayi gectikten sonra dahada rahatliyorum sonra tekrar cikip girse bilse cok sknti olmuyor ama ilk giris skntili olabiliyor sonrasnda karinda popoda baski hissedebiliyrm hala bile ittrdgmi söylyr esim yani kacinci iliski oldu ama farketmyrm kasildgimi ya da ittrdgmi egerki hala aci duyuyor baski hissedyrsnz cok normal endise etmeyn
Tebrikler darısı bize olsun inşallah tez zamanda bende yazarım burayaİyi geceler kızlar
yazmazsam olmazdı 24 ocak bende yendim bu illeti kurtuldum
Allah'ın izni ile
Hala şaka gibi gelse de bitti :)))))
Hepinize nasip etsin inş en kısa zamanda
Tek tavsiyem evde yapabilen evde doktora giden doktorda hırsını kaybetmesin hırs ile devam etsin çünkü bu süreç de her ne kadar eşler destek de olsa insanın karşısına bir çok zorluk çıkıyor insan pes etme noktasına bile gelebiliyor ne olursa olsun kararlı olun vazgecmeyin
İyi geceler kızlar
yazmazsam olmazdı 24 ocak bende yendim bu illeti kurtuldum
Allah'ın izni ile
Hala şaka gibi gelse de bitti :)))))
Hepinize nasip etsin inş en kısa zamanda
Tek tavsiyem evde yapabilen evde doktora giden doktorda hırsını kaybetmesin hırs ile devam etsin çünkü bu süreç de her ne kadar eşler destek de olsa insanın karşısına bir çok zorluk çıkıyor insan pes etme noktasına bile gelebiliyor ne olursa olsun kararlı olun vazgecmeyin
Arkadasim bende vajinamusu asmis biri degilim ama aparat ile calisiyorum bayagida ilerledim 2gunde.yapi olarak farklik gosterirmi bilmiyorum ama cokta popoya egimli degil evet egim var tam dik olmuyor ama cok fazla egim yok benimki oyle yani ben aparat ile calisirken bunu farkettimBişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz
Can'ım benimde aparatlarla hissettiğim kadarıyla hafif eğimli yani 20 derecelik bir açı en fazlaBişiy sormak istiyorum denedim fakat zorladim çok fazla popo ya eğimli diyorsunuz ama ben resimlere tada bazı videolara baktığımda sanki öyle gitmiyor kafam karıştı sert bir yere geliyor gibi geliyor bana acaba yönünü yanlış yapıyoruz
Canim bence super ben dun bunu beceremedim aynisini denedim olmadi nedenseBu kızlar
Ben de günlerden sonra bugün biraz rahatladım Can'ımCanim bence super ben dun bunu beceremedim aynisini denedim olmadi nedense
Bunu beceremedim ama daha kalinini yaptim bende nasil bir manyaklik valla bu vaji anlamadim gitti :)hadi bakalim insallah kurturuz biran once hepimizBen de günlerden sonra bugün biraz rahatladım Can'ım
Bunu bende daha önce denemiştim olmamıştı bugün de ilk sefer olmadı sonra kendimi kattığımı farkettim bekledim burundan nefes alıp ağızdan verirken ittirdim oldu
Sen de yapabilirsin yavaş yavaş kayganlaşturıcı kullan mutlaka
Tabi oluyordu canm ama tekrar tekrar denedim o girmeyen kisim bir süre sonra rahatlyr panik yapmazsan hic zor degil kendine inan egzersizleri yap kendin gör birseylerin girdigini girebildgini sonrasi daha kolaySeni gerçekten tebrik ediyorum çok azmettin ve kendi kendine kısa sürede yendin
Benim için sanki dünyanın en zor işi oldu bu
Egzersizde eşimin tek parmağıyla yaptık en son orda kaldım
Sen aparatlarla çalışırken girmediği oluyormuydu hiç resmen ittiriyorum girmiyor kalın olan aparst
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?